The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:SATI - გაზეთი '24 საათი' (2004-....) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:179,503

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
მეღვინეობა. ენოლოგია. ყურძნის ღვინოები.  --  663.2*
ჩანაწერები მოიძებნა 513 ჩანაწერი.
  1. შეუფასებელი CRU-ს ფასი : ვენახის ფასი : საბოლოო ნუსხა / მოამზადა ნანა კობაიძემ // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 28 აპრილი. - N91 (1535). - გვ.9.10. - ჩანართი მარანი N4 (6)[MFN: 26078]

    UDC:  663.2+338.5

    ანოტაცია:  მიწის ფასის შესახებ მსოფლიოს სახვადასხვა რეგიონში

    თემატიკა:  მევენახეობა; ფასები.

     

  1. ვარდისფერი უმცირესობა : ინტიმური დღიურები : ლაჟვარდოვანი სანაპიროს როლი : No Sugar : მომავალი ვარდისფერში / მოამზადა თამაზ ვარდიაშვილმა // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 28 აპრილი. - N91 (1535). - გვ.11.12.13. - ჩანართი მარანი N4 (6)[MFN: 26079]

    UDC:  663.2

    ანოტაცია:  ვარდისფერი ღვინოების ისტორია

    თემატიკა:  მეღვინეობა.

     

  1. ღვინის ორიენტალი : ჩინეთი : იაპონია / მოამზადა ნანა კობაიძემ // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 28 აპრილი. - N91 (1535). - გვ.14.15. - ჩანართი მარანი N4 (6)[MFN: 26080]

    UDC:  663.2

    ანოტაცია:  აღმოსავლური სამზარეულოსა და ევროპული ღვინოების კლასიკურ შეხამებაზე

    თემატიკა:  მეღვინეობა.

     

  1. სუხიშვილი, თამარ

    New Zealand : ღვინო დიდი თეთრი ღრუბლის ქვეყნიდან : სამჯერ აღმოჩენილი კუნძული : პირველი ბიძგი : კივის კრედო : მეღვინეობის კონცეფცია და რეგიონები : ჰოქს ბეი : მარლბოროს რევოლუცია : აჟიოტაჟი პინოს გარშემო : დასასრული // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 28 აპრილი. - N91 (1535). - გვ.16.17.18.19. - ჩანართი მარანი N4 (6)[MFN: 26081]

    UDC:  663.2

    ანოტაცია:  ახალზელანდიურ ღვინოებზე

    გეოგ.დასახელება:  ახალი ზელანდია.

    თემატიკა:  მეღვინეობა.

     

  1. ხარბედია, მალხაზ

    რომი : კასრში გამომწყდეული თავგადასავალი : "რომი მომიტა დარბი მ'გროუ!" : მიღების საათები : გაგრძელება. დასაწყისი იხილეთ N2. 3. 4. 5 // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 28 აპრილი. - N91 (1535). - გვ.21.22. - ჩანართი მარანი N4 (6)[MFN: 26083]

    UDC:  663.2

    ანოტაცია:  რომის მოხმარებისა და ევროპული ლიტერატურის როლის თაობაზე ამ სასმელის პოპულარიზაციაში

    პერსონალია:  ტომპსონი ჰანტერ; სტივენსონი რობერტ ლუის (მწერლები).

    თემატიკა:  მეღვინეობა.

     

  1. მსოფლიოში ყველაზე ძნელად საშოვნელი ღვინოები // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 28 აპრილი. - N91 (1535). - გვ.24. - ჩანართი მარანი N4 (6)[MFN: 26085]

    UDC:  663.2

    თემატიკა:  მეღვინეობა.

     

  1. ქართული ღვინო ექსპორტზე ჰოლოგრამის გარეშე ვერ გავა // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 17 აგვისტო. - N185 (1629). - გვ.A5[MFN: 26181]

    UDC:  663.2(479.22)

    ანოტაცია:  საექსპორტო ღვინოების დეგუსტაცია სოფლის მეურნეობის სამინისტროში

    პერსონალია:  ცისკარიშვილი პეტრე (საქართველოს სოფლის მეურნეობის მინისტრი).

    თემატიკა:  ქართული ღვინო.

    საკვანძო სიტყვები:  სოფლის მეურნეობა; ქართული ვაზის ჯიშები; კონკურსი.

     

  1. მედიანიუსი

    "ბადაგონმა" უკრაინაში ღვინის ექსპორტი დაიწყო // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 19 აპრილი. - N83 (1527). - გვ.B2[MFN: 26467]

    UDC:  663.2/3

    პერსონალია:  გიორგაძე ნატო (კომპანია "ბადაგონის" პრესსამსახურის უფროსი).

    თემატიკა:  ქართული ღვინო.

     

  1. ჯობაძე, ლიკა

    ბადაგონი ვერონის ფესტივალზე "ქართული ხარისხის ნიშნით წარსდგება" // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 26 მარტი. - N65 (1509). - გვ.B2[MFN: 26771]

    UDC:  663.2

    ანოტაცია:  ქართულ-იტალიური კომპანია "ბადაგონის" მაღალხარისხიანი პროდუქციის შესახებ

    თემატიკა:  მეღვინეობა.

    საკვანძო სიტყვები:  უნიკალური ქარხანა; ლაბორატორია; სადეგუსტაციო დარბაზი; საერთაშორისო სტანდარტები.

     

  1. საქართველოს სოფლის მეურნეობის სამინისტროში, კვირაში ორჯერ, მაღალი ხარისხის ქართულ ღვინოებს დეგუსტაციას ჩაუტარებენ // 24 საათი. - თბილისი, 2007. - 25 აგვისტო. - N192 (1636). - გვ.A5[MFN: 26963]

    UDC:  663.2(479.22)

    ანოტაცია:  ღვინის შემოწმების ახალი ხერხის შესახებ

    თემატიკა:  ქართული ღვინო.

    საკვანძო სიტყვები:  სადეგუსტაციო კომისია; ექსპორტი; ლაბორატორიული შემოწმება.

     

 


გვერდები:  « წინა  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»