მონაცემთა ბაზა: | DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 66,523 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 361 ჩანაწერი. |
-
ქვლივიძე, დარეჯან.
საფერავის სამეურნეო-ტექნოლოგიური დახასიათება ხაშმის მიკრორაიონში სხვადასხვა ტიპის ღვინოების წარმოებისათვის : ავტორეფ... ტექნ.მეცნ.კანდ. 05.18.07 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 26გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12744] UDC: 663.2(479.22) სრული ტექსტი
KA 3.178 - წიგნთსაცავი FA 4.912 - საარქივო ფონდი PS 360/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: საფერავის სამეურნეო-ტექნოლოგიური დახასიათება ხაშმის მიკრორაიონში სხვადასხვა ტიპის ღვინოების წარმოებისათვის
-
ლობჟანიძე, გივი.
ყურძნის კანის გრანულირების პროცესის კონტროლი და საკონტროლო საშუალებები : ავტორეფ... ტექნ.მეცნ.კანდ. 05.11.13 / აკაკი წერეთლის სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2006. - 35გვ.. - ტექსტი ქართ. და ინგლ. ენ.[MFN: 12748] UDC: 663.21
KA 3.182 - წიგნთსაცავი FA 4.916 - საარქივო ფონდი PS 304/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: ყურძნის კანის გრანულირების პროცესის კონტროლი და საკონტროლო საშუალებები
-
მიქიაშვილი, მარიკა.
ღვინის არომატულ კომპონენტებზე სხვადასხვა საფუარის გავლენის დადგენა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 44გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12941] UDC: 663.2 + 663.12/14
KA 3.508 - წიგნთსაცავი FA 5.049 - საარქივო ფონდი PS 603/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: ღვინის არომატულ კომპონენტებზე სხვადასხვა საფუარის გავლენის დადგენა
-
ჯაფარიძე, მურმან.
ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 37გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12985] UDC: 663.1 + 663.22 + 663.236
KA 3.588 - წიგნთსაცავი FA 5.093 - საარქივო ფონდი
* Double: ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში
-
ქურიძე, მურმან.
მეღვინეობის ნარჩენებიდან ბიოლოგიურად აქტიურ ნაერთთა გამოკვლევა, მიღება და მათი რაციონალური გამოყენება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.18 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 89გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13112] UDC: 663.2(479.22) + 663.26 + 663.1 + 663.12.14
KA 3.670 - წიგნთსაცავი FA 5.175 - საარქივო ფონდი PS 651/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: მეღვინეობის ნარჩენებიდან ბიოლოგიურად აქტიურ ნაერთთა გამოკვლევა, მიღება და მათი რაციონალური გამოყენება
-
ორმოცაძე, მედეა
თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 48გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13600] UDC: 663.2 სრული ტექსტი
KA 3.710 - წიგნთსაცავი FA 5.215 - საარქივო ფონდი PS 548/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე
-
ებელაშვილი, ნანა
ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.18 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 100გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13620] UDC: 663.2 + 663.1
KA 3.725 - წიგნთსაცავი FA 5.230 - საარქივო ფონდი
* Double: ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით
-
ჯაფარიძე, ალექსანდრე
ღვინომასალების ქიმიურ-ეკოლოგიური კვლევა : ავტორეფ...ქიმ. მეცნ. კანდ. 02.00.22 / ფიზ. და ორგ. ქიმ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 35გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13622] UDC: 663.2 + 663.1
KA 3.727 - წიგნთსაცავი FA 5.232 - საარქივო ფონდი
* Double: ღვინომასალების ქიმიურ-ეკოლოგიური კვლევა
-
იაშვილი, იოსები
ბალანსირებული ღვინომასალების ტექნოლოგიის სრულყოფა ენანტის ეთერის რეგულირებით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 36გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13626] UDC: 663.2 + 663.1 + 663.241
FA 5.236 - საარქივო ფონდი PS 695/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: ბალანსირებული ღვინომასალების ტექნოლოგიის სრულყოფა ენანტის ეთერის რეგულირებით
-
Джаошвили, Р.Ц.
Усовершенствование технологической схемы переработки винограда при производстве грузинских натуральных полусладких вин : Автореф... канд. техн. наук / М-во сел. хоз-ва СССР, Груз. с.-х. ин-т. - Тб., 1966. - 28с.. - 180экз.[MFN: 13945] UDC: 663.26 • Министерство сельского хозяйства СССР. Грузинский сельско-хозяйственный институт (СХИ);
P 2050/1966 - საარქივო ფონდი
* Double: Усовершенствование технологической схемы переработки винограда при производстве грузинских натуральных полусладких вин
გვერდები: « წინა | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | შემდეგი » ბოლო »» |
|