The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:217,248

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.  --  664*
საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება. მარგარინი, ცილოვანი ნივთიერებები და ა.შ.  --  664.3*
ჩანაწერები მოიძებნა 9 ჩანაწერი.
  1. ჩვენი ზრდის სიძნელეთა შესახებ : კითხვა-პასუხი. - თბ. : სახელგამი, 1930 (სახელგამის მე-2 სტ.). - 47გვ. ; 17სმ.см.. - 15კ., 6000[MFN: 37008]

    შინაარსი: როგორ მოვსპოთ სიძნელეები ხორცის ბაზარზე; როგორ მივაღწიოთ ცხიმეულით ნორმალურად მომარაგებას?, [და სხვა.]

    UDC: 637.52 + 664.325 + 339.166.82 + 339.146.2

    თემატიკა:
    - ხორცის ბაზარი; ცხიმეულით მომარაგება;

    K 63.072/2 - წიგნთსაცავი
    F 6.992/2 - საარქივო ფონდი
    P 1619/1930 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: ჩვენი ზრდის სიძნელეთა შესახებ

     

  1. პალეი, ი.

    ულტრაბგერის გამოყენება ცხიმოვანი ემულსიების მისაღებად / ი. პალეი ; საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. სამეცნ-ტექნ. კომ-ტი. - [თბილისი], [1960] (დაბეჭდ. სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 5 გვ. ; 18 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია : სამეცნიერო ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტინის დანართი / სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - უთავფურცლო. - ფ.ა., 300 ც.[MFN: 78346]

    UDC: 664.3 + 534.8

    თემატიკა:
    - ულტრაბგერები; ცხიმოვანი ემულსიები;

    არ არის საქართველოს ეროვნულ ბიბლიოთეკაში

     

    * Double: ულტრაბგერის გამოყენება ცხიმოვანი ემულსიების მისაღებად

     

  1. მლოძეევსკაია, ნ.

    მარგარინის ხარისხის გასაუმჯობესებელი ნივთიერებები / სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და პროპაგანდის ინ-ტი. - [თბ.], 1964. - 4გვ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N7). - ავტ. ტექსტის ბოლოს. - უთავფურც.. - 5კ., 1000ც.[MFN: 86043]

    UDC: 664.315.6

    თემატიკა:
    - მარგარინის წარმოება;

    F 30.748/3 - საარქივო ფონდი
    PT 1564/1964 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: მარგარინის ხარისხის გასაუმჯობესებელი ნივთიერებები

     

  1. რეკომენდაციები სამეცნიერო-ტექნიკური თათბირისა თემაზე-"საქართველოს სსრ ეროვნული ზეთების მრეწველობის განვითარების ძირითადი მიმართულებანი" : 1976 წ. 15-16 აპრილი / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1976. - 5გვ. : 1 დაკეც. ფ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N18). - 3კ., 400ც.[MFN: 110822]

    UDC: 664.3(479.22)

    თემატიკა:
    - საკვები ზეთების წარმოება საქართველოში;

    PT 151/1976 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: რეკომენდაციები სამეცნიერო-ტექნიკური თათბირისა თემაზე-"საქართველოს სსრ ეროვნული ზეთების მრეწველობის განვითარების ძირითადი მიმართულებანი"

     

  1. კახნიაშვილი, ჟ.ა.

    მშრომელთა კეთილდღეობაზე ზრუნვით : [თბილ. ცხიმების კომბინატის დირექტორი შ. ქუტიძე] / საქ. კვების მრეწველობის მუშაკთა პროფკავშირის რესპ. კომ-ტი. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1983 (საქ. კპ ცკ-ის გამ-ბის სტ.). - 24გვ. : პორტრ. ; 20სმ.см.. - (სახელოვანი 60 წელი). - 20კ., 700ც.[MFN: 115954]

    UDC: 664.3(479.22)

    თემატიკა:
    - საკვები ცხიმების წარმოება საქართველოში;

    K 277.106/3 - წიგნთსაცავი
    K 187.700/3 - წიგნთსაცავი
    F 55.528/3 - საარქივო ფონდი
    P 178/1983 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: მშრომელთა კეთილდღეობაზე ზრუნვით

     

  1. მაიონეზი / საქ. კვების მრეწვ. სამინ., მარგ. მრეწვ. საქ. გაერთიანება "ცხიმკომბინატი". - თბ., 1967. - 1ფ. დაკ.: 6გვ. ; 20სმ.см.. - თავფ. და ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - ფ.ა.[MFN: 125671]

    UDC: 664.346

    თემატიკა:
    - მაიონეზის წარმოება;

    F 35.556/3 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: მაიონეზი

     

  1. მარგარინი / საქ. კვების მრეწ. სამ., მარგ. მრეწვ. საქ. გაერთიანება "ცხიმკომბინატი". - თბ., 1967. - 1ფ. დაკეც.: 6 გვ. ; 20სმ.см.. - თავფ. და ტექსტი ქართ. და რუს. ენებზე. - ფ.ა., 1500ც.[MFN: 125673]

    UDC: 664.315.6

    თემატიკა:
    - მარგარინის წარმოება;

    F 35.555/3 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: მარგარინი

     

  1. კვების პროდუქტების დამფასოებელ-შემფუთავი ავტომატები : [სახელმძღვ.] / ჯაფარიძე ზ. (რედ.), მეგრელიძე თ., გოლეთიანი გ. და სხვ. ; სტუ. - თბ. : [ტექნ. უნ-ტი], 2007. - 105გვ. : ნახ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 103. - ISBN 978-9941-14-021-1 : [ფ.ა.], 100ც.[MFN: 132439]

    UDC: 664:621.798.3 + 664.3.032.8

    ჯაფარიძე, ზ.

    თემატიკა:
    - კვების პროდუქტების შესაფუთი ავტომატები; კვების პროდუქტების დაფასოება;

    K 258.942/3 - წიგნთსაცავი
    K 258.943/3 - წიგნთსაცავი
    F 89.532/3 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: კვების პროდუქტების დამფასოებელ-შემფუთავი ავტომატები

     

  1. საქართველოს სსრ რტპ-27-64 : ცხიმეული ცხოველისა გადამდნარი, საკვები / საქართველოს სსრ რესპუბლიკური ტექნიკური პირობები ; საქართველოს სსრ სახელმწიფო საგეგმო კომისია. - თბ, 1965 (სტ. N12). - 11გვ. ; 22სმ.см.. - თავფურცელი და ტექსტი ქართულ და რუსულ ენაზე. - უფასო, 1000ც.[MFN: 135050]

    UDC: 664.32(083.744)

    თემატიკა:
    - ცხოველური ცხიმები - ტექნიკური მოთხოვნები;

    P 497/1965 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: საქართველოს სსრ რტპ-27-64