The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:217,248

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
ხილკენკროვანი მეღვინეობა. ხილკენკროვანი ღვინოები.  --  663.3*
ჩანაწერები მოიძებნა 37 ჩანაწერი.
  1. მცირეალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების ტექნოლოგია / ნ. მეხუზლა, თ. ტაბატაძე, ც. შილაკაძე და სხვ. ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1988. - 4გვ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : საინფორმაციო ფურცელი ; N13). - 5კ.[MFN: 24716]

    UDC: 663.3

    მეხუზლა, ნ. (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - მცირეალკოჰოლიანი სასმელები;

    F 64.603/3 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: მცირეალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების ტექნოლოგია

     

  1. მკურნალი, ნიკო

    ხილეულის ღვინო : პრაქტიკული დარიგება მის გაკეთება და შენახვაზედ / შედგენილი მეურნე ნ.თ. მკურნალის მიერ. - Кутаисъ, 1894 (типо-лит. Н.И. Гамрекели). - 20 გვ. ; 16 სმ.см.. - 10 კ.[MFN: 33540]

    UDC: 663.3

    თემატიკა:
    - ხილის ღვინოები;

    P 55/1894 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ; გრიშაშვილი; რუსეთის მეცნ. აკად. ბიბ-კა [სპბ]

     

    * Double: ხილეულის ღვინო

     

  1. გამომუშავების ნორმები (ნორმა დრო) ხილკენკროვანი ღვინოების ქარხნებისათვის : ქუთაისის საკონსერვო ქარხანასთან არსებული შრომის დარგობრივი ნორმატიულ საკვლევი ლაბორატორია. - ქუთაისი, 1963. - 23გვ. ; 21სმ.см.. - ფ.ა., 100ც.[MFN: 83210]

    UDC: 663.3:658.53

    თემატიკა:
    - ხილ-კენკროვანი ღვინოების დამზადება - გამომუშავების ნორმები;

    F 28.969/3 - საარქივო ფონდი
    P 1844/1963 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: გამომუშავების ნორმები (ნორმა დრო) ხილკენკროვანი ღვინოების ქარხნებისათვის

     

  1. გოგოლიშვილი, ზ.

    პრეპარატ "ასპერგილუს ნიგერის" გამოყენება სუბტროპიკული ხილისაგან ხილკენკროვანი ღვინოების წარმოების დროს. - თბ. : სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1965. - 10გვ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა და უალკოჰოლო სასმელები : ტექნ. ინფორმაცია ; N 3 / სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - რეზუმე რუს. ენ.. - 5კ., 650ც.[MFN: 86063]

    UDC: 663.3

    კონცელიძე, ნ. (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - ხილ-კენკროვანი ღვინოების წარმოება;

    F 32.920/3 - საარქივო ფონდი
    PT 29/1966 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: პრეპარატ "ასპერგილუს ნიგერის" გამოყენება სუბტროპიკული ხილისაგან ხილკენკროვანი ღვინოების წარმოების დროს

     

  1. ლორთქიფანიძე, ნოდარ

    ნომოგრამა შაქრის ხარჯის განსასაზღვრად ხილკენკროვანი ღვინომასალების დაკუპაჟების დროს / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისია. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი. ტექნ. ინფორმაცია. - თბ. : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1967. - 8გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა N 7). - ტექსტი პარალ. ქართ. და რუს. ენ.. - 3კ., 500ც.[MFN: 90938]

    UDC: 663.35

    მაჩაიძე, ანზორ (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - ხილ-კენკროვანი ღვინომასალების დაკუპაჟება - შაქრის ხარჯის განსაზღვრა;

    F 35.741/3 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: ნომოგრამა შაქრის ხარჯის განსასაზღვრად ხილკენკროვანი ღვინომასალების დაკუპაჟების დროს

     

  1. გოგოლიშვილი, ზურაბ

    ტყის წყავის გამოყენება ხილკენკრის ღვინოების წარმოებაში / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისია, სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და პროპაგანდის ინ-ტი. - თბ., 1967. - 23გვ. : ცხრილ. ; 20სმ.см.. - (კვებისა და საკონსერვო მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N5). - პარალ. ტექსტი რუს. ენ.. - 9კ., 650ც.[MFN: 92582]

    UDC: 663.35

    თემატიკა:
    - ხილ-კენკრის ღვინოების წარმოება;

    არ არის საქართველოს ეროვნულ ბიბლიოთეკაში

     

    * Double: ტყის წყავის გამოყენება ხილკენკრის ღვინოების წარმოებაში

     

  1. საქართველოს სსრ რტპ - 989-64 : ღვინოები ხილ-კენკროვანი / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. საგეგმო კომ-ტი. საქ. სსრ რესპ. ტექნ. პირობები. - თბ., 1967. - 17გვ. ; 19სმ.см.. - ტექსტი პარალ. ქართ. და რუს. ენ.. - უფასო, 800ც.[MFN: 92938]

    UDC: 663.3(083.744)

    თემატიკა:
    - ხილ-კენკროვანი ღვინოები - ტექნიკური მოთხოვნები;

    P 1319/1967 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: საქართველოს სსრ რტპ - 989-64

     

  1. ლორთქიფანიძე, ნjlfh

    ხილ-კენკროვანი ღვინოების ორგანოლეპტიკური და ხარისხობრივი მაჩვენებლების სტანდარტიზაცია / ნ. ლორთქიფანიძე, ლ. ხასიდაშვილი. - თბ. : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და პროპაგანდის ინ-ტი, 1968. - 8გვ. : ცხრილ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა. N17 : ტექნიკური ინფორმაცია). - რეზუმე რუს. ენ.. - 790ც.[MFN: 94375]

    UDC: 663.35

    ხასიდაშვილი, ლუბა (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - ხილ-კენკროვანი ღვინოები;

    K 134.369/3 - წიგნთსაცავი
    F 37.630/3 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: ხილ-კენკროვანი ღვინოების ორგანოლეპტიკური და ხარისხობრივი მაჩვენებლების სტანდარტიზაცია

     

  1. გოგოლიშვილი, ზურაბ

    სუბტროპიკული ხურმისა და ველური წყავის ნაყოფების სიმწიფის სტადიის დადგენა მაღალხარისხოვანი ხილკენკროვანი ღვინომასალების მისაღებად / ზ. გოგოლიშვილი, ნ. კონცელიძე. - თბ. : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1968. - 7გვ. : ცხრილ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა. N5 : ტექნიკური ინფორმაცია). - რეზუმე რუს. ენ.. - 3კ., 500ც.[MFN: 95100]

    UDC: 663.3

    კონცელიძე, ნ. (ავტ.); 
    საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისიასამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი

    თემატიკა:
    - ხილკენკროვანი ღვინოები;

    K 134.376/3 - წიგნთსაცავი
    F 37.120/3 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: სუბტროპიკული ხურმისა და ველური წყავის ნაყოფების სიმწიფის სტადიის დადგენა მაღალხარისხოვანი ხილკენკროვანი ღვინომასალების მისაღებად

     

  1. ლორთქიფანიძე, ნ. და სხვ.

    ეკონომიური ეფექტიანობის გაანგარიშება ხილ-კენკროვანი ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესების დროს / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნიერებისა და ტექნიკის სახელმწ. კომ-ტი. საქართველოს სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და ტექნ.-ეკონ. გამოგკვლევათა სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. - თბილისი, 1970. - 11 გვ. : ილ. ; 20 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია. მეღვინეობა ; N 9). - ბიბლიოგრ.: გვ. 10-11. - რეზუმე რუს. ენ.. - დაბეჭდილია როტაპრინტზე. - 5 კ., 500 ც.[MFN: 96625]

    UDC: 663.3.003.1

    ხასიდაშვილი, ლ. (ავტ.);  გეგეშიძე, ც. (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - ხილ-კენკროვანი ღვინოები;

    K 141.397/3 - წიგნთსაცავი
    F 39.795/3 - საარქივო ფონდი
    PT 192/1970 - საარქივო ფონდი

    დაცულია: სპებ

     

    * Double: ეკონომიური ეფექტიანობის გაანგარიშება ხილ-კენკროვანი ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესების დროს

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 |  შემდეგი »