The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:66,523

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.  --  664*
შაქრის წარმოება. შაქრიანი საკონდიტრო ნაწარმი. სახამებლის შაქარი, გლუკოზა და ა.შ.  --  664.1*
სახამებელ-ბადაგის წარმოება. სახამებელშემცველი პროდუქტები  --  664.2*
საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება. მარგარინი, ცილოვანი ნივთიერებები და ა.შ.  --  664.3*
მინერალური საკვები პროდუქტები. სუფრის მარილი.  --  664.4*
სანელებლები. საკაზმი.  --  664.5*
მარცვეულის გადამუშავების ტექნოლოგია. ფქვილეულის და ბურღულეულის წარმოება, პურის ცხობა.  --  664.6/.7*
საკვები პროდუქტების დაკონსერვების ტექნოლოგია  --  664.8/.9*
ჩანაწერები მოიძებნა 162 ჩანაწერი.  დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
  1. ბერუაშვილი, გიორგი.

    ხილის შენახვის რეჟიმების დასაბუთება : დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / სამეცნ. ხელმძღვ.: თამაზ მეგრელიძე ; სტუ. - თბ., 2005. - 139გვ. : ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 131-139[MFN: 28313]

    UDC: 664.0044

    თემატიკა:
    - ხილის შენახვა;

    D 4.921 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხილის შენახვის რეჟიმების დასაბუთება

     

  1. დოლიძე, მალხაზ.

    პურის საცხობი ქარხნების ტექნოლოგიური ნარჩენებიდან ეთილის სპირტის მიღება : დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / სამეცნ. ხელმძღვ.: რევაზ იაშვილი ; სტუ. - თბ., 2005. - 131გვ. : სურ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 124-131[MFN: 28360]

    UDC: 664.6

    თემატიკა:
    - პურის ცხობა;

    D 5.013 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: პურის საცხობი ქარხნების ტექნოლოგიური ნარჩენებიდან ეთილის სპირტის მიღება

     

  1. ჯაფარიძე, უჩა.

    კივის ნაყოფის დამწიფების რეგულირება თხევადი კვების პროდუქტების წარმოების მიზნით : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ალეკო კალანდია ; საქ. სუბტრ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2005. - 107გვ. : დანართი. - ბიბლიოგრ.: გვ. 92-104[MFN: 28449]

    UDC: 634.6 + 664.84/85

    თემატიკა:
    - კივი;

    D 4.984 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: კივის ნაყოფის დამწიფების რეგულირება თხევადი კვების პროდუქტების წარმოების მიზნით

     

  1. ტოტოჩავა, ხათუნა.

    აქტინიდიის (კივის-Aktinidia deliciosa) ნაყოფების სამომხმარებლო ღირებულებათა შესწავლა და შენახვა-გადამუშავების ტექნოლოგია : დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: სარჯველაძე გივი ; ჩაის, სუბტროპ. კულტ. და ჩაის მრეწვ. სამეცნ.-საწარმ. გაერთ-ბა. - თბ., 2006. - 113გვ. : ნახ., ცხრ., დანართი. - ბიბლიოგრ.: გვ.95-106[MFN: 28844]

    UDC: 634.74 + 664.8

    თემატიკა:
    - აქტინიდია (კივი); აქტინიდიის გადამუშავება; აქტინიდიის დაკონსერვება;

    D 6.268 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: აქტინიდიის (კივის-Aktinidia deliciosa) ნაყოფების სამომხმარებლო ღირებულებათა შესწავლა და შენახვა-გადამუშავების ტექნოლოგია

     

  1. მირიანაშვილი, ნოდარ.

    თბური ტუმბოს ბაზაზე მოქმედი სითბო-სიცივით მომარაგების ენერგოდამზოგი სისტემების დამუშავება და მათი ენერგოეკოლოგიური ეფექტურობის გამოკვლევა : დის... ტექნ.მეცნ.კანდ. 05.14.04 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ო. ვეზირიშვილი ; საქ. მეცნ. აკად. მართვის სისტემების ინ-ტი. - თბ., 2006. - 260გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ.243-254[MFN: 28893]

    UDC: 621.186.2 + 664.04 + 664.05

    თემატიკა:
    - თბური ტუმბოები; სითბო-სიცივით მომარაგების სისტემები კვების მრეწველობაში; საკვები პროდუქტების სამაცივრო დამუშავება; საკვები პროდუქტების სითბური დამუშავება;

    D 6.337 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: თბური ტუმბოს ბაზაზე მოქმედი სითბო-სიცივით მომარაგების ენერგოდამზოგი სისტემების დამუშავება და მათი ენერგოეკოლოგიური ეფექტურობის გამოკვლევა

     

  1. აფხაძე, ქეთინო.

    გაყინული ფქვილოვანი ფენოვანი ნახევარფაბრიკატების ცხობის პროცესის სრულყოფა და საცხობი დანადგარის მოდერნიზაცია : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.02.13 / სამეცნ. ხელმძღვ.: სილაგაძე მარია, ფრუიძე ელიზა ; საქ. გან. და მეცნ. სამ., ქუთაისის სახ. ტექნ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 107გვ. : ნახ., ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 96-107[MFN: 29015]

    UDC: 664.6

    თემატიკა:
    - ცხობის ტექნოლოგია; საცხობი მანქანა-დანადგარები;

    D 6.362 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: გაყინული ფქვილოვანი ფენოვანი ნახევარფაბრიკატების ცხობის პროცესის სრულყოფა და საცხობი დანადგარის მოდერნიზაცია

     

  1. ძნელაძე, ელისო.

    ხორბლის ფქვილოვანი ნახევარფაბრიკატის გასაფუებელი აპარატის შემუშავება მიკროტალღური ველის გამოყენებით : დის... ტექნ.მეცნ.კანდ. .. / სამეცნ. ხელმძღვ.: სილაგაძე მარია ; საქ. განათლ. და მეცნ. სამ-ო. ქუთაისის სტუ. - თბ., 2006. - 116გვ.. - ბიბილიოგრ.: გვ.99-110[MFN: 29030]

    UDC: 664.6 + 664.641 + 664.642/43 + 664.66 + 664.65.05

    თემატიკა:
    - ხორბლის ფქვილის გაფუება; პურის ცხობის ტექნოლოგია; ხორბლის პური; მიკროტალღური ღუმელები;

    D 6.377 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხორბლის ფქვილოვანი ნახევარფაბრიკატის გასაფუებელი აპარატის შემუშავება მიკროტალღური ველის გამოყენებით

     

  1. Марганиа, Медеа.

    Технология производства красных пищевых красителей на базе чая и растительного сырья : Дисс... канд.техн.наук 05.18.10 / Науч.рук.: Орагвелидзе Нанули ; Груз. гос. ун-т субтропич. хоз-ва. - [Б.м.], 2005. - 125с.. - Библиогр. с.:89-105[MFN: 29148]

    UDC: 668.8 + 664 + 633.86

    თემატიკა:
    - საღებავები ორგანული; საკვები პროდუქტები; საღებავი მცენარეები;

    D 6.465 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: Технология производства красных пищевых красителей на базе чая и растительного сырья

     

  1. ხუციძე, ცირა.

    სუბტროპიკულ კულტურათა ნაყოფებისა და არატრადიციული მცენარეული ნედლეულის გამოყენებითი ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის შემუშავება : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: მარია სილაგაძე ; კონსულტ.: დოდო თავდიდიშვილი ; საქ. გან. და მეცნ. სამ., საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2006. - 138გვ. : ცხრ., ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 115-128[MFN: 29796]

    UDC: 634.6 + 664.8

    სრული ტექსტი

    თემატიკა:
    - სუბტროპიკული კულტურები; კვების პროდუქტების ტექნოლოგია;

    D 6.959 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: სუბტროპიკულ კულტურათა ნაყოფებისა და არატრადიციული მცენარეული ნედლეულის გამოყენებითი ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის შემუშავება

     

  1. მამუკელაშვილი, ნაირა

    ბროილერის შენახვის სისტემის გავლენა ახალდაკლული და გაყინული ნაკლავის ხორცის ხარისხობრივ და მიკრობიოლოგიურ მაჩვენებლებზე : დის...ს/მ მეცნ. კანდ. 06.02.04 / სამეცნ. ხელმძღვ. როზა ნოზაძე ; საქ. სახელმწ. სას.-სამ. უნ-ტი. - თბ., 2006. - 114გვ. : ცხ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 103-114[MFN: 30188]

    UDC: 636.52/58 + 664.91/94 + 579.64

    თემატიკა:
    - ბროილერის ხორცის ბაქტერიოლოგიური კლვევა; ბროილერის ხორცის ხარისხი;

    D 7.555 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ბროილერის შენახვის სისტემის გავლენა ახალდაკლული და გაყინული ნაკლავის ხორცის ხარისხობრივ და მიკრობიოლოგიურ მაჩვენებლებზე

     

 


გვერდები:  «« პირველი  « წინა  | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |  შემდეგი »  ბოლო »»