• დავითაშვილი, კობა (პარლამენტარი, კანონპროექტის ავტორი); ქურდოვანიძე, გიგა (სურსათის ეროვნული სააგენტოს საზოგადოებასთან ურთიერთობის სამახურის უფროსი, კომენტარის ავტორი); კანდელაკი, ზვიად (ექსპერტი ეკონომიკის საკითხბში, კომენტარის ავტორი);
ანოტაცია: პარლამენტის წევრის, კობა დავითაშვილის მიერ "სურსათის, ცხოველთა საკვების უვნებლობის, ვეტერინარიის და მცენარეთა დაცვის კოდექსში" ცვლილებების შეტანის კანონპროექტის მომზადების შესახებ, რომელიც გლეხებს სასაკლაოზე პირუტყვის დაკვლის ვალდებულებისგან ათავისუფლებს, ხორცის ადგილზე რეალიზაციის შემთხვევაში
როგორ უნდა გაიგოთ იოდით ხორცპროდუქტების ვარგისიანობა : ინტერვიუ / გ. ბურჯანაძე ; ესაუბრა თ. ოქრუაშვილი // ალია. - თბილისი, 2013. - 6 აგვისტო. - N93. - გვ.8-9[MFN: 134565]
დაპირისპირება მეხორცეებსა და სასაკლაოების მფლობელებს შორის. კობა დავითაშვილი პარლამენტს ხორცის რეალიზაციასთან დაკავშირებულ ინიციატივას კიდევ ერთხელ სთავაზობს / მარი ჩიტაია // რეზონანსი. - თბილისი, 2013. - 23 აგვისტო. - N224. - გვ.7[MFN: 135141]
• ხიდაშელი, გიორგი (გორის მუნიციპალიტეტის ადგილობრივი ბუნებრივი რესურსების, ვეტერინარიის, გარემოს დაცვისა და ეკოლოგიური სტაბილურობის სამსახურის უფროსი, კომენტარის ავტორი); კალმახელიძე, კახა (პროფკავშირების გორის ორგანიზაციის ხელმძღვანელი, კომენტარის ავტორი); ალიმბარაშვილი, მიტო (სასაკლაოს მფლობელი გორში, კომენტარის ავტორი); დავითაშვილი, კობა (დეპუტატი, კანონპროექტის ავტორი);
ანოტაცია: გორში მომხდარი ინციდენტის შესახებ მეხორცეებსა და სასაკლაოს მფლობელებს შორის და ხორცის რეალიზაციის კანონპროექტთან დაკავშირებით
გაყინულმა ხორცმა ბაზრის ნახევარი დაიპყრო : ყველა ტიპის სახინკლე, საშაურმე თუ სწრაფი კვების დაწესებულება მხოლოდ გაყინულ ხორცს იყენებს / მაკა ხარაზიშვილი // რეზონანსი. - თბილისი, 2014. - 28 იანვარი. - N21. - ჩანართი Business რეზონანსი N3, გვ.5,7[MFN: 145543]
ქართული ხორცი ადგილობრივ ბაზარზე პოზიციებს კარგავს : ადგილობრივი ხორცის წარმოება მცირდება, გაყინული ხორცის იმპორტი კი იზრდება / ელზა წიკლაური // რეზონანსი. - თბილისი, 2012. - 29 აგვისტო. - N233. - გვ.9[MFN: 150153]