მონაცემთა ბაზა: CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 217,248
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 526 ჩანაწერი. დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
ფეგერსტრომი, დ. (დერეკ)მაჩვენე, როგორ... : 500 რამ, რაც უნდა ვიცოდეთ : ცხოვრებისეული რჩევები ყოველდღიურობიდან ეგზოტიკურობამდე / ავტ.: დერეკ ფეგერსტრომი, ლორენ სმითი და ჯგუფი "მაჩვენე" ; [ქართ. რედ.: თარგმნა გვანცა კერესელიძემ ; რედ.: ლელა ტუღუში, ნინო ფრანგიშვილი]. - [თბ.] : პალიტრა L, [2011]. - 516 გვ. : ილ. ; 23 სმ.см.. - დაიბეჭდა სინგაპურში. - ISBN 978-9941-19-366-8 : 24.99 ლ.[MFN: 366 ]
UDC: 64(035) + 082
17 + 1
• სმითი, ლ. (ლორენ, ავტ.); კერესელიძე, გ. (გვანცა, მთარგმნ.); ტუღუში, ლ. (ლელა, რედ.); ფრანგიშვილი, ნ. (ნინო, რედ.);
თემატიკა : - სასარგებლო რჩევები ; საცნობარო ლიტერატურა ;
K 292.920/3 - წიგნთსაცავიF 105.258/3 - საარქივო ფონდი
* Double: მაჩვენე, როგორ...
ჯორჯაძე, ბ. (ბარბარე)სრული სამზარეულო / შედგენილი ბარბარე ჯორჯაძის მიერ. - [რეპრინტული გამოცემა]. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1988. - 368 გვ. : ილ. ; 19 სმ.см.. - თავფურცელზე: თბილისი, სტ. "სორაპანი", 1914. - 5 მ. 80 კ., 50000 ც.[MFN: 1599 ]
UDC: 641.5
თემატიკა : - კულინარია ; სამზარეულო წიგნები ;
K 206.185/3 - წიგნთსაცავიK 206.186/3 - წიგნთსაცავიK 288.739/3 - წიგნთსაცავიF 63.471/3 - საარქივო ფონდიK 207.850/3 = (.22)641/ჯ-725 - ქართველოლოგიის განყოფილებაP 958/1988 - საარქივო ფონდი
* Double: სრული სამზარეულო
ჩავლეიშვილი, ამირან სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია : [სახელმძღვ. სას.-სამ. ინ-ტის სტუდენტებისათვის]. - თბ. : განათლება, 1988. - 510გვ. ; 22სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 506-509 (68 სხწ). - 1მ.20კ., 1400ც.[MFN: 2891 ]
UDC: 664.8/9(075.8) + 641.4:63 + 631.563
თემატიკა : - სოფლის მეურნეობის პროდუქტების შენახვა ; სოფლის მეურნეობის პროდუქტების გადამუშავება ;
F 64.553/3 - საარქივო ფონდიK 206.847/3 - წიგნთსაცავიK 206.848/3 - წიგნთსაცავიK 206.849/3 - წიგნთსაცავიP 1856/1988 - საარქივო ფონდი
* Double: სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია
ლომიძე, თამარ კულინარიის ხელოვნება და ქართული კერძების სამზარეულო : (ახალგაზრდა დიასახლისებისათვის) / [რედ.: მზია ხოსიტაშვილი]. - თბ. : ხელოვნება, 1990. - 352გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - 5მ.20კ, 100000ც.[MFN: 3625 ]
UDC: 641.5 + 641.568(479.22)
თემატიკა : - კულინარია ; ქართული სამზარეულო ;
K 210.295/3 - წიგნთსაცავიK 289.499/3 - წიგნთსაცავიK 297.102/3 - წიგნთსაცავიK 210.522/3 = (22)641/ლ-818 - ქართველოლოგიის განყოფილებაF 66.161/3 - საარქივო ფონდიP 339/1990 - საარქივო ფონდი
* Double: კულინარიის ხელოვნება და ქართული კერძების სამზარეულო
თევზი და ბოსტნეული / [ავტ.-შემდგ. ე.ვ. პივოვაროვი ; ქართ. ტექსტზე მუშაობდნენ: მარინე სოხაძე, თინათინ კუხიანიძე, ნინო გოგალაძე]. - [თბ.] : ბაკურ სულაკაურის გამ-ბა, [2004]. - 62გვ. : ილ. ; 19სმ.см.. - (ნაბიჯ-ნაბიჯ ). - ISBN 99940-63-38-3 : [ფ.ა.][MFN: 3757 ]
UDC: 641.55:637.56 + 641.55:635
• პივოვაროვი, ე.ვ. (ავტ.-შემდგ.);
თემატიკა : - თევზის კერძები ; ბოსტნეულის კერძები ;
K 60.351/2 - წიგნთსაცავიK 60.352/2 - წიგნთსაცავიF 18.734/2 - საარქივო ფონდიP 927/2 - საარქივო ფონდი
* Double: თევზი და ბოსტნეული
სალათები, კრუშონები, კოქტეილები / [შემდგ.: დალი ფანჯიკიძე ; რედ.: ნუნუ ხომერიკი]. - თბ. : მერანი, 1990. - 45გვ. : 4ფ.ილ. ; 19სმ.см.. - 2მ.90კ., 75000ც.[MFN: 3890 ]
UDC: 641.82/84 + 641.87
• ფანჯიკიძე, დალი (შემდგ.);
თემატიკა : - სალათები ; კრუშონები ; კოქტეილები ;
K 211.303/3 - წიგნთსაცავიK 211.305/3 - წიგნთსაცავიK 211.306/3 - წიგნთსაცავიF 66.114/3 - საარქივო ფონდიP 800/1990 - საარქივო ფონდი
* Double: სალათები, კრუშონები, კოქტეილები
სამზარეულო : ქართული და ევროპული საჭმელები. - თბ. : ქართული თეატრი, 1990. - 453გვ. ; 20სმ.см.. - რარიტეტული გამოც.: ტფ.:ქართველთა ამხანაგობის გამოც., 1903. - 9მ.50კ., 100000ც.[MFN: 3900 ]
UDC: 641.568(4) + 641.568(479.22)
თემატიკა : - კულინარია ; ქართული სამზარეულო ; ევროპული სამზარეულო ;
K 212.894/3 - წიგნთსაცავიK 212.895/3 - წიგნთსაცავიK 288.490/3 - წიგნთსაცავიK 211.735/3 = (.22)338:664/ს-21 - ქართველოლოგიის განყოფილებაF 66.247/3 - საარქივო ფონდიP 888/1990 - საარქივო ფონდი
* Double: სამზარეულო
სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია სტანდარტიზაციის საფუძვლებით : პროგრამა...31.01, 31.02, 31.04. 31.05, 07.06 lf 06.08 სპეც. სტუდ. / საქ. სას.-სამ. ინ-ტი ; [შემდგ.: ა. ჩავლეიშვილი]. - თბ. : საქართველო, 1990. - 16გვ. ; 19სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 15-16 (სხწ.). - უფ., 1500ც.[MFN: 4014 ]
UDC: 664.8/9(073) + 641.4:63(073) + 631.563(073)
• ჩავლეიშვილი, ა. (შემდგ.);
თემატიკა : - სოფლის მეურნეობის პროდუქტების შენახვა ; სოფლის მეურნეობის პროდუქტების გადამუშავება ;
K 210.050/3 - წიგნთსაცავიK 211.710/3 - წიგნთსაცავიF 65.656/3 - საარქივო ფონდიPS 194/1990 - საარქივო ფონდი
* Double: სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია სტანდარტიზაციის საფუძვლებით
სამაგალითო სამზარეულო : შედგენილი მეოჯახე ქალთა ჯგუფის მიერ. - 1915 წლის ფაქსიმილური გამოცემა. - ქუთაისი, [1990]. - 400 გვ. ; 21 სმ.см.. - თავფურცელზე: ქუთაისი, სტ. "ძმობა", 1915. - ISBN 5-7012-0023-0 : სახელშეკრ. ფასი, 30000 ც.[MFN: 4778 ]
UDC: 641.5(479.22)
17
თემატიკა : - საოჯახო სამზარეულო ;
F 104.836/3 - საარქივო ფონდიP 1076/1990 - საარქივო ფონდი
* Double: სამაგალითო სამზარეულო
ქართული კერძები : 301 რეცეპტი : [შემდგ.: ლილი მესხი]. - თბ. : ჟურნალისტი, 1991. - 204 გვ. : ილ. ; 16 სმ.см.. - (საოჯახო მინი ბიბლიოთეკა ; პმგ. რედ.: დ. იოსელიანი). - 16 მ., 80000 ც.[MFN: 5332 ]
UDC: 641.568(479.22)
თემატიკა : - ქართული ეროვნული კერძები ;
K 9.226/1 - წიგნთსაცავიK 9.067/1 = (22)641/ქ-279 - ქართველოლოგიის განყოფილებაF 3.614/1 - საარქივო ფონდიP 1076/1991 - საარქივო ფონდი
* Double: ქართული კერძები
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | შემდეგი » ბოლო »»