The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:66,523

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.  --  664*
შაქრის წარმოება. შაქრიანი საკონდიტრო ნაწარმი. სახამებლის შაქარი, გლუკოზა და ა.შ.  --  664.1*
სახამებელ-ბადაგის წარმოება. სახამებელშემცველი პროდუქტები  --  664.2*
საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება. მარგარინი, ცილოვანი ნივთიერებები და ა.შ.  --  664.3*
მინერალური საკვები პროდუქტები. სუფრის მარილი.  --  664.4*
სანელებლები. საკაზმი.  --  664.5*
მარცვეულის გადამუშავების ტექნოლოგია. ფქვილეულის და ბურღულეულის წარმოება, პურის ცხობა.  --  664.6/.7*
საკვები პროდუქტების დაკონსერვების ტექნოლოგია  --  664.8/.9*
ჩანაწერები მოიძებნა 162 ჩანაწერი.  დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
  1. Церодзе, А.

    Исследование процесса отжима сока в щековом прессе : Дис... канд. техн. наук / Церодзе А. ; Науч. рук.: Какалашвили А., Исаев Н.И. ; М-во высш. и сред. спец. образ. ГССР, ГПИ. - Тб., 1976. - 113с. : табл., ил.. - Библиогр.: с. 102-110[MFN: 36819]

    UDC: 664.85

    თემატიკა:
    - ხილ-ბოსტნეულის გადამუშავების ტექნოლოგია;

    D 13.335 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: Исследование процесса отжима сока в щековом прессе

     

  1. თევდორაძე, სერგო

    მცენარეული კვების პროდუქტების ხარისხიანი შენახვის რეჟიმული პარამეტრების კვლევა : დის... საინჟ. მეცნ. დოქტ. 05.18.12 / თევდორაძე სერგო ; სამეცნ. ხელმძღვ. თვალჭრელიძე ა. ; აკ. წერეთლის სახ. სახელმწ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2010. - 114გვ. : სურ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 109-114[MFN: 39163]

    UDC: 664.8

    თემატიკა:
    - საკვები პროდუქტების შენახვა;

    D 14.608 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: მცენარეული კვების პროდუქტების ხარისხიანი შენახვის რეჟიმული პარამეტრების კვლევა

     

  1. მამულაიშვილი, ნორა

    საკვები ფიტო-პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების კვლევა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / ნორა მამულაიშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ. მეგრელოძე თამაზ ; საქ. ტექნ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 36გვ. : ცხ., ნახ.. - ქართ., რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 18-19[MFN: 39661]

    UDC: 664.8

    FA 5.627 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: საკვები ფიტო-პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების კვლევა

     

  1. ნადირაშვილი, გივი

    ხილის დურდოს დაწნეხის რეჟიმების დასაბუთება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / გივი ნადირაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ.: მეგრელიძე თ., ჯაფარიძე ზ. ; საქ. ტექნ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 22გვ. : ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 22[MFN: 39778]

    UDC: 664.85

    FA 5.660 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხილის დურდოს დაწნეხის რეჟიმების დასაბუთება

     

  1. სადაღაშვილი, ეთერ

    მცენარეული ცილებით გამდიდრებული პურის წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების დასაბუთება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / ეთერ სადაღაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ.: ცინცაძე გ., მეგრელიძე თ. ; საქ. ტექნ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 21გვ. : ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 20-21[MFN: 40097]

    UDC: 664.66

    FA 5.686 - საარქივო ფონდი
    PS 224/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: მცენარეული ცილებით გამდიდრებული პურის წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების დასაბუთება

     

  1. ნატროშვილი, რ.დ.

    ხილის მჟავების მიღება გარეული ნაყოფებიდან : დის... / რ. დ. ნატროშვილი ; ამ/კ. კვების მრეწვ. სამეცნ.-საგამოკვლ. ინ-ტი ; სსრკ კვებმრეწვკომისარიატი. - თბ., 1935. - 55 გვ. : ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 48[MFN: 43429]

    UDC: 664.85 + 547-32

    თემატიკა:
    - ხილის მჟავები;

    D 15.179 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხილის მჟავების მიღება გარეული ნაყოფებიდან

     

  1. მინდორაშვილი, ი.შ.

    ხილბოსტნეულის გადამამუშავებელი საწარმოების გაადგილების დასაბუთების საკითხისათვის საქართველოს სსრ-ში : დის... ეკონ. მეცნ. კანდ. / ი.შ. მინდორაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ. ი.ლ. ჯაში ; საქ. სსრ. კვების მრეწვ. სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. - თბ., 1963. - 161 გვ. : ცხრილ., ილ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 149-154[MFN: 44077]

    UDC: 664.84/85

    თემატიკა:
    - ხილ-ბოსტნეულის გადამუშავება;

    D 15.958 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხილბოსტნეულის გადამამუშავებელი საწარმოების გაადგილების დასაბუთების საკითხისათვის საქართველოს სსრ-ში

     

  1. მშვილდაძე, გიორგი

    პურპროდუქტების ქვეკომპლექსის განვითარების ძირითადი მიმართულებები საბაზრო ურთიერთობის პირობებში : დის... სოც. მეცნ. დოქტ. / გიორგი მშვილდაძე ; სამეცნ. ხელმძღვ. გიორგაძე ჰამლეტ ; საქ. სახელმწ. სას.-სამ. უნ-ტი. - თბ., 2008. - 144 გვ. : ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 132-144[MFN: 44137]

    UDC: 633.1(479.22) + 338.436.33:633.1(479.22) + 664.7(479.22)

    თემატიკა:
    - მარცვლეულის მეურნეობები საქართველოში; მარცვლეულის ბაზრის რეგულირება საქართველოში; პურპროდუქტების წარმოება საქართველოში;

    D 16.015 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: პურპროდუქტების ქვეკომპლექსის განვითარების ძირითადი მიმართულებები საბაზრო ურთიერთობის პირობებში

     

  1. მაღლაკელიძე, თ.ა.

    ყურწნის ზოგიერთი ჯიშის შენახვისუნარიანობის გამოკვლევა მოდიფიცირებულ აიროვან ნარევში და გამოყენება საკონსერვო წარმოებაში : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. / თ.ა. მაღლაკელიძე ; სამეცნ. ხელმძღვ. შ.მ. ხატიაშვილი ; საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1975. - 131 გვ. : ცხრილ., ილ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 126-131[MFN: 44138]

    UDC: 664.841.85.03

    თემატიკა:
    - ყურწნის შენახვისუნარიანობა; საკონსერვო წარმოება;

    D 15.981 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ყურწნის ზოგიერთი ჯიშის შენახვისუნარიანობის გამოკვლევა მოდიფიცირებულ აიროვან ნარევში და გამოყენება საკონსერვო წარმოებაში

     

  1. მელიქია, ეკატერინა

    ორგანული სელენის გავლენა ბროილერის ხორცის ხარისხზე და მისი თერმული დამუშავების (გაყინვა-გალღობა) ოპტიმალური რეჟიმების დადგენა : დის... ტექნოლ. დოქტ. / ეკატერინა მელიქია ; სამეცნ. ხელმძღვ. თორთლაძე ლევან, ჭუჭულაშვილი თამაზ ; საქ. სახ. აგრარ. უნ-ტი. - თბ., 2011. - 147 გვ. : ცხრილ., ილ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 129-147[MFN: 44142]

    UDC: 664.9

    სრული ტექსტი

    თემატიკა:
    - ქათმის ხორცის თერმული დამუშავება;

    D 15.985 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ორგანული სელენის გავლენა ბროილერის ხორცის ხარისხზე და მისი თერმული დამუშავების (გაყინვა-გალღობა) ოპტიმალური რეჟიმების დადგენა

     

 


გვერდები:  «« პირველი  « წინა  | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |  შემდეგი »  ბოლო »»