მონაცემთა ბაზა: CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 217,248
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 37 ჩანაწერი.
მცირეალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების ტექნოლოგია / ნ. მეხუზლა, თ. ტაბატაძე, ც. შილაკაძე და სხვ. ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1988. - 4გვ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : საინფორმაციო ფურცელი ; N13). - 5კ.[MFN: 24716 ]
UDC: 663.3
• მეხუზლა, ნ. (ავტ.);
თემატიკა : - მცირეალკოჰოლიანი სასმელები ;
F 64.603/3 - საარქივო ფონდი
* Double: მცირეალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების ტექნოლოგია
მკურნალი, ნიკო ხილეულის ღვინო : პრაქტიკული დარიგება მის გაკეთება და შენახვაზედ / შედგენილი მეურნე ნ.თ. მკურნალის მიერ. - Кутаисъ, 1894 (типо-лит. Н.И. Гамрекели). - 20 გვ. ; 16 სმ.см.. - 10 კ.[MFN: 33540 ]
UDC: 663.3
თემატიკა : - ხილის ღვინოები ;
P 55/1894 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ; გრიშაშვილი; რუსეთის მეცნ. აკად. ბიბ-კა [სპბ]
* Double: ხილეულის ღვინო
გამომუშავების ნორმები (ნორმა დრო) ხილკენკროვანი ღვინოების ქარხნებისათვის : ქუთაისის საკონსერვო ქარხანასთან არსებული შრომის დარგობრივი ნორმატიულ საკვლევი ლაბორატორია. - ქუთაისი, 1963. - 23გვ. ; 21სმ.см.. - ფ.ა., 100ც.[MFN: 83210 ]
UDC: 663.3:658.53
თემატიკა : - ხილ-კენკროვანი ღვინოების დამზადება - გამომუშავების ნორმები ;
F 28.969/3 - საარქივო ფონდიP 1844/1963 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: გამომუშავების ნორმები (ნორმა დრო) ხილკენკროვანი ღვინოების ქარხნებისათვის
გოგოლიშვილი, ზ. პრეპარატ "ასპერგილუს ნიგერის" გამოყენება სუბტროპიკული ხილისაგან ხილკენკროვანი ღვინოების წარმოების დროს . - თბ. : სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1965. - 10გვ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა და უალკოჰოლო სასმელები : ტექნ. ინფორმაცია ; N 3 / სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - რეზუმე რუს. ენ.. - 5კ., 650ც.[MFN: 86063 ]
UDC: 663.3
• კონცელიძე, ნ. (ავტ.);
თემატიკა : - ხილ-კენკროვანი ღვინოების წარმოება ;
F 32.920/3 - საარქივო ფონდიPT 29/1966 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: პრეპარატ "ასპერგილუს ნიგერის" გამოყენება სუბტროპიკული ხილისაგან ხილკენკროვანი ღვინოების წარმოების დროს
ლორთქიფანიძე, ნოდარ ნომოგრამა შაქრის ხარჯის განსასაზღვრად ხილკენკროვანი ღვინომასალების დაკუპაჟების დროს / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისია. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი. ტექნ. ინფორმაცია. - თბ. : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1967. - 8გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა N 7 ). - ტექსტი პარალ. ქართ. და რუს. ენ.. - 3კ., 500ც.[MFN: 90938 ]
UDC: 663.35
• მაჩაიძე, ანზორ (ავტ.);
თემატიკა : - ხილ-კენკროვანი ღვინომასალების დაკუპაჟება - შაქრის ხარჯის განსაზღვრა ;
F 35.741/3 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ნომოგრამა შაქრის ხარჯის განსასაზღვრად ხილკენკროვანი ღვინომასალების დაკუპაჟების დროს
გოგოლიშვილი, ზურაბ ტყის წყავის გამოყენება ხილკენკრის ღვინოების წარმოებაში / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისია, სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და პროპაგანდის ინ-ტი. - თბ., 1967. - 23გვ. : ცხრილ. ; 20სმ.см.. - (კვებისა და საკონსერვო მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N5). - პარალ. ტექსტი რუს. ენ.. - 9კ., 650ც.[MFN: 92582 ]
UDC: 663.35
თემატიკა : - ხილ-კენკრის ღვინოების წარმოება ;
არ არის საქართველოს ეროვნულ ბიბლიოთეკაში
* Double: ტყის წყავის გამოყენება ხილკენკრის ღვინოების წარმოებაში
საქართველოს სსრ რტპ - 989-64 : ღვინოები ხილ-კენკროვანი / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. საგეგმო კომ-ტი. საქ. სსრ რესპ. ტექნ. პირობები. - თბ., 1967. - 17გვ. ; 19სმ.см.. - ტექსტი პარალ. ქართ. და რუს. ენ.. - უფასო, 800ც.[MFN: 92938 ]
UDC: 663.3(083.744)
თემატიკა : - ხილ-კენკროვანი ღვინოები - ტექნიკური მოთხოვნები ;
P 1319/1967 - საარქივო ფონდი
* Double: საქართველოს სსრ რტპ - 989-64
ლორთქიფანიძე, ნjlfh ხილ-კენკროვანი ღვინოების ორგანოლეპტიკური და ხარისხობრივი მაჩვენებლების სტანდარტიზაცია / ნ. ლორთქიფანიძე, ლ. ხასიდაშვილი. - თბ. : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და პროპაგანდის ინ-ტი, 1968. - 8გვ. : ცხრილ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა . N17 : ტექნიკური ინფორმაცია). - რეზუმე რუს. ენ.. - 790ც.[MFN: 94375 ]
UDC: 663.35
• ხასიდაშვილი, ლუბა (ავტ.);
თემატიკა : - ხილ-კენკროვანი ღვინოები ;
K 134.369/3 - წიგნთსაცავიF 37.630/3 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ხილ-კენკროვანი ღვინოების ორგანოლეპტიკური და ხარისხობრივი მაჩვენებლების სტანდარტიზაცია
გოგოლიშვილი, ზურაბ სუბტროპიკული ხურმისა და ველური წყავის ნაყოფების სიმწიფის სტადიის დადგენა მაღალხარისხოვანი ხილკენკროვანი ღვინომასალების მისაღებად / ზ. გოგოლიშვილი, ნ. კონცელიძე. - თბ. : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1968. - 7გვ. : ცხრილ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა . N5 : ტექნიკური ინფორმაცია). - რეზუმე რუს. ენ.. - 3კ., 500ც.[MFN: 95100 ]
UDC: 663.3
• კონცელიძე, ნ. (ავტ.); • საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისია ; სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი ;
თემატიკა : - ხილკენკროვანი ღვინოები ;
K 134.376/3 - წიგნთსაცავიF 37.120/3 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: სუბტროპიკული ხურმისა და ველური წყავის ნაყოფების სიმწიფის სტადიის დადგენა მაღალხარისხოვანი ხილკენკროვანი ღვინომასალების მისაღებად
ლორთქიფანიძე, ნ. და სხვ. ეკონომიური ეფექტიანობის გაანგარიშება ხილ-კენკროვანი ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესების დროს / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნიერებისა და ტექნიკის სახელმწ. კომ-ტი. საქართველოს სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და ტექნ.-ეკონ. გამოგკვლევათა სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. - თბილისი, 1970. - 11 გვ. : ილ. ; 20 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია . მეღვინეობა ; N 9). - ბიბლიოგრ.: გვ. 10-11. - რეზუმე რუს. ენ.. - დაბეჭდილია როტაპრინტზე. - 5 კ., 500 ც.[MFN: 96625 ]
UDC: 663.3.003.1
• ხასიდაშვილი, ლ. (ავტ.); გეგეშიძე, ც. (ავტ.);
თემატიკა : - ხილ-კენკროვანი ღვინოები ;
K 141.397/3 - წიგნთსაცავიF 39.795/3 - საარქივო ფონდიPT 192/1970 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ეკონომიური ეფექტიანობის გაანგარიშება ხილ-კენკროვანი ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესების დროს
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | შემდეგი »