მონაცემთა ბაზა: CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 217,248
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 183 ჩანაწერი.
ფრუიძე, ვ. ხსნადი ჩაისა და კონცენტრანტების წარმოების ტექნოლოგიური მოწყობილობა : [დამხმ. სახელმძღვ. საქართველოს სუბტროპ. მეურნეობის ინ-ტის სტუდენტებისათვის. სპეც. 21.05-"სუბტროპიკული კულტურების ტექნოლოგია" / სსრკ. სახელმწ. აგროსამრეწვ. კომ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1988. - 80 გვ. : ილ. ; 19 სმ.см.. - 16 კ., 500 ც.[MFN: 1265 ]
UDC: 663.95(075.8)
თემატიკა : - ხსნადი ჩაი ; კონცენტრანტების წარმოება ;
K 205.921/3 - წიგნთსაცავიK 208.079/3 - წიგნთსაცავიF 63.803/3 - საარქივო ფონდიP 1236/1988 - საარქივო ფონდი
* Double: ხსნადი ჩაისა და კონცენტრანტების წარმოების ტექნოლოგიური მოწყობილობა
ლაჭყეპიანი, თენგიზ და სხვ. ინგირის ჩაის აგროსამრეწველო კომბინატის მუშაობის გამოცდილება / თენგიზ ლაჭყეპიანი, იოსებ მენთეშაშვილი, გოჩა ფიფია. - თბილისი, 1989. - 4 გვ. ; 20 სმ.см.. - (სოფლის მეურნეობა : საინფორმაციო ფურცელი / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი ; N 47). - 5 კ.[MFN: 2365 ]
UDC: 338.436.33(479.22) + 633.72(479.22) + 663.95(479.22)
• მენთეშაშვილი, იოსებ (ავტ.); ფიფია, გოჩა (ავტ.);
თემატიკა : - ჩაის აგროსამრეწველო კომბინატები საქართველოში ;
F 64.968/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ინგირის ჩაის აგროსამრეწველო კომბინატის მუშაობის გამოცდილება
მიქელაძე, გივი გემოვანი პროდუქტები : (ლექციების კურსი სასურს. საქონელმცოდნეობის სტუდენტებისათვის). - თბ. : თბილ. უნ-ტის გამ-ბა, 1989. - 20 სმ.см.[MFN: 2380 ]
ნაწ. 2 . - 1989. - 160 გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 156-157 (20 სხწ). - 25 კ., 500 ც.[MFN: 2377 ]
UDC: 663.9(042.4)
თემატიკა : - გემოვანი პროდუქტები ;
K 207.791/3 - წიგნთსაცავიK 209.751/3 - წიგნთსაცავიK 208.539/3 - წიგნთსაცავიK 209.263/3 - წიგნთსაცავიF 64.866/3 - საარქივო ფონდიP 723/1989 - საარქივო ფონდი
* Double: ნაწ. 2
მიქელაძე, გივი გემოვანი პროდუქტები : (ლექციების კურსი სასურს. საქონელმცოდნეობის სტუდენტებისათვის). - თბ. : თბილ. უნ-ტის გამ-ბა, 1989. - 20 სმ.см.[MFN: 2380 ]
ნაწ. 1 . - 1989. - 131 გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 127-129. - 20 კ., 500 ც.[MFN: 2379 ]
UDC: 663.9(042.4)
თემატიკა : - გემოვანი პროდუქტები ;
F 64.335/3 - საარქივო ფონდიK 209.543/3 = 663/664.0026/მ-745 - სამოქალაქო განათლების დარბაზიP 239/1989 - საარქივო ფონდი
* Double: ნაწ. 1
ფრუიძე, გურამ ხსნადი ჩაისა და კონცენტრატების წარმოების ბიოქიმია, ტექნოლოგია და მოწყობილობა / [რედ.: გ. კვესიტაძე] ; საქ. მეცნ. აკად., მცენ. ბიოქიმიის ინ-ტი. - თბ. : მეცნიერება, 1996. - 288გვ. ; 21სმ.см.. - რეზ. რუს. და ინგლ. ენ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 221. - სახელშეკრ. ფასი, 500ც.[MFN: 9679 ]
UDC: 663.95
• ფრუიძე, ვახტანგ (ავტ.);
თემატიკა : - ხსნადი ჩაის ტექნოლოგია ; ჩაის კონცენტრატები ;
K 223.001/3 = 663.95/ფ-96 - სამოქალაქო განათლების დარბაზიF 70.780/3 - საარქივო ფონდიP 48/1996 - საარქივო ფონდი
* Double: ხსნადი ჩაისა და კონცენტრატების წარმოების ბიოქიმია, ტექნოლოგია და მოწყობილობა
ჩაის გახმობისათვის საჭირო სარევის ნაწილების ცვეთამედეგობის გაზრდის გზები / ა. მ. კილაძე, გ. შ. ონიაშვილი, გვ. ზახაროვი და სხვ. ; საქ. რესპ. მეცნ. აკად. მეტალ. ინ-ტი-პრეპრინტი. - თბ., 1992. - 4გვ. ; 20სმ.см.. - ფ.ა.[MFN: 10176 ]
რეზიუმე : მოცემული სამუშაოს მიზანია თმს - ტექნოლოგიის საშუალებით განვახორციელოთ ჩაის გახმობისათვის საჭირო სარევის ნაწილების ცვეთამძლეობის გაზრდა
UDC: 663.95.05
• ონიაშვილი, გ. შ. (ავტ.); კილაძე, ა.მ. (ავტ.); ზახაროვი, გ.ვ. (ავტ.); სარჯველაძე, გ.ე. (ავტ.); ასლამაზიშვილი, ზ.გ. (ავტ.);
თემატიკა : - ჩაის წარმოების მექანიზაცია ; ჩაის გახმობა ;
K 218.105/3 - წიგნთსაცავიF 68.184/3 - საარქივო ფონდიP 470/1992 - საარქივო ფონდი
* Double: ჩაის გახმობისათვის საჭირო სარევის ნაწილების ცვეთამედეგობის გაზრდის გზები
ხოფერია, რევაზ ჩაის წარმოების თანამედროვე ტექნოლოგია / კვალიფიკაციის ამაღლების საკ. ინ-ტის ამიერკ. ფილიალი. - თბ. : საქართველო, 1992 (ბ.ს. კომბ-ტი). - 168გვ. ; 20სმ.см.. - 10მ., 5000ც.[MFN: 10689 ]
UDC: 663.95
თემატიკა : - ჩაის წარმოების ტექნოლოგია ;
K 216.817/3 - წიგნთსაცავიK 220.559/3 - წიგნთსაცავიK 221.119/3 = 663.95/ხ-802 - სამოქალაქო განათლების დარბაზიF 67.659/3 - საარქივო ფონდიP 98/1992 - საარქივო ფონდი
* Double: ჩაის წარმოების თანამედროვე ტექნოლოგია
ყავის შემცვლელი სასმელები / [შემდგ.: შუქრი ჭელიძე]. - თბ., 1994. - 15გვ. ; 20სმ.см.. - [ფ.ა.][MFN: 17732 ]
UDC: 663.9 + 663.86 + 581.6(479.22)
• ჭელიძე, შუქრი (შემდგ.);
თემატიკა : - ყავის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელების წარმოება ; ველურად მოზარდი სასარგებლო მცენარეები ;
K 291.913/3 - წიგნთსაცავიK 291.914/3 - წიგნთსაცავიK 291.915/3 - წიგნთსაცავიF 79.653/3 - საარქივო ფონდიP 8.743/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ყავის შემცვლელი სასმელები
გოლეთიანი, თენგიზ ჩაი : მსოფლიო წარმოება და მოხმარება / [რედ.: ომარ ვაშაკიძე]. - თბ. : ინტელექტი, 2001. - 28გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ. ტექსტის შენიშვნებში. - ISBN 99928-860-9-9 : სახელშეკრ. ფასი[MFN: 18456 ]
UDC: 338.43:663.95 + 663.95
• გოლეთიანი, თემურ (ავტ.);
თემატიკა : - ჩაის მრეწველობა ;
K 243.063/3 - წიგნთსაცავიK 241.397/3 - წიგნთსაცავიF 80.005/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ჩაი
შოკოლადის ოქროს წიგნი : [300-ზე მეტი საოცარი რეცეპტი] / თარგმნა ია ქვაჩახიამ ; მთ. რედ. მაია ალუდაური. - თბ. : პალიტრა L, 2012. - 703 გვ. : ილ. ; 21 სმ.см.. - საძიებელი: გვ. 693-703. - ISBN 978-9941-19-633-1[MFN: 19906 ]
UDC: 641.85 + 663.916
• ქვაჩახია, ია (მთარგმნ.); ალუდაური, მაია (რედ.);
თემატიკა : - შოკოლადის ნაწარმი - კულინარიული რეცეპტები ; შოკოლადის ნამცხვრები და ტორტები - კულინარიული რეცეპტები ;
K 287.485/3 - წიგნთსაცავიF 102.276/3 - საარქივო ფონდიP 7.358/3 - საარქივო ფონდი
* Double: შოკოლადის ოქროს წიგნი
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | შემდეგი » ბოლო »»