The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:GFB - უცხოენოვანი ლიტერატურა გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:125,292

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
სოფლის მეურნეობა. სატყეო მეურნეობა. ველური ბუნების ექსპლუატაცია (ნადირობა. თევზჭერა და სხვა).  --  63*
მეცხოველეობისა და ნანადირევი პროდუქტები.  --  637*
ხორცი და ხორცის პროდუქტები.  --  637.5*
ჩანაწერები მოიძებნა 13 ჩანაწერი.
  1. Starushenko, L. I.

    Introduction of mullet haarder (Mugil so-iuy Basilewsky) into the Black Sea and the Sea of Azov / by L.I. Starushenko a. A.B. Kazansky ; FAO. - Rome : FAO, 1996. - 29, [8] p. : fig. ; 30 cm.см.. - (Studies and reviews, General Fisheries Council for the Mediterranean ; 67). - ბიბლიოგრ.: გვ. 25-29. - ISBN 92-5-103854-6[MFN: 3285]

    UDC: 637.56'81/83 + 639.2.052.33 + 574.5

    Kazansky, A. B. (auth.); 

    თემატიკა:
    - კეფალის თევზჭერა ზღვებში; ზღვის ეკოლოგია;

    E 5.001/5 = 637.56'81/83/S-81 - სამოქალაქო განათლების დარბაზი

     

    * Double: Introduction of mullet haarder (Mugil so-iuy Basilewsky) into the Black Sea and the Sea of Azov

     

  1. Bovine meat carcases and cuts : UNECE standard : Working party on agricultural quality standards / UNECE. - New York ; Geneva : U.N., 2004. - vi, 58 p. : ill. ; 29 cm.см.. - (ECE/TRADE/326). - ISBN 92-1-116885-6[MFN: 5486]

    UDC: 658.516 + 637.5

    UNECE

    თემატიკა:
    - ძროხის ხორცი - დამზადების სტანდარტები;

    E 5.195/5 = 664.94/B-81 - სამოქალაქო განათლების დარბაზი

     

    * Double: Bovine meat carcases and cuts

     

  1. Стандарт ЕЭК ООН "Говядина-туши и отрубы" : Рабочая группа по с.-х. стандартам качества / Европ. экон. комиссия ООН. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2004. - 58 с. : ил. ; 29 см.см.. - (ECE/TRADE/326). - [3 л.][MFN: 7566]

    UDC: 637.5.072

    ООН. Европ. экон. комиссия

    R 9.912/5 = 637.5.072/С-764 - სამოქალაქო განათლების დარბაზი

     

    * Double: Стандарт ЕЭК ООН "Говядина-туши и отрубы"

     

  1. Стандарт ЕЭК ООН / Европейская экон. комиссия. ООН. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2007. - 29 см.см.. - (ЕСЕ/ТRADE/308)[MFN: 17215]

    შეიცავს 1 ტომს »

     

    * Double: Стандарт ЕЭК ООН

     

  1. Стандарт ЕЭК ООН / Европейская экон. комиссия. ООН. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2007. - 29 см.см.. - (ЕСЕ/ТRADE/308)[MFN: 17215]

    Баранина - туши и отрубы : Издание 2006. - 2007. - 52 с. : рис.. - ISBN 978-92-1-416005-2 : [8.00 GEL][MFN: 17216]

    UDC: 664.9 + 637.5

    ООН. Европейская экон. комиссия

    R 10.046/5 = 664.9/С-764 - სამოქალაქო განათლების დარბაზი

     

    * Double: Баранина - туши и отрубы

     

  1. Manual on the production and use of live food for aquaculture / ed. by Patrick Lavens a. Patrick Sorgeloos ; FAO. - Rome : FAO, 1996. - 295 p. : ill. ; 30 cm.см.. - (FAO fisheries technical paper; 361). - Bibliogr.: p. 195. - ISBN 92-5-103934-8[MFN: 21990]

    UDC: 637.56

    Lavens, Patrick (ed.); 

    თემატიკა:
    - ზღვის პროდუქტების წარმოება;

    E 4.997/5 = 637.56/M-26 - სამოქალაქო განათლების დარბაზი

     

    * Double: Manual on the production and use of live food for aquaculture

     

  1. Ubaldi, Jack

    Jack Ubaldi's meat book : a butcher's guide to buying, cutting, a. cooking meat / by Jack Ubaldi a. Elizabeth Crossman ; ill. by Mario Piazza. - New York : Macmillan publ. Co., [1987]. - 294 p. : ill. ; 24 cm.см.. - ISBN 0-02-620820-2[MFN: 31501]

    UDC: 641.512.4 + 641.568 + 637.5

    Crossman, Elizabeth (auth.);  Piazza, Mario (ill.); 

    თემატიკა:
    - ხორცი და ხორცპროდუქტები; ხორცის კერძები-რეცეპტები;

    E 27.195/4 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: Jack Ubaldi's meat book

     

  1. Крюков, Н.А. (Николай Абрамович, 1861-1933?)

    ... Приготовление свинины для вывоза заграницу / Н.А. Крюков. - Москва : "Нач. шк." Е.Н. Тихомировой, 1891. - 56с. : ил. ; 16см.см.. - (Крестьянское и мелкое землевладельческое хозяйство). - 15к.[MFN: 79564]

    UDC: 637.51

    R 27.050/2 - წიგნთსაცავი
    R 29.524/2 - წიგნთსაცავი

    დაცულია: NLR; RuMoRGB; БАН; НБ СПбГУ

     

    * Double: ... Приготовление свинины для вывоза заграницу
    + Source
    **[rc\1662090]**

     

  1. Подэрни, С.А. (Сергей Александрович)

    Техническое описание Московских центральных городских боен, торговой площадки, загонных дворов, заводов и других специальных устройств при них : По поручению Моск. гор. управы сост. зав. техн. частью боен инж. С.А. Подэрни. - Москва : печ. А.И. Снегиревой, 1896. - VIII, 216, VII с. : ил. ; 26см.см.. - Альбом....-М., 1896[MFN: 80635]

    UDC: 637.51(47-31)

    R 8.259/4 - წიგნთსაცავი

    დაცულია: NLR; RuMoRGB; ГПИБ (без альб.); НБ МГУ

     

    * Double: Техническое описание Московских центральных городских боен, торговой площадки, загонных дворов, заводов и других специальных устройств при них
    + Source
    **[rc\1687613]**

     

  1. Богданов, Е.А. (Еллий Анатольевич, 1872-1931)

    ... Мясной вопрос в России и современное положение ското- и мясопромышленности в России : [С 27 рис. и диагр.] / Е.А. Богданов, ад.-проф. Моск. с.-х. ин-та, И.В. Синицин, маг. вет. наук.... - Москва : Ком. Моск. скотопром. и мяс. биржи, 1912. - IV, 256с., 1 л. диагр. : ил., диагр. ; 26см.см.[MFN: 102094]

    UDC: 637.5(47)т636(47)

    Синицин, И.В. (Иван Васильевич, 1863-); 

    R 47.560/4 - წიგნთსაცავი

    დაცულია: NLR; RuMoRGB; БАН; НБ СПбГУ; ГПИБ; НБ МГУ

     

    * Double: ... Мясной вопрос в России и современное положение ското- и мясопромышленности в России
    + Source
    **[rc\1917508]**

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 |  შემდეგი »