მონაცემთა ბაზა: | DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 66,523 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 162 ჩანაწერი. დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში. |
-
ბერუაშვილი, გიორგი.
ხილის შენახვის რეჟიმების დასაბუთება : დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / სამეცნ. ხელმძღვ.: თამაზ მეგრელიძე ; სტუ. - თბ., 2005. - 139გვ. : ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 131-139[MFN: 28313] UDC: 664.0044 თემატიკა: - ხილის შენახვა;
D 4.921 - საარქივო ფონდი
* Double: ხილის შენახვის რეჟიმების დასაბუთება
-
დოლიძე, მალხაზ.
პურის საცხობი ქარხნების ტექნოლოგიური ნარჩენებიდან ეთილის სპირტის მიღება : დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / სამეცნ. ხელმძღვ.: რევაზ იაშვილი ; სტუ. - თბ., 2005. - 131გვ. : სურ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 124-131[MFN: 28360] UDC: 664.6 თემატიკა: - პურის ცხობა;
D 5.013 - საარქივო ფონდი
* Double: პურის საცხობი ქარხნების ტექნოლოგიური ნარჩენებიდან ეთილის სპირტის მიღება
-
ჯაფარიძე, უჩა.
კივის ნაყოფის დამწიფების რეგულირება თხევადი კვების პროდუქტების წარმოების მიზნით : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ალეკო კალანდია ; საქ. სუბტრ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2005. - 107გვ. : დანართი. - ბიბლიოგრ.: გვ. 92-104[MFN: 28449] UDC: 634.6 + 664.84/85 თემატიკა: - კივი;
D 4.984 - საარქივო ფონდი
* Double: კივის ნაყოფის დამწიფების რეგულირება თხევადი კვების პროდუქტების წარმოების მიზნით
-
ტოტოჩავა, ხათუნა.
აქტინიდიის (კივის-Aktinidia deliciosa) ნაყოფების სამომხმარებლო ღირებულებათა შესწავლა და შენახვა-გადამუშავების ტექნოლოგია : დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: სარჯველაძე გივი ; ჩაის, სუბტროპ. კულტ. და ჩაის მრეწვ. სამეცნ.-საწარმ. გაერთ-ბა. - თბ., 2006. - 113გვ. : ნახ., ცხრ., დანართი. - ბიბლიოგრ.: გვ.95-106[MFN: 28844] UDC: 634.74 + 664.8 თემატიკა: - აქტინიდია (კივი); აქტინიდიის გადამუშავება; აქტინიდიის დაკონსერვება;
D 6.268 - საარქივო ფონდი
* Double: აქტინიდიის (კივის-Aktinidia deliciosa) ნაყოფების სამომხმარებლო ღირებულებათა შესწავლა და შენახვა-გადამუშავების ტექნოლოგია
-
მირიანაშვილი, ნოდარ.
თბური ტუმბოს ბაზაზე მოქმედი სითბო-სიცივით მომარაგების ენერგოდამზოგი სისტემების დამუშავება და მათი ენერგოეკოლოგიური ეფექტურობის გამოკვლევა : დის... ტექნ.მეცნ.კანდ. 05.14.04 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ო. ვეზირიშვილი ; საქ. მეცნ. აკად. მართვის სისტემების ინ-ტი. - თბ., 2006. - 260გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ.243-254[MFN: 28893] UDC: 621.186.2 + 664.04 + 664.05 თემატიკა: - თბური ტუმბოები; სითბო-სიცივით მომარაგების სისტემები კვების მრეწველობაში; საკვები პროდუქტების სამაცივრო დამუშავება; საკვები პროდუქტების სითბური დამუშავება;
D 6.337 - საარქივო ფონდი
* Double: თბური ტუმბოს ბაზაზე მოქმედი სითბო-სიცივით მომარაგების ენერგოდამზოგი სისტემების დამუშავება და მათი ენერგოეკოლოგიური ეფექტურობის გამოკვლევა
-
აფხაძე, ქეთინო.
გაყინული ფქვილოვანი ფენოვანი ნახევარფაბრიკატების ცხობის პროცესის სრულყოფა და საცხობი დანადგარის მოდერნიზაცია : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.02.13 / სამეცნ. ხელმძღვ.: სილაგაძე მარია, ფრუიძე ელიზა ; საქ. გან. და მეცნ. სამ., ქუთაისის სახ. ტექნ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 107გვ. : ნახ., ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 96-107[MFN: 29015] UDC: 664.6 თემატიკა: - ცხობის ტექნოლოგია; საცხობი მანქანა-დანადგარები;
D 6.362 - საარქივო ფონდი
* Double: გაყინული ფქვილოვანი ფენოვანი ნახევარფაბრიკატების ცხობის პროცესის სრულყოფა და საცხობი დანადგარის მოდერნიზაცია
-
ძნელაძე, ელისო.
ხორბლის ფქვილოვანი ნახევარფაბრიკატის გასაფუებელი აპარატის შემუშავება მიკროტალღური ველის გამოყენებით : დის... ტექნ.მეცნ.კანდ. .. / სამეცნ. ხელმძღვ.: სილაგაძე მარია ; საქ. განათლ. და მეცნ. სამ-ო. ქუთაისის სტუ. - თბ., 2006. - 116გვ.. - ბიბილიოგრ.: გვ.99-110[MFN: 29030] UDC: 664.6 + 664.641 + 664.642/43 + 664.66 + 664.65.05 თემატიკა: - ხორბლის ფქვილის გაფუება; პურის ცხობის ტექნოლოგია; ხორბლის პური; მიკროტალღური ღუმელები;
D 6.377 - საარქივო ფონდი
* Double: ხორბლის ფქვილოვანი ნახევარფაბრიკატის გასაფუებელი აპარატის შემუშავება მიკროტალღური ველის გამოყენებით
-
Марганиа, Медеа.
Технология производства красных пищевых красителей на базе чая и растительного сырья : Дисс... канд.техн.наук 05.18.10 / Науч.рук.: Орагвелидзе Нанули ; Груз. гос. ун-т субтропич. хоз-ва. - [Б.м.], 2005. - 125с.. - Библиогр. с.:89-105[MFN: 29148] UDC: 668.8 + 664 + 633.86 თემატიკა: - საღებავები ორგანული; საკვები პროდუქტები; საღებავი მცენარეები;
D 6.465 - საარქივო ფონდი
* Double: Технология производства красных пищевых красителей на базе чая и растительного сырья
-
ხუციძე, ცირა.
სუბტროპიკულ კულტურათა ნაყოფებისა და არატრადიციული მცენარეული ნედლეულის გამოყენებითი ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის შემუშავება : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: მარია სილაგაძე ; კონსულტ.: დოდო თავდიდიშვილი ; საქ. გან. და მეცნ. სამ., საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2006. - 138გვ. : ცხრ., ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 115-128[MFN: 29796] UDC: 634.6 + 664.8 სრული ტექსტი
თემატიკა: - სუბტროპიკული კულტურები; კვების პროდუქტების ტექნოლოგია;
D 6.959 - საარქივო ფონდი
* Double: სუბტროპიკულ კულტურათა ნაყოფებისა და არატრადიციული მცენარეული ნედლეულის გამოყენებითი ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის შემუშავება
-
მამუკელაშვილი, ნაირა
ბროილერის შენახვის სისტემის გავლენა ახალდაკლული და გაყინული ნაკლავის ხორცის ხარისხობრივ და მიკრობიოლოგიურ მაჩვენებლებზე : დის...ს/მ მეცნ. კანდ. 06.02.04 / სამეცნ. ხელმძღვ. როზა ნოზაძე ; საქ. სახელმწ. სას.-სამ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 114გვ. : ცხ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 103-114[MFN: 30188] UDC: 636.52/58 + 664.91/94 + 579.64 თემატიკა: - ბროილერის ხორცის ბაქტერიოლოგიური კლვევა; ბროილერის ხორცის ხარისხი;
D 7.555 - საარქივო ფონდი
* Double: ბროილერის შენახვის სისტემის გავლენა ახალდაკლული და გაყინული ნაკლავის ხორცის ხარისხობრივ და მიკრობიოლოგიურ მაჩვენებლებზე
გვერდები: «« პირველი « წინა | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | შემდეგი » ბოლო »» |
|