მონაცემთა ბაზა: CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 217,248
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 70 ჩანაწერი.
მეფრინველეობა და კვერცხისა და ფრინველის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია : მეთოდ. მითითებანი დისციპლინის შესწავლისათვის და საკონტრ. სამუშაოს შესრულებისათვი / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწ. კომ., საქ. ზოოტექნ.-სავეტ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1989. - 26 გვ. ; 20 სმ.см.. - უფ., 500 ც.[MFN: 2357 ]
UDC: 636.5(072) + 637.4(072) + 637.5(072)
თემატიკა : - მეფრინველეობა ; კვერცხის წარმოების ტექნოლოგია ; ფრინველის ხორცის წარმოება ;
F 64.609/3 - საარქივო ფონდიPS 312/1989 - საარქივო ფონდი
* Double: მეფრინველეობა და კვერცხისა და ფრინველის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია
ხურციძე, ლილი ინდაურის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია : დამხმ. სახელმძღვ. / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწვ. კომ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1988. - 67გვ. ; 19სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 67. - 28კ., 500ც.[MFN: 3036 ]
UDC: 637.54(075.8)
თემატიკა : - ინდაურის ხორცის წარმოება ;
F 63.997/3 - საარქივო ფონდიK 205.949/3 - წიგნთსაცავიK 205.950/3 - წიგნთსაცავიK 207.717/3 - წიგნთსაცავიP 1684/1988 - საარქივო ფონდი
* Double: ინდაურის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია
სასოფლო-სამეურნეო საწარმოთა სამეურნეო საქმიანობის ანალიზი. მეცხოველეობის პროდუქციის წარმოების ანალიზი : მეთოდ. მითითება / საქ. სას.-სამ. ინ-ტი, სტატისტიკისა და სამ. საქმიანობის ანალიზის კათედრა ; [შემდგ.: ნ. ხარაიშვილი, მ. ჩოკოლაშვილი]. - თბ., 1990. - 23 გვ. ; 29 სმ.см.. - უფ., 1000 ც.[MFN: 4803 ]
UDC: 631.155.1(072) + 637.52(072)
• ხარაიშვილი, ნ. (შემდგ.); ჩოკოლაშვილი, მ. (შემდგ.);
თემატიკა : - სასოფლო-სამეურნეო საწარმოები - სამეურნეო საქმიანობის ანალიზი ; მეცხოველეობის პროდუქციის წარმოება ;
K 212.302/3 - წიგნთსაცავიK 297.211/3 - წიგნთსაცავიF 66.292/3 - საარქივო ფონდიP 11.569/3 - საარქივო ფონდიPS 529/1990 - საარქივო ფონდი
* Double: სასოფლო-სამეურნეო საწარმოთა სამეურნეო საქმიანობის ანალიზი. მეცხოველეობის პროდუქციის წარმოების ანალიზი
გოცირიძე, ნესტორ რძისა და ძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია : სახელმძღვ. მეცხოველეობის პროდუქტების წარმოებისა და გადამუშ. ტექნოლოგიის ფაკ. სტუდ. / კამო ქართველიშვილის რედ. ; საქ. ზოოტექნ.-სავეტ. სასწ.-სამეც. ინ-ტი. - თბ. : ცოდნის წყარო, 1997 (თსუ-ის სტ.). - 576გვ. : ცხრ., სურ. ; 20სმ.см.. - [10ლ.], 1000ც.[MFN: 11268 ]
რეზიუმე : წიგნი წარმოადგენს ორიგინალურ მონოგრაფიას, სადაც მეძროხეობის შესახებ მსოფლიო ლიტერატურული მასალის გამოყენებასთან ერთად, განზოგადოებულია ძირითადად თვით ავტორის მონაცემები. წიგნს დართული აქვს აგრეთვე საგნობრივი საძიებელი
UDC: 637.1/3(075.8) + 637.5(075.8)
თემატიკა : - რძის წარმოების ტექნოლოგია ; ძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია ;
K 232.568/3 - წიგნთსაცავიF 76.274/3 - საარქივო ფონდი
* Double: რძისა და ძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია
შუბითიძე, იაკობ და სხვა პრაქტიკული რჩევები ღორის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიაში ფერმერულ და ოჯახურ პირობებში / ი. შუბითიძე, გ. ჯიქია, თ. ყენია ; [რედ.: ჯ. გუგუშვილი] ; საქ. სოფლ. მეურნ. და სურს. სამ., საქ. სახელმწ. ზოოტექნ. სავეტ. სასწ.-სამეც. ინ-ტი. - თბ., 1999. - 70გვ. ; 20სმ.см.. - [3ლ.][MFN: 12572 ]
რეზიუმე : ნაშრომში ცნობარის ფორმით წარმოდგენილია ღორის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიასთან დაკავშირებული ყველა ძირითადი საკითხები
UDC: 637.5
• ჯიქია, გრიგოლ (ავტ.); ყენია, თეიმურაზ (ავტ.);
თემატიკა : - ღორის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია ;
K 232.960/3 - წიგნთსაცავიK 234.022/3 - წიგნთსაცავიF 76.388/3 - საარქივო ფონდი
* Double: პრაქტიკული რჩევები ღორის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიაში ფერმერულ და ოჯახურ პირობებში
ცხვედაძე, ზაქარია ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები / [რედ.: ლ. თორთლაძე]. - თბ. : დედაენა, 2001 ("მერანი-3"-ის სტ.). - 136გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 134. - [3ლ.][MFN: 15412 ]
UDC: 637.5 + 664.91/94
თემატიკა : - ხორცის გადამუშავება ; ხორცის კონსერვები ; ძეხვეულის დამზადება ;
F 78.084/3 - საარქივო ფონდიP 117/2001 - საარქივო ფონდი
* Double: ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები
საქართველოს სსრ რტპ - 24-64 : სუთი ღორისა / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. საგეგმო კომისია, საქ. სსრ რესპ. ტექნ. პირობები. - თბ., 1965. - 10გვ. ; 20სმ.см.. - ტექსტი ქართ. და რუს.. - უფ., 1000ც.[MFN: 22118 ]
UDC: 637.517.4(083.744)
15
თემატიკა : - ღორის ხორცი - ტექნიკური მოთხოვნები ;
P 501/1965 - საარქივო ფონდი
* Double: საქართველოს სსრ რტპ - 24-64
გუგუშვილი, ჯემალ ბოცვრების დაკვლა, ხორცის დამუშავება და შენახვა მებოცვრეობის ფერმებში . - თბ. : ტექინფორმი, 1990. - 4 გვ. ; 20 სმ.см.. - (სოფლის მეურნეობა : საინფ. ფურცელი / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი ; N 35). - 5 კ.[MFN: 25468 ]
UDC: 636.92 + 637.51 + 637.52
• ბერძენიშვილი, ავთანდილ (ავტ.);
თემატიკა : - ბოცვრების დაკვლა ; ბოცვრის ხორცის დამუშავება ;
F 65.976/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ბოცვრების დაკვლა, ხორცის დამუშავება და შენახვა მებოცვრეობის ფერმებში
ღლიღვაშვილი, ვასილ მეთხეობის დარგის განვითარება და პროდუქციის წარმოება ფერმერულ მეურნეობაში / [რედ. და წინასიტყვ. ავტ.: გ. გოგოლი] ; საქ. ეროვნ. აკადემია. - თბ., 1999. - 59გვ. : პორტრ. ; 20სმ.см.. - 500ც.[MFN: 27953 ]
UDC: 636.36 + 637.5
თემატიკა : - მეთხეობა ; მეთხეობის პროდუქციის წარმოება ; ფერმერული მეურნეობები ;
P 489/1999 - საარქივო ფონდი
* Double: მეთხეობის დარგის განვითარება და პროდუქციის წარმოება ფერმერულ მეურნეობაში
ჩვენი ზრდის სიძნელეთა შესახებ : კითხვა-პასუხი. - თბ. : სახელგამი, 1930 (სახელგამის მე-2 სტ.). - 47გვ. ; 17სმ.см.. - 15კ., 6000[MFN: 37008 ]
შინაარსი : როგორ მოვსპოთ სიძნელეები ხორცის ბაზარზე; როგორ მივაღწიოთ ცხიმეულით ნორმალურად მომარაგებას?, [და სხვა.]
UDC: 637.52 + 664.325 + 339.166.82 + 339.146.2
თემატიკა : - ხორცის ბაზარი ; ცხიმეულით მომარაგება ;
K 63.072/2 - წიგნთსაცავიF 6.992/2 - საარქივო ფონდიP 1619/1930 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ჩვენი ზრდის სიძნელეთა შესახებ
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | შემდეგი »