The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:217,248

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
საგემოვნო პროდუქტების წარმოება ზოგადად (შოკოლადი, კაკაო, ჩაი, ყავა, თამბაქო).  --  663.9*
ჩანაწერები მოიძებნა 183 ჩანაწერი.
  1. ფრუიძე, ვ.

    ხსნადი ჩაისა და კონცენტრანტების წარმოების ტექნოლოგიური მოწყობილობა : [დამხმ. სახელმძღვ. საქართველოს სუბტროპ. მეურნეობის ინ-ტის სტუდენტებისათვის. სპეც. 21.05-"სუბტროპიკული კულტურების ტექნოლოგია" / სსრკ. სახელმწ. აგროსამრეწვ. კომ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1988. - 80 გვ. : ილ. ; 19 სმ.см.. - 16 კ., 500 ც.[MFN: 1265]

    UDC: 663.95(075.8)

    თემატიკა:
    - ხსნადი ჩაი; კონცენტრანტების წარმოება;

    K 205.921/3 - წიგნთსაცავი
    K 208.079/3 - წიგნთსაცავი
    F 63.803/3 - საარქივო ფონდი
    P 1236/1988 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხსნადი ჩაისა და კონცენტრანტების წარმოების ტექნოლოგიური მოწყობილობა

     

  1. ლაჭყეპიანი, თენგიზ და სხვ.

    ინგირის ჩაის აგროსამრეწველო კომბინატის მუშაობის გამოცდილება / თენგიზ ლაჭყეპიანი, იოსებ მენთეშაშვილი, გოჩა ფიფია. - თბილისი, 1989. - 4 გვ. ; 20 სმ.см.. - (სოფლის მეურნეობა : საინფორმაციო ფურცელი / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი ; N 47). - 5 კ.[MFN: 2365]

    UDC: 338.436.33(479.22) + 633.72(479.22) + 663.95(479.22)

    მენთეშაშვილი, იოსებ (ავტ.);  ფიფია, გოჩა (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - ჩაის აგროსამრეწველო კომბინატები საქართველოში;

    F 64.968/3 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ინგირის ჩაის აგროსამრეწველო კომბინატის მუშაობის გამოცდილება

     

  1. მიქელაძე, გივი

    გემოვანი პროდუქტები : (ლექციების კურსი სასურს. საქონელმცოდნეობის სტუდენტებისათვის). - თბ. : თბილ. უნ-ტის გამ-ბა, 1989. - 20 სმ.см.[MFN: 2380]

    ნაწ. 2. - 1989. - 160 გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 156-157 (20 სხწ). - 25 კ., 500 ც.[MFN: 2377]

    UDC: 663.9(042.4)

    თემატიკა:
    - გემოვანი პროდუქტები;

    K 207.791/3 - წიგნთსაცავი
    K 209.751/3 - წიგნთსაცავი
    K 208.539/3 - წიგნთსაცავი
    K 209.263/3 - წიგნთსაცავი
    F 64.866/3 - საარქივო ფონდი
    P 723/1989 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ნაწ. 2

     

  1. მიქელაძე, გივი

    გემოვანი პროდუქტები : (ლექციების კურსი სასურს. საქონელმცოდნეობის სტუდენტებისათვის). - თბ. : თბილ. უნ-ტის გამ-ბა, 1989. - 20 სმ.см.[MFN: 2380]

    ნაწ. 1. - 1989. - 131 გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 127-129. - 20 კ., 500 ც.[MFN: 2379]

    UDC: 663.9(042.4)

    თემატიკა:
    - გემოვანი პროდუქტები;

    F 64.335/3 - საარქივო ფონდი
    K 209.543/3 = 663/664.0026/მ-745 - სამოქალაქო განათლების დარბაზი
    P 239/1989 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ნაწ. 1

     

  1. ფრუიძე, გურამ

    ხსნადი ჩაისა და კონცენტრატების წარმოების ბიოქიმია, ტექნოლოგია და მოწყობილობა / [რედ.: გ. კვესიტაძე] ; საქ. მეცნ. აკად., მცენ. ბიოქიმიის ინ-ტი. - თბ. : მეცნიერება, 1996. - 288გვ. ; 21სმ.см.. - რეზ. რუს. და ინგლ. ენ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 221. - სახელშეკრ. ფასი, 500ც.[MFN: 9679]

    UDC: 663.95

    ფრუიძე, ვახტანგ (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - ხსნადი ჩაის ტექნოლოგია; ჩაის კონცენტრატები;

    K 223.001/3 = 663.95/ფ-96 - სამოქალაქო განათლების დარბაზი
    F 70.780/3 - საარქივო ფონდი
    P 48/1996 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხსნადი ჩაისა და კონცენტრატების წარმოების ბიოქიმია, ტექნოლოგია და მოწყობილობა

     

  1. ჩაის გახმობისათვის საჭირო სარევის ნაწილების ცვეთამედეგობის გაზრდის გზები / ა. მ. კილაძე, გ. შ. ონიაშვილი, გვ. ზახაროვი და სხვ. ; საქ. რესპ. მეცნ. აკად. მეტალ. ინ-ტი-პრეპრინტი. - თბ., 1992. - 4გვ. ; 20სმ.см.. - ფ.ა.[MFN: 10176]

    რეზიუმე: მოცემული სამუშაოს მიზანია თმს - ტექნოლოგიის საშუალებით განვახორციელოთ ჩაის გახმობისათვის საჭირო სარევის ნაწილების ცვეთამძლეობის გაზრდა

    UDC: 663.95.05

    ონიაშვილი, გ. შ. (ავტ.);  კილაძე, ა.მ. (ავტ.);  ზახაროვი, გ.ვ. (ავტ.);  სარჯველაძე, გ.ე. (ავტ.);  ასლამაზიშვილი, ზ.გ. (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - ჩაის წარმოების მექანიზაცია; ჩაის გახმობა;

    K 218.105/3 - წიგნთსაცავი
    F 68.184/3 - საარქივო ფონდი
    P 470/1992 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ჩაის გახმობისათვის საჭირო სარევის ნაწილების ცვეთამედეგობის გაზრდის გზები

     

  1. ხოფერია, რევაზ

    ჩაის წარმოების თანამედროვე ტექნოლოგია / კვალიფიკაციის ამაღლების საკ. ინ-ტის ამიერკ. ფილიალი. - თბ. : საქართველო, 1992 (ბ.ს. კომბ-ტი). - 168გვ. ; 20სმ.см.. - 10მ., 5000ც.[MFN: 10689]

    UDC: 663.95

    თემატიკა:
    - ჩაის წარმოების ტექნოლოგია;

    K 216.817/3 - წიგნთსაცავი
    K 220.559/3 - წიგნთსაცავი
    K 221.119/3 = 663.95/ხ-802 - სამოქალაქო განათლების დარბაზი
    F 67.659/3 - საარქივო ფონდი
    P 98/1992 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ჩაის წარმოების თანამედროვე ტექნოლოგია

     

  1. ყავის შემცვლელი სასმელები / [შემდგ.: შუქრი ჭელიძე]. - თბ., 1994. - 15გვ. ; 20სმ.см.. - [ფ.ა.][MFN: 17732]

    UDC: 663.9 + 663.86 + 581.6(479.22)

    ჭელიძე, შუქრი (შემდგ.); 

    თემატიკა:
    - ყავის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელების წარმოება; ველურად მოზარდი სასარგებლო მცენარეები;

    K 291.913/3 - წიგნთსაცავი
    K 291.914/3 - წიგნთსაცავი
    K 291.915/3 - წიგნთსაცავი
    F 79.653/3 - საარქივო ფონდი
    P 8.743/3 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ყავის შემცვლელი სასმელები

     

  1. გოლეთიანი, თენგიზ

    ჩაი : მსოფლიო წარმოება და მოხმარება / [რედ.: ომარ ვაშაკიძე]. - თბ. : ინტელექტი, 2001. - 28გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ. ტექსტის შენიშვნებში. - ISBN 99928-860-9-9 : სახელშეკრ. ფასი[MFN: 18456]

    UDC: 338.43:663.95 + 663.95

    გოლეთიანი, თემურ (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - ჩაის მრეწველობა;

    K 243.063/3 - წიგნთსაცავი
    K 241.397/3 - წიგნთსაცავი
    F 80.005/3 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ჩაი

     

  1. შოკოლადის ოქროს წიგნი : [300-ზე მეტი საოცარი რეცეპტი] / თარგმნა ია ქვაჩახიამ ; მთ. რედ. მაია ალუდაური. - თბ. : პალიტრა L, 2012. - 703 გვ. : ილ. ; 21 სმ.см.. - საძიებელი: გვ. 693-703. - ISBN 978-9941-19-633-1[MFN: 19906]

    UDC: 641.85 + 663.916

    ქვაჩახია, ია (მთარგმნ.);  ალუდაური, მაია (რედ.); 

    თემატიკა:
    - შოკოლადის ნაწარმი - კულინარიული რეცეპტები; შოკოლადის ნამცხვრები და ტორტები - კულინარიული რეცეპტები;

    K 287.485/3 - წიგნთსაცავი
    F 102.276/3 - საარქივო ფონდი
    P 7.358/3 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: შოკოლადის ოქროს წიგნი

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»