მონაცემთა ბაზა: NMAT - გაზეთების მატიანე (2006-...)
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 238,341
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 315 ჩანაწერი. დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
როსტიაშვილი, თამარ
ქართული კვერცხი სინამდვილეში თურქეთიდან და სომხეთიდან შემოდის? / თამარ როსტიაშვილი // ალია . - თბილისი, 2010. - 6-8 თებერვალი. - N13 (2450). - გვ.9[MFN: 57412 ]
UDC: 664(479.22)
ანოტაცია: საქართველოში კვერცხის იმპორტი სამი ქვეყნიდან ხორციელდება
პერსონალია: ნაფეტვარიძე ზურაბ (კვების ექსპერტი); ცომაია თენგიზ ("კოდას" ტექნოლოგი).
ორგანიზაცია: "კოდა" .
თემატიკა: საკვები პროდუქტები .
საკვანძო სიტყვები: ადგილობრივი ნაწარმი ; დაკეტილი ფაბრიკები ; პროდუქტის შენახვა .
თელავში სწრაფი კვების ობიექტები არ მოწმდება : ახალი ამბები // ალია . - თბილისი, 2010. - 23-24 თებერვალი. - N20 (2457). - გვ.5[MFN: 57498 ]
UDC: 664(479.22)
პერსონალია: ნაცვლიშვილი კარლო (თელავის მუნიციპალიტეტის ზედამხედველობის სამსახურის სპეციალისტი).
გეოგ.დასახელება: თელავი .
თემატიკა: კვების პროდუქტები .
როსტიაშვილი, თამარ
ქართულ ზეთებში - "ქარვასა" და "მზიურში" ქართული არაფერია?! / თამარ როსტიაშვილი // ალია . - თბილისი, 2010. - 20-22 თებერვალი. - N19 (2456). - გვ.8[MFN: 57534 ]
UDC: 664(479.22)
ანოტაცია: საქართველოში ზეთის წარმოებასთან დაკავშირებით
პერსონალია: ნაფეტვარიძე ზურაბ (ექსპერტი); ბუკია თემურ (ზეთის ქარხნის "ქარვის" დირექტორი); თევზაძე გივი (კომპანია "ბათოილის" ბუღალტერი).
ორგანიზაცია: "ქარვა .
თემატიკა: საკვები პროდუქტები .
საკვანძო სიტყვები: ადგილობრივი პროდუქტი ; ზეთის ქარხნები ; ტექნოლოგია .
როსტიაშვილი, თამარ
დიდი წინასაახალწლო ექსპერიმენტი კიტრის მწნილზე / თამარ როსტიაშვილი // ალია . - თბილისი, 2009. - 15-16 დეკემბერი. - N146 (2431). - გვ.9[MFN: 57575 ]
UDC: 664(479.22)
ანოტაცია: კიტრის მწნილის დამზადების ტექნოლოგია და საკვებად ვარგისიანობა
პერსონალია: დეკანოსიძე გიორგი (მარნეულის საკონსერვო ქარხნის დირექტორი); გიგაური მანანა (ასოციაცია "ელკანის" საზოგადოებასთან ურთიერთობის მენეჯერი); მემარნიშვილი ნუკრი (შპს "ნუგბარის" დირექტორის მრჩეველი).
ორგანიზაცია: "ნუგბარი" .
თემატიკა: საკვები პროდუქტები .
საკვანძო სიტყვები: ქართული ბაზარი ; მარინადის წარმოება .
სილაგაძე, ლევან
როგორ უნდა აირჩიოთ შოკოლადი, რომ სისხლის კიბო არ დაგემართოთ : ინტერვიუ / ლევან სილაგაძე ; ჩაიწერა თამარ როსტიაშვილმა // ალია . - თბილისი, 2009. - 19-21 დეკემბერი. - N148 (2433). - გვ.13[MFN: 57622 ]
UDC: 664(479.22)
ანოტაცია: ფალსიფიცირებულ შოკოლადის თაობაზე
პერსონალია: სილაგაძე ლევან (კვების ექსპერტი).
თემატიკა: საკვები პროდუქტები .
საკვანძო სიტყვები: შოკოლადის დამზადება ; შემცველი ცხიმები ; ფალსიფიკაცია .
ყურაშვილი, რამაზ
საქართველოში შემოტანილი ფქვილი საწამლავებითაა გაჯერებული? : ინტერვიუ / რამაზ ყურაშვილი, ირაკლი გელაშვილი, არკადი მექერიშვილი ; ესაუბრა თამარ როსტიაშვილი // ალია . - თბილისი, 2010. - 27 მარტი-2 აპრილი. - N33 (2470). - გვ.5[MFN: 57695 ]
UDC: 664(479.22)
• გელაშვილი, ირაკლი ; მექერიშვილი (არკადი);
ანოტაცია: ქართულ ბაზარზე შემოტანილი უხარისხო ფქვილის გამო
პერსონალია: ყურაშვილი რამაზ (საქართველოს დიაბეტის ცენტრის ხელმძღვანელი); გელაშვილი ირაკლი ("მზეკაბანის" მენეჯერი); მექერიშვილი არკადი ("გლობალ აგროს"მეწისქვილეთა ასოციაციის პრეზიდენტი).
ორგანიზაცია: "მზეკაბანი" .
თემატიკა: საკვები პროდუქტები .
საკვანძო სიტყვები: ლაბორატორიული შემოწმება ; ფქვილის ხარისხი ; ტყვიის შემცველობა ; კომპანიები .
ანიკაშვილი, მაგდა
რამდენად საშიშია ბავშვთა კვების პროდუქტები? : ინტერვიუ / მაგდა ანიკაშვილი ; ჩაიწერა თამარ როსტიაშვილმა // ალია . - თბილისი, 2010. - 20-26 მარტი. - N30 (2467). - გვ.3[MFN: 57749 ]
UDC: 664(479.22)
ანოტაცია: საქართველოში გენმოდიფიცირებული პროდუქტის შემოტანასთან დაკავშირებით
პერსონალია: ანიკაშვილი მაგდა (ჯანდაცვის კომიტეტის თავმჯდომარის მოადგილე); სურვილაძე მაია ("ჰუმანას" ექსპერტი); მანაგაძე ლალი ("ჰიპის" კვების ექსპერტი).
ორგანიზაცია: "ჰუმანა" .
თემატიკა: საკვები პროდუქტები .
საკვანძო სიტყვები: გენმოდიფიცირებული პროდუქტი ; ბავშვის კვება .
როსტიაშვილი, თამარ
რატომ არის საშიში საქართველოში შემოტანილი ხორცის კონსერვები?! / თამარ როსტიაშვილი // ალია . - თბილისი, 2010. - 10-12 აპრილი. - N37 (2474). - გვ.5[MFN: 57779 ]
UDC: 664(479.22)
ანოტაცია: სასურსათო ქსელში დარღვევების გამო
პერსონალია: ნაფეტვარიძე ზურაბ (ექსპერტი სურსათის უსაფრთხოების დარგში).
თემატიკა: საკვები პროდუქტები .
საკვანძო სიტყვები: იმპორტი ; გაყინული ხორცი ; რეალიზაცია ; კომპანიები ; შენახვის ვადა .
როსტიაშვილი, თამარ
"ქარვა" სინამდვილეში ქართული კი არა, უკრაინული ზეთია?! / თამარ როსტიაშვილი // ალია . - თბილისი, 2010. - 6-10 მარტი. - N25 (2462). - გვ.8[MFN: 58000 ]
UDC: 664(479.22)
ანოტაცია: უკრაინიდან შემოტანილი ზეთისა და მზესუმზირის წარმოებასთან დაკავშირებით
პერსონალია: მეზვრიშვილი კაკი (დედოფლისწყაროს რ-ის მაცხოვრებელი); ბუკია თემურ ("ქარვას" დირექტორი).
გეოგ.დასახელება: დედოფლისწყარო .
თემატიკა: საკვები პროდუქტები .
საკვანძო სიტყვები: ზეთის წარმოება ; ხელსაყრელი ფასები ; გლეხების პრობლემები .
როსტიაშვილი, თამარ
რატომ არ აწერია სამარხვო ტკბილეულს გამოშვების თარიღი და შენახვის ვადა? / თამარ როსტიაშვილი // ალია . - თბილისი, 2010. - 27 თებერვალი - 1 მარტი. - N22 (2459). - გვ.8[MFN: 58067 ]
UDC: 664(479.22)
ანოტაცია: "ეტიკეტირებისა და მარკირების შესახებ" კანონის დარღვევა სამარხვო ტკბილეულობის ნაწარმზე
პერსონალია: ჭაქვაძე დავით ("კომპანია "ტკბილი ქვეყნის" წარმოების უფროსი); კვარაცხელია თემურ ("ეკო-სტარის" დამფუძნებლის თანაშემწე); ცხოვრებაშვილი თენგიზ ("ჩაროზის" ხელმძღვანელი); ქასრაშვილი მზია (მომხმარებელთა და მცირე მეწარმეთა უფლებების დაცვის ორგანიზაციის იურისტი).
ორგანიზაცია: "ტკბილი ქვეყანა" ; "ჩაროზი" ; "ეკო-ფუდი" ; "ეკო-სტარი" ; "კონდი" .
თემატიკა: საკვები პროდუქტები .
საკვანძო სიტყვები: შენახვის ვადა ; პროდუქტის ვარგისიანობა ; ეტიკეტი ; კანონდარღვევა .
გვერდები: «« პირველი « წინა | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | შემდეგი » ბოლო »»