წა წდ წე წვ წი წკ წლ წო წპ წრ წუ წყ
წაა წაგ წად წაე წათ წაკ წალ წამ წან წაო წარ წას წაფ წაქ წაყ წაჩ წაც წაწ წაჭ წახ

წანდილი

 
წყალში მოხარშული ხორბალი, რომელსაც შემდეგ თაფლით ან შაქრით შეაზავებენ (შომახეთი); მოხარშული პურის მარცვალი და შემდეგ თაფლგადასხმული არი წანდილი. ორშაფათობით წანდილს გაკეთეფ (ზედა საქარა).
Source: ძოწენიძე, ქეთევან. ზემოიმერული ლექსიკონი. - თბილისი, განათლება. 1974. – გვ. 477.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9