მონაცემთა ბაზა: CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 217,248
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 25 ჩანაწერი.
თარხნიშვილი, ალექსი აღმოსავლური საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ტექნოლოგია : [სახელმძღვ. ტექნ.]. - თბ. : განათლება, 1992 (სტ. N4). - 228გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 223. - ISBN 5-505-01242-6 : 35მ., 2000ც.[MFN: 7014 ]
რეზიუმე : ნაშრომში განხილულია აღმოსავლური ნაწარმის დამზადების ტექნოლოგია, აღწერილია გამოყენებული მანქანა - დანადგარები, რეცეპტები
UDC: 664.143(075.32)
თემატიკა : - საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ტექნოლოგია ;
K 219.868/3 - წიგნთსაცავიK 220.452/3 - წიგნთსაცავიF 69.045/3 - საარქივო ფონდიP 699/1992 - საარქივო ფონდი
* Double: აღმოსავლური საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ტექნოლოგია
გახოკიძე, თეიმურაზ ინდუქტიური ძაბვის ჩამქრობი ელექტროფილტრი / [რედ.: დ. სიმონიშვილი] ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1987. - 2გვ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : საინფორმაციო ფურცელი ; N5). - [3კ.], 210ც.[MFN: 13850 ]
UDC: 664.14.05:621.3
თემატიკა : - ელექტროფილტრები შაქრის წარმოებაში ;
F 63.503/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ინდუქტიური ძაბვის ჩამქრობი ელექტროფილტრი
გახოკიძე, თეიმურაზ ვაკუუმ-ტუმბოდან გამომავალი წყლის მეორადი გამოყენება საცირკულაციო მოწყობილობის საშუალებით / [რედ.: დ. სიმონიშვილი] ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1987. - 4გვ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : საინფორმაციო ფურცელი ; N3). - [5კ.], 580ც.[MFN: 13852 ]
UDC: 621.5.047 + 664.14
თემატიკა : - საცირკულაციო მოწყობილობები ; შაქრის წარმოება ;
F 63.505/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ვაკუუმ-ტუმბოდან გამომავალი წყლის მეორადი გამოყენება საცირკულაციო მოწყობილობის საშუალებით
გახოკიძე, თეიმურაზ კარამელის გულსართის ტემპერატურის გამზომი ხელსაწყო / [რედ.: დ. სიმონიშვილი] ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1987. - 4გვ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : საინფორმაციო ფურცელი ; N2). - [5კ.], 210ც.[MFN: 13853 ]
UDC: 664.144 + 664.143.63
თემატიკა : - კარამელის წარმოება ;
F 63.506/3 - საარქივო ფონდი
* Double: კარამელის გულსართის ტემპერატურის გამზომი ხელსაწყო
სადესერტო პროდუქტი "ნიგვზიანი" / რ. ნოზაძე, დ. გიაშვილი, ა. ქურდაძე და სხვ. ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1988. - 4გვ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : საინფორმაციო ფურცელი ; N18). - 5კ.[MFN: 24859 ]
UDC: 664.144
• ნოზაძე, რ. (ავტ.);
თემატიკა : - სადესერტო პროდუქტები ;
F 64.599/3 - საარქივო ფონდი
* Double: სადესერტო პროდუქტი "ნიგვზიანი"
სსრკ . ფინანსთა სამინისტროინსტრუქცია სსრკ ფინანსთა სამინისტროსი. 1951 წლის 27 სექტემბერი. N 1600. საკონდიტრო მრეწველობის საქონლის რეალიზაციაზე ბრუნვის გადასახადის გამოანგარიშებისა და გადახდის წესის შესახებ . - თბ., 1951 (საქ. სსრ მინისტრთა საბჭ. არსებ. პოლიგრაფმრეწვ. გამომც. და წიგნით ვაჭრობის საქმ. სამმართვ. მე-2 სტ.). - 21გვ. ; 22სმ.см.. - უფასო, 200ც.[MFN: 63434 ]
UDC: 664.143/149 + 336.226.14
თემატიკა : - საკონდიტრო მრეწველობა ; ბრუნვის გადასახადები ;
P 129/1951 - საარქივო ფონდი
* Double: ინსტრუქცია სსრკ ფინანსთა სამინისტროსი. 1951 წლის 27 სექტემბერი. N 1600. საკონდიტრო მრეწველობის საქონლის რეალიზაციაზე ბრუნვის გადასახადის გამოანგარიშებისა და გადახდის წესის შესახებ
მონტიცკი, რ.ე. საბაკალეო და საკონდიტრო საქონლის საქონელმცოდნეობა : [სავაჭრო მოსწ. სკოლების სახელმძღვ.] / მთარგმნ: კ.ნ. კალანდაძე და ა.მ. ჭელიძე. - თბ. : ტექნიკა და შრომა, 1956 (საქმთავარპოლიგრაფმრეწვ. მე-2 სტ.). - 248გვ. : ნახაზ. ; 22სმ.см.. - 5მ.60კ., 1000ც.[MFN: 71692 ]
UDC: 664.002.6(075.32) + 664.143.002.6(075.32)
თემატიკა : - საბაკალეო საქონლის საქონელმცოდნეობა ; საკონდიტრო საქონლის საქონელმცოდნეობა ;
F 19.589/3 - საარქივო ფონდიP 1975/1956 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: საბაკალეო და საკონდიტრო საქონლის საქონელმცოდნეობა
რაპოპორტი, ა. საკონდიტრო წარმოების ტექნოლოგია : [სახელმძღვ. კვების მრეწველობის უმაღლ. სასწ. / პროფ. ა. რაპოპორტის საერთო რედაქციით. - თბ.. - 22სმ.см.[MFN: 75516 ]
• სოსნოვსკი, ლ. (ავტ.);
თემატიკა : - საკონდიტრო წარმოების ტექნოლოგია - სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის ;
შეიცავს 1 ტომს »
* Double: საკონდიტრო წარმოების ტექნოლოგია
რაპოპორტი, ა. საკონდიტრო წარმოების ტექნოლოგია : [სახელმძღვ. კვების მრეწველობის უმაღლ. სასწ. / პროფ. ა. რაპოპორტის საერთო რედაქციით. - თბ.. - 22სმ.см.[MFN: 75516 ]
• სოსნოვსკი, ლ. (ავტ.);
თემატიკა : - საკონდიტრო წარმოების ტექნოლოგია - სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის ;
ნაწ. 1 / [მთარგმ. ალ. თარხნიშვილი ; რედ. ვ. გიოშვილი]. - საქ. პოლიტექნ. ინ-ტის გამ-ბა, 1961 (საქ. პოლიტექნ. ინ-ტის სტ.). - 446 გვ. : ილ. და ცხრ., 1 ფ. ილ.. - ბიბლიოგრ. შენიშვნებში. - 1მ. 24კ., 3000 ც.[MFN: 75525 ]
UDC: 664.143(075.8)
თემატიკა : - საკონდიტრო წარმოების ტექნოლოგია - სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის ;
K 108.837/3 - წიგნთსაცავიK 288.580/3 - წიგნთსაცავიK 289.930/3 - წიგნთსაცავიF 25.766/3 - საარქივო ფონდიP 1434/1961 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ნაწ. 1
კრებული საკონდიტრო ნაწარმის რეცეპტურებისა : თარგმ. რუს. / საქ. სსრ მომხმარებელთა საზ-ბების რესპ. კავშირი-ცეკავშირი. - თბ. : ცეკავშირი, 1961. - 51გვ. ; 20სმ.см.. - უფ., 300ც.[MFN: 79898 ]
UDC: 664.143/149 + 641.85
თემატიკა : - საკონდიტრო ნაწარმის რეცეპტები ;
F 26.857/3 - საარქივო ფონდიP 445/1961 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: კრებული საკონდიტრო ნაწარმის რეცეპტურებისა
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | შემდეგი »