C T

გა გე გვ გი გლ გრ გუ
გლა გლი გლო გლუ

გლიკემიური პასუხი

სხვადასხვა საკვების გავლენა სისხლის გლუკოზის დონეზე დროის გარკვეულ პერიოდში. აღმოჩნდა, რომ ზოგიერთი საკვები იწვევს სისხლის გლუკოზის უფრო მეტად მატებას, ვიდრე სხვა საკვები, რომელიც შეიცავს იგივე რაოდენობის ნახშირწყლებს.
Source: დიაბეტის ლექსიკონი: ტერმინები და მათი განსაზღვრა: ტერმინები, რომლებსაც ხშირად იყენებთ და რომლებიც დაგეხმარებათ, უკეთესად გაერკვეთ დიაბეტის, მისი გართულებების და სხვა ქრონიკული დაავადებების არსში / რამაზ ყურაშვილი; რედკოლეგია: ნინო არეშიძე-ჭუმბურიძე, მაია ბერიძე, გოგიტა გეგელაშვილი [და სხვა]; წინასიტყვაობა პიტერ შვარცი; დიზაინი პაატა მამფორია.; თბილისი: ევროპის უნივერსიტეტი, 2023 (შპს „ჯეომაქსპრინტი“); 1-ლი გამოცემა.; 120 გვ.; 21 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9