მონაცემთა ბაზა: DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 66,523
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 162 ჩანაწერი. დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
Церодзе, А. Исследование процесса отжима сока в щековом прессе : Дис... канд. техн. наук / Церодзе А. ; Науч. рук.: Какалашвили А., Исаев Н.И. ; М-во высш. и сред. спец. образ. ГССР, ГПИ. - Тб., 1976. - 113с. : табл., ил.. - Библиогр.: с. 102-110[MFN: 36819 ]
UDC: 664.85
თემატიკა : - ხილ-ბოსტნეულის გადამუშავების ტექნოლოგია ;
D 13.335 - საარქივო ფონდი
* Double: Исследование процесса отжима сока в щековом прессе
თევდორაძე, სერგო მცენარეული კვების პროდუქტების ხარისხიანი შენახვის რეჟიმული პარამეტრების კვლევა : დის... საინჟ. მეცნ. დოქტ. 05.18.12 / თევდორაძე სერგო ; სამეცნ. ხელმძღვ. თვალჭრელიძე ა. ; აკ. წერეთლის სახ. სახელმწ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2010. - 114გვ. : სურ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 109-114[MFN: 39163 ]
UDC: 664.8
თემატიკა : - საკვები პროდუქტების შენახვა ;
D 14.608 - საარქივო ფონდი
* Double: მცენარეული კვების პროდუქტების ხარისხიანი შენახვის რეჟიმული პარამეტრების კვლევა
მამულაიშვილი, ნორა საკვები ფიტო-პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების კვლევა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / ნორა მამულაიშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ. მეგრელოძე თამაზ ; საქ. ტექნ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 36გვ. : ცხ., ნახ.. - ქართ., რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 18-19[MFN: 39661 ]
UDC: 664.8
FA 5.627 - საარქივო ფონდი
* Double: საკვები ფიტო-პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების კვლევა
ნადირაშვილი, გივი ხილის დურდოს დაწნეხის რეჟიმების დასაბუთება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / გივი ნადირაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ.: მეგრელიძე თ., ჯაფარიძე ზ. ; საქ. ტექნ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 22გვ. : ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 22[MFN: 39778 ]
UDC: 664.85
FA 5.660 - საარქივო ფონდი
* Double: ხილის დურდოს დაწნეხის რეჟიმების დასაბუთება
სადაღაშვილი, ეთერ მცენარეული ცილებით გამდიდრებული პურის წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების დასაბუთება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / ეთერ სადაღაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ.: ცინცაძე გ., მეგრელიძე თ. ; საქ. ტექნ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 21გვ. : ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 20-21[MFN: 40097 ]
UDC: 664.66
FA 5.686 - საარქივო ფონდიPS 224/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: მცენარეული ცილებით გამდიდრებული პურის წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების დასაბუთება
ნატროშვილი, რ.დ. ხილის მჟავების მიღება გარეული ნაყოფებიდან : დის... / რ. დ. ნატროშვილი ; ამ/კ. კვების მრეწვ. სამეცნ.-საგამოკვლ. ინ-ტი ; სსრკ კვებმრეწვკომისარიატი. - თბ., 1935. - 55 გვ. : ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 48[MFN: 43429 ]
UDC: 664.85 + 547-32
თემატიკა : - ხილის მჟავები ;
D 15.179 - საარქივო ფონდი
* Double: ხილის მჟავების მიღება გარეული ნაყოფებიდან
მინდორაშვილი, ი.შ. ხილბოსტნეულის გადამამუშავებელი საწარმოების გაადგილების დასაბუთების საკითხისათვის საქართველოს სსრ-ში : დის... ეკონ. მეცნ. კანდ. / ი.შ. მინდორაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ. ი.ლ. ჯაში ; საქ. სსრ. კვების მრეწვ. სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. - თბ., 1963. - 161 გვ. : ცხრილ., ილ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 149-154[MFN: 44077 ]
UDC: 664.84/85
თემატიკა : - ხილ-ბოსტნეულის გადამუშავება ;
D 15.958 - საარქივო ფონდი
* Double: ხილბოსტნეულის გადამამუშავებელი საწარმოების გაადგილების დასაბუთების საკითხისათვის საქართველოს სსრ-ში
მშვილდაძე, გიორგი პურპროდუქტების ქვეკომპლექსის განვითარების ძირითადი მიმართულებები საბაზრო ურთიერთობის პირობებში : დის... სოც. მეცნ. დოქტ. / გიორგი მშვილდაძე ; სამეცნ. ხელმძღვ. გიორგაძე ჰამლეტ ; საქ. სახელმწ. სას.-სამ. უნ-ტი. - თბ., 2008. - 144 გვ. : ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 132-144[MFN: 44137 ]
UDC: 633.1(479.22) + 338.436.33:633.1(479.22) + 664.7(479.22)
თემატიკა : - მარცვლეულის მეურნეობები საქართველოში ; მარცვლეულის ბაზრის რეგულირება საქართველოში ; პურპროდუქტების წარმოება საქართველოში ;
D 16.015 - საარქივო ფონდი
* Double: პურპროდუქტების ქვეკომპლექსის განვითარების ძირითადი მიმართულებები საბაზრო ურთიერთობის პირობებში
მაღლაკელიძე, თ.ა. ყურწნის ზოგიერთი ჯიშის შენახვისუნარიანობის გამოკვლევა მოდიფიცირებულ აიროვან ნარევში და გამოყენება საკონსერვო წარმოებაში : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. / თ.ა. მაღლაკელიძე ; სამეცნ. ხელმძღვ. შ.მ. ხატიაშვილი ; საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1975. - 131 გვ. : ცხრილ., ილ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 126-131[MFN: 44138 ]
UDC: 664.841.85.03
თემატიკა : - ყურწნის შენახვისუნარიანობა ; საკონსერვო წარმოება ;
D 15.981 - საარქივო ფონდი
* Double: ყურწნის ზოგიერთი ჯიშის შენახვისუნარიანობის გამოკვლევა მოდიფიცირებულ აიროვან ნარევში და გამოყენება საკონსერვო წარმოებაში
მელიქია, ეკატერინა ორგანული სელენის გავლენა ბროილერის ხორცის ხარისხზე და მისი თერმული დამუშავების (გაყინვა-გალღობა) ოპტიმალური რეჟიმების დადგენა : დის... ტექნოლ. დოქტ. / ეკატერინა მელიქია ; სამეცნ. ხელმძღვ. თორთლაძე ლევან, ჭუჭულაშვილი თამაზ ; საქ. სახ. აგრარ. უნ-ტი. - თბ., 2011. - 147 გვ. : ცხრილ., ილ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 129-147[MFN: 44142 ]
UDC: 664.9
სრული ტექსტი
თემატიკა : - ქათმის ხორცის თერმული დამუშავება ;
D 15.985 - საარქივო ფონდი
* Double: ორგანული სელენის გავლენა ბროილერის ხორცის ხარისხზე და მისი თერმული დამუშავების (გაყინვა-გალღობა) ოპტიმალური რეჟიმების დადგენა
გვერდები: «« პირველი « წინა | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | შემდეგი » ბოლო »»