ყურძენს დატენის, რომ საწნახელმი მეტი ჩაეტიოს
- დავბაგეთ ყურძნით საწნახელი (ხიდარი); საწნახელში ყურძენს დაბაგვენ (ლიჩი); საწნახელში ჩავყრით ყუოძენს, გეიმსება, მერე დავბაგამთ კვახითი, მერე კიდე ჩავყრით ზეიდან, კიდე დავბაგამთ (ხალიფაური); საწნახელს დავბაგამთ და ჩავა ორი იმდენი, ვიდრე აფუმფული იყო, დოუბაგავათ. კვახს ხმარობენ დასაბაგავათ (ჩიხა).
Source: ძოწენიძე, ქეთევან. ზემოიმერული ლექსიკონი. - თბილისი, განათლება. 1974. – გვ. 112-113.