The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:66,523

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
მეღვინეობა. ენოლოგია. ყურძნის ღვინოები.  --  663.2*
ჩანაწერები მოიძებნა 361 ჩანაწერი.
  1. ქვლივიძე, დარეჯან.

    საფერავის სამეურნეო-ტექნოლოგიური დახასიათება ხაშმის მიკრორაიონში სხვადასხვა ტიპის ღვინოების წარმოებისათვის : ავტორეფ... ტექნ.მეცნ.კანდ. 05.18.07 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 26გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12744]

    UDC: 663.2(479.22)

    სრული ტექსტი

    KA 3.178 - წიგნთსაცავი
    FA 4.912 - საარქივო ფონდი
    PS 360/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: საფერავის სამეურნეო-ტექნოლოგიური დახასიათება ხაშმის მიკრორაიონში სხვადასხვა ტიპის ღვინოების წარმოებისათვის

     

  1. ლობჟანიძე, გივი.

    ყურძნის კანის გრანულირების პროცესის კონტროლი და საკონტროლო საშუალებები : ავტორეფ... ტექნ.მეცნ.კანდ. 05.11.13 / აკაკი წერეთლის სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2006. - 35გვ.. - ტექსტი ქართ. და ინგლ. ენ.[MFN: 12748]

    UDC: 663.21

    KA 3.182 - წიგნთსაცავი
    FA 4.916 - საარქივო ფონდი
    PS 304/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ყურძნის კანის გრანულირების პროცესის კონტროლი და საკონტროლო საშუალებები

     

  1. მიქიაშვილი, მარიკა.

    ღვინის არომატულ კომპონენტებზე სხვადასხვა საფუარის გავლენის დადგენა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 44გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12941]

    UDC: 663.2 + 663.12/14

    KA 3.508 - წიგნთსაცავი
    FA 5.049 - საარქივო ფონდი
    PS 603/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ღვინის არომატულ კომპონენტებზე სხვადასხვა საფუარის გავლენის დადგენა

     

  1. ჯაფარიძე, მურმან.

    ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 37გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12985]

    UDC: 663.1 + 663.22 + 663.236

    KA 3.588 - წიგნთსაცავი
    FA 5.093 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში

     

  1. ქურიძე, მურმან.

    მეღვინეობის ნარჩენებიდან ბიოლოგიურად აქტიურ ნაერთთა გამოკვლევა, მიღება და მათი რაციონალური გამოყენება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.18 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 89გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13112]

    UDC: 663.2(479.22) + 663.26 + 663.1 + 663.12.14

    KA 3.670 - წიგნთსაცავი
    FA 5.175 - საარქივო ფონდი
    PS 651/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: მეღვინეობის ნარჩენებიდან ბიოლოგიურად აქტიურ ნაერთთა გამოკვლევა, მიღება და მათი რაციონალური გამოყენება

     

  1. ორმოცაძე, მედეა

    თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 48გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13600]

    UDC: 663.2

    სრული ტექსტი

    KA 3.710 - წიგნთსაცავი
    FA 5.215 - საარქივო ფონდი
    PS 548/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე

     

  1. ებელაშვილი, ნანა

    ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.18 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 100გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13620]

    UDC: 663.2 + 663.1

    KA 3.725 - წიგნთსაცავი
    FA 5.230 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით

     

  1. ჯაფარიძე, ალექსანდრე

    ღვინომასალების ქიმიურ-ეკოლოგიური კვლევა : ავტორეფ...ქიმ. მეცნ. კანდ. 02.00.22 / ფიზ. და ორგ. ქიმ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 35გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13622]

    UDC: 663.2 + 663.1

    KA 3.727 - წიგნთსაცავი
    FA 5.232 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ღვინომასალების ქიმიურ-ეკოლოგიური კვლევა

     

  1. იაშვილი, იოსები

    ბალანსირებული ღვინომასალების ტექნოლოგიის სრულყოფა ენანტის ეთერის რეგულირებით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 36გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13626]

    UDC: 663.2 + 663.1 + 663.241

    FA 5.236 - საარქივო ფონდი
    PS 695/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ბალანსირებული ღვინომასალების ტექნოლოგიის სრულყოფა ენანტის ეთერის რეგულირებით

     

  1. Джаошвили, Р.Ц.

    Усовершенствование технологической схемы переработки винограда при производстве грузинских натуральных полусладких вин : Автореф... канд. техн. наук / М-во сел. хоз-ва СССР, Груз. с.-х. ин-т. - Тб., 1966. - 28с.. - 180экз.[MFN: 13945]

    UDC: 663.26

    Министерство сельского хозяйства СССР. Грузинский сельско-хозяйственный институт (СХИ); 

    P 2050/1966 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: Усовершенствование технологической схемы переработки винограда при производстве грузинских натуральных полусладких вин

     

 


გვერდები:  « წინა  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»