მონაცემთა ბაზა: CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 217,248
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 503 ჩანაწერი. დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
მუჯირიშვილი, ვ. (ვახტანგ)პროდუქციის მასალტევადობის შემცირების რეზერვები საქართველოს სსრ კვების მრეწველობაში / [რედ.: გ. ხასია] ; საქ. სსრ მეცნ. აკად., ეკონომიკისა და სამართლის ინ-ტი. - თბ. : მეცნიერება, 1988. - 87 გვ. ; 21 სმ.см.. - 80 კ., 1000 ც.[MFN: 896 ]
UDC: 664(479.22) + 664.84
თემატიკა : - საქართველოს კვების მრეწველობა ;
K 204.185/3 - წიგნთსაცავიK 204.186/3 - წიგნთსაცავიK 290.206/3 - წიგნთსაცავიF 63.151/3 - საარქივო ფონდიP 607/1988 - საარქივო ფონდი
* Double: პროდუქციის მასალტევადობის შემცირების რეზერვები საქართველოს სსრ კვების მრეწველობაში
ხილბოსტნეული კულტურებისა და ყურძნის მოყვანისა და გადამუშავების ტექნოლოგიის თავისებურებანი საქართველოს მთისწინა და სამთო პირობებში : სამეცნ. შრომები / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწველო კომ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1987. - 99 გვ. ; 22 სმ.см.. - ზოგიერთი შრომა რუს.. - შრომების შემდეგ ბიბლიოგრ.. - 1 მ. 12 კ., 300 ც.[MFN: 1542 ]
UDC: 634(479.22) + 635(479.22) + 634.8(479.22) + 664.84/85(479.22)
თემატიკა : - ხილ-ბოსტნეული კულტურების მოყვანა საქართველოში ; ხილ-ბოსტნეული კულტურების გადამუშავება საქართველოში ; ყურძნის მოყვანა საქართველოში ; ყურძნის გადამუშავება საქართველოში ;
F 62.505/3 - საარქივო ფონდიK 203.859/3 - წიგნთსაცავიK 203.860/3 - წიგნთსაცავიP 1945/1987 - საარქივო ფონდი
* Double: ხილბოსტნეული კულტურებისა და ყურძნის მოყვანისა და გადამუშავების ტექნოლოგიის თავისებურებანი საქართველოს მთისწინა და სამთო პირობებში
საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობა : პროგრამა და მეთოდ. მითითებები / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწვ. კომ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი ; [შემდგ.: ს. მესარქიშვილი]. - თბ., 1989. - 24 გვ. ; 20 სმ.см.. - უფ., 150 ც.[MFN: 2555 ]
UDC: 664.8/9.05(073) + 664.8/9.05(072)
თემატიკა : - საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობები ;
K 207.060/3 - წიგნთსაცავიF 64.168/3 - საარქივო ფონდიPS 81/1989 - საარქივო ფონდი
* Double: საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობა
საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობა : საკურსო და სადიპლ. გეგმარების შესრულების მეთოდიკა გამოთვლ. ტექნიკის გამოყენებით (თბური პროცესების გაანგარიშება) მებაღეობა-მევენახეობისა და ტექნოლოგიური ფაკ-ტის 27.07 სპეც. სტუდ. / სსრკ სახ. აგროსამრეწვ. კომ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი ; [შემდგ.: ს. მესარქიშვილი, თ. ხატიაშვილი, ა. ჟორჟოლიანი]. - თბ., 1989. - 13 გვ. ; 19 სმ.см.. - უფ., 200 ც.[MFN: 2556 ]
UDC: 664.8/9.05(072)
• მესარქიშვილი, ს. (შემდგ.); ჟორჟოლიანი, ა. (შემდგ.); ხატიაშვილი, თ. (შემდგ.); ჩაჩანიძე, მ. (შემდგ.);
თემატიკა : - საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობები ;
K 207.048/3 - წიგნთსაცავიK 208.830/3 - წიგნთსაცავიF 64.419/3 - საარქივო ფონდიPS 233/1989 - საარქივო ფონდი
* Double: საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობა
ღვინისა და საკონსერვო წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაციის საფუძვლები : მეთოდ. მითითება ლაბორატ. სამუშაოებისათვის მებაღ., მევენახ. და ტექნ. ფაკ-ტის სტუდ. / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწვ. კომიტ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი, ენათმეცნ. ინ-ტი ; [შემდგ.: ს. მესარქიშვილი და სხვ.]. - თბ., 1989. - 13გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 13 (7სხწ). - უფ., 200ც.[MFN: 2823 ]
UDC: 663.2(076.5)(072) + 664.8/9(076.5)(072)
• მესარქიშვილი, ს. (შემდ.); ხატიაშვილი, თ. (შემდ.); ჟორჟოლიანი, ა. (შემდ.);
თემატიკა : - ღვინის წარმოების ავტომატიზაცია ; საკონსერვო წარმოების ავტომატიზაცია ;
K 207.047/3 - წიგნთსაცავიF 64.421/3 - საარქივო ფონდიPS 239/1989 - საარქივო ფონდი
* Double: ღვინისა და საკონსერვო წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაციის საფუძვლები
ჩავლეიშვილი, ამირან სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია : [სახელმძღვ. სას.-სამ. ინ-ტის სტუდენტებისათვის]. - თბ. : განათლება, 1988. - 510გვ. ; 22სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 506-509 (68 სხწ). - 1მ.20კ., 1400ც.[MFN: 2891 ]
UDC: 664.8/9(075.8) + 641.4:63 + 631.563
თემატიკა : - სოფლის მეურნეობის პროდუქტების შენახვა ; სოფლის მეურნეობის პროდუქტების გადამუშავება ;
F 64.553/3 - საარქივო ფონდიK 206.847/3 - წიგნთსაცავიK 206.848/3 - წიგნთსაცავიK 206.849/3 - წიგნთსაცავიP 1856/1988 - საარქივო ფონდი
* Double: სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია
ჩხაიძე, რევაზ მეორეული ნედლეული და მისი გამოყენება კვების მრეწველობაში . - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1989. - 167გვ. ; 20სმ.см.. - 1მ.80კ., 4000ც.[MFN: 2920 ]
UDC: 664.002.3
• კობახიძე, შოთა (ავტ.);
თემატიკა : - მეორეული ნედლეული კვების მრეწველობაში ;
K 207.923/3 - წიგნთსაცავიK 207.924/3 - წიგნთსაცავიK 207.925/3 - წიგნთსაცავიF 64.653/3 - საარქივო ფონდიP 573/1989 - საარქივო ფონდი
* Double: მეორეული ნედლეული და მისი გამოყენება კვების მრეწველობაში
ბუტეიკისი, ნ. ფქვილეულის საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგია : [სახელმძღვ. საშ. პროფ.-ტექნ. სასწ.]. - მე-2 გადამუშ. და შევს. რუს. გამოც.. - თბ. : განათლება, 1990. - 276გვ. : ილ. ; 30სმ.см.. - 55კ., 2000ც.[MFN: 3266 ]
UDC: 664.68(075.32)
• ჟუკოვა, ა. (ავტ.);
თემატიკა : - ფქვილეულის საკონდიტრო ნაწარმის ტექნოლოგია - სახელმძღვანელოები ტექნიკუმებისათვის ;
K 297.736/3 - წიგნთსაცავიF 66.497/3 - საარქივო ფონდიP 967/1990 - საარქივო ფონდი
* Double: ფქვილეულის საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგია
სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია სტანდარტიზაციის საფუძვლებით : პროგრამა...31.01, 31.02, 31.04. 31.05, 07.06 lf 06.08 სპეც. სტუდ. / საქ. სას.-სამ. ინ-ტი ; [შემდგ.: ა. ჩავლეიშვილი]. - თბ. : საქართველო, 1990. - 16გვ. ; 19სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 15-16 (სხწ.). - უფ., 1500ც.[MFN: 4014 ]
UDC: 664.8/9(073) + 641.4:63(073) + 631.563(073)
• ჩავლეიშვილი, ა. (შემდგ.);
თემატიკა : - სოფლის მეურნეობის პროდუქტების შენახვა ; სოფლის მეურნეობის პროდუქტების გადამუშავება ;
K 210.050/3 - წიგნთსაცავიK 211.710/3 - წიგნთსაცავიF 65.656/3 - საარქივო ფონდიPS 194/1990 - საარქივო ფონდი
* Double: სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია სტანდარტიზაციის საფუძვლებით
ხილის, ბოსტნეულის, ხორცისა და თევზის დაკონსერვების ტექნოლოგია : მეთოდ. მითითება...27.07 ...სტუდ. / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწვ. კომიტ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი ; [შემდგ.: თ. მაღლაკელიძე]. - თბ., 1989. - 7 გვ. ; 19 სმ.см.. - უფ., 250 ც.[MFN: 4292 ]
UDC: 664.8/9(072)
თემატიკა : - დაკონსერვების ტექნოლოგია - მეთოდური მითითებები ;
K 210.438/3 - წიგნთსაცავიF 65.461/3 - საარქივო ფონდიPS 757/1989 - საარქივო ფონდი
* Double: ხილის, ბოსტნეულის, ხორცისა და თევზის დაკონსერვების ტექნოლოგია
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | შემდეგი » ბოლო »»