მონაცემთა ბაზა: | DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 66,523 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 361 ჩანაწერი. |
-
გაბუნია, ლევან
მევენახეობა-მეღვინეობა დასავლეთ საქართველოში : (იმერეთის ეთნოგრაფიული მასალების მიხედვით) : ავტორეფ...ისტ. მეცნ. კანდ. 07.00.05. - თბ., 1999. - 29გვ.. - ზესათ.: საქ. ისტ. და ეთნ. ინ-ტი. - რეზ. რუს. ენ.. - [20თ.][MFN: 100] UDC: 663.2(479.22)
FA 3.501 - საარქივო ფონდი Kა 228.773/3 - წიგნთსაცავი
* Double: მევენახეობა-მეღვინეობა დასავლეთ საქართველოში
-
გულიაშვილი, მარინე
ტიროზოლის შესწავლა ზოგიერთ სუფრის ქართულ ღვინოებში და მისი გავლენის გამოკვლევა პროდუქციის ხარისხზე : სადის. მაც... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 06.04.05. - თბ., 1995. - 21ფ.. - ზესათ.: საქ. მევენ. კვლ. ინ-ტი[MFN: 1024] UDC: 663.2
FA 1.529 - საარქივო ფონდი Kა 227.383/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ტიროზოლის შესწავლა ზოგიერთ სუფრის ქართულ ღვინოებში და მისი გავლენის გამოკვლევა პროდუქციის ხარისხზე
-
კირთაძე, ენგურ
ძირითადი მეტაბოლური გზები მეორეულ სპირტულ დუღილში : სადის. მაც... ბიოლ. მეცნ. დოქტ. 03.00.18. - თბ., 1995. - 41გვ.. - ზესათ.: საქ. ბიოქიმ. ინ-ტი. - 50ც.[MFN: 1437] UDC: 577.1 + 663.223.1
FA 870 - საარქივო ფონდი Kა 218.684/3 - წიგნთსაცავი Kა 218.712/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ძირითადი მეტაბოლური გზები მეორეულ სპირტულ დუღილში
-
ლომსაძე, მაია
ვაზის ახალი ჰიბრიდული ფორმების ქიმიურ-ტექნოლოგიური დახასიათება და მათი გამოყენება შემაგრებული სადესერტო ღვინის წარმოებაში : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1996. - 36ფ.. - ზესათ.: საქ. მეღვ. ინ-ტი[MFN: 1567] UDC: 663.2
Fა 2.578/3 - საარქივო ფონდი Kა 228.174/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ვაზის ახალი ჰიბრიდული ფორმების ქიმიურ-ტექნოლოგიური დახასიათება და მათი გამოყენება შემაგრებული სადესერტო ღვინის წარმოებაში
-
პატარაია, თენგიზ
ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1997. - 26ფ.. - ზესათ.: საქ. მეღვ. კვლ. ინ-ტი. - [20თ.], 100ც.[MFN: 1903] UDC: 663.2/5 + 663.8
FA 2.868 - საარქივო ფონდი Kა 227.956/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება
-
უგრეხელიძე, შალვა
ცინებისა და კარბენდაზიმის ტრანსფორმაცია ალკოჰოლური დუღილისა და ღვინომასალის ტექნოლოგიური დამუშავების პროცესში : ავტორეფ... ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.04. - თბ., 1997. - 30ფ.. - ზესათ.: საქ. ბიოქიმ. ინ-ტი[MFN: 2114] UDC: 577.1 + 573.6 + 663.2
Fა 71.794/3 - საარქივო ფონდი Kა 227.609/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ცინებისა და კარბენდაზიმის ტრანსფორმაცია ალკოჰოლური დუღილისა და ღვინომასალის ტექნოლოგიური დამუშავების პროცესში
-
ფიფია, გურამ
სასოფლო-სამეურნეო ნარჩენების (ყურძნის კლერტი, მანდარინის კანი) გადამუშავების ტექნოლოგიების სრულყოფა და მიღებული პროდუქტების რაციონალური გამოყენება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1998. - 31ფ.. - ზესათ.: საქ. აგრარ. უნ-ტი. - [20თ.][MFN: 2158] UDC: 663.2
FA 3.282 - საარქივო ფონდი Kა 228.550/3 - წიგნთსაცავი
* Double: სასოფლო-სამეურნეო ნარჩენების (ყურძნის კლერტი, მანდარინის კანი) გადამუშავების ტექნოლოგიების სრულყოფა და მიღებული პროდუქტების რაციონალური გამოყენება
-
შათირიშვილი, შალვა
კახური ტიპის სუფრის თეთრ ღვინოებში თბოდამუშავებისას მიმდინარე ცვლილებების გამოკვლევა, ქრომატოგრაფიის თანამედროვე მეთოდების გამოყენებით : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1997. - 30ფ.. - ზესათ.: საქ. მეღვნ. ინ-ტი. - 85ც.[MFN: 2309] UDC: 663.2
Fა 2.551/3 - საარქივო ფონდი Kა 227.682/3 - წიგნთსაცავი
* Double: კახური ტიპის სუფრის თეთრ ღვინოებში თბოდამუშავებისას მიმდინარე ცვლილებების გამოკვლევა, ქრომატოგრაფიის თანამედროვე მეთოდების გამოყენებით
-
წერეთელი, ბენედიქტე
ცილა-ტანინის ურთიერთქმედების პროდუქტები ღვინომასალებში, მათი სორბცია ცეოლითებით და ფუნგიციდების ნარჩენების პრობლემა : სად. მაც... ქიმ. მეცნ. დოქტ. 02.00.05. - თბ., 1995. - 51გვ.. - ზესათ.: საქ. მეც. აკად. ფიზ. და ორგ. ქიმ. ინ-ტი[MFN: 2528] UDC: 661.734.2 + 663.2:577.122
FA 718 - საარქივო ფონდი Kა 218.630/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ცილა-ტანინის ურთიერთქმედების პროდუქტები ღვინომასალებში, მათი სორბცია ცეოლითებით და ფუნგიციდების ნარჩენების პრობლემა
-
ჩხარტიშვილი, ნინო
ტექნოლოგიური ოპერაციების გავლენა ღვინოში ეთილენ-ბის-დითიოკარბამატული ფუნგიციდური ნარჩენების შემცველობაზე : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1999. - 31გვ.. - ზესათ.: საქ. სახელმწ. აგრარ. უნ-ტი. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - [20თ.][MFN: 2890] UDC: 663.2
kა 229.286/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ტექნოლოგიური ოპერაციების გავლენა ღვინოში ეთილენ-ბის-დითიოკარბამატული ფუნგიციდური ნარჩენების შემცველობაზე
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | შემდეგი » ბოლო »» |
|