მონაცემთა ბაზა: CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 217,248
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 531 ჩანაწერი.
ქურდაძე, ალექსანდრე ასეთი ვარ-თქვენ განსაჯეთ! : [მეღვინე. მოგონებები / წინასიტყვ. ავტ.: ა. ქურდაძე]. - თბ. : ღვინის სახლი, 2000. - 324გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - 300ც.[MFN: 28191 ]
UDC: 663.2(479.22)(092) + 821.353.1-94
თემატიკა : - ქართველი მეღვინეები ;
P 317/2000 - საარქივო ფონდი
* Double: ასეთი ვარ-თქვენ განსაჯეთ!
ალექსანდრე ქურდაძე = Александр Курдадзе : [პირველი ქართველი გამომგონებელი / რედ.: მ. ტაბიძე]. - [თბ.] : საქპატენტი, [2006] (საქპატენტის პოლიგრ. ბაზა). - 80გვ. : ფოტ. ; 29სმ.см.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - ISBN 99940-62-36-0 : [ფ.ა.], 300ც.[MFN: 29573 ]
UDC: 663.2(479.22)(092)
• ტაბიძე, მ. (რედ.);
თემატიკა : - ქართველი მეღვინეები ;
K 23.781/4 - წიგნთსაცავიK 23.782/4 - წიგნთსაცავიF 7.465/4 - საარქივო ფონდიK 22.776/4 = (22) 007.1(092)/ა475 - ქართველოლოგიის განყოფილებაP 236/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: ალექსანდრე ქურდაძე
ულტრაიისფერი სხივების მოქმედება ღვინის საფუარის პოპულაციებზე : [მონოგრაფია] / ა. შათირიშვილი, ნ. ბარათაშვილი, თ. ზარნაძე და სხვ. ; [რედ.: ზ. ლომთათიძე, ს. ცაგარელი]. - ქუთაისი : ქუთაისის სახ. უნ-ტის გამ-ბა, 2005. - 156გვ. : ცხრ., სურ. ; 20სმ.см.. - რეზ. რუს. ენ.. - ISBN 99940-0-956-7 : [ფ.ა.], 100ც.[MFN: 30378 ]
UDC: 663.262 + 579.25 + 582.282.23
• შათირიშვილი, ა. (ავტ.);
თემატიკა : - ღვინის საფუარი ; მიკროორგანიზმების გენეტიკა ;
K 253.986/3 - წიგნთსაცავიK 253.987/3 - წიგნთსაცავიK 253.988/3 - წიგნთსაცავიF 72.816/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ულტრაიისფერი სხივების მოქმედება ღვინის საფუარის პოპულაციებზე
დვალი, ირაკლი ღირსეული მამულიშვილი : [ელგუჯა ბაკურაძე] / ირაკლი დვალი. - თბ., 2006. - 350გვ. ; 20სმ.см.. - ISBN 99940-62-51-4 : [ფ.ა.][MFN: 31019 ]
UDC: 663.2(479.22)(092)
თემატიკა : - ქართველი მეღვინეები ;
K 250.450/3 = (..22)663.2(092)დ-402 - ქართველოლოგიის განყოფილებაF 73.282/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ღირსეული მამულიშვილი
ბარისაშვილი, გიორგი ღვინის დაყენება შინაურ პირობებში : [ბროშურა] / გიორგი ბარისაშვილი ; რედკოლ.: მარიამ ჯორჯაძე, თამაზ დუნდუა, მანანა გიგაური ; [ფოტ.: თამაზ დუნდუა, ია ებრალიძე, გიორგი ბარისაშვილი, ალექსანდრე კურტანიძე]. - [თბ.] : ელკანა, [2006]. - 26გვ. : ფოტ. ; 20სმ.см.. - [ფ.ა.][MFN: 31243 ]
UDC: 663.25
თემატიკა : - ღვინის დაყენება ;
K 255.297/3 - წიგნთსაცავიK 255.298/3 - წიგნთსაცავიF 73.398/3 - საარქივო ფონდიP 5.685/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ღვინის დაყენება შინაურ პირობებში
კოხრეიძე, გულერი ყურძნისა და ღვინის სამკურნალო თვისებები / გულერი კოხრეიძე ; ქუთაისის კვების პროდუქტთა ტექნოლოგიის საერო ინ-ტი. - ქუთაისი, 1997 (ქუთაისის N 6 სტ.). - 40 გვ. ; 20 სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 38-39. - სახელშეკრ. ფასი, 1000 ც.[MFN: 31387 ]
UDC: 615.322 + 634.8 + 663.2
14 + 16 + 15
• ქუთაისის კვების პროდუქტთა ტექნოლოგიის საერო ინ-ტი ;
თემატიკა : - ყურძენი ; ღვინო ;
F 102.615/3 - საარქივო ფონდი
* Double: ყურძნისა და ღვინის სამკურნალო თვისებები
კალანდაძე, ბონდო მსოფლიოს მაგარი ალკოჰოლური სასმელები / ბონდო კალანდაძე ; [რედ. თამარ შარაბიძე]. - [თბ. : პეტიტი, 2007]. - 532გვ. : ილ. ; 28სმ.см.. - ISBN 978-99940-944-0-0 : [ფ.ა.][MFN: 31730 ]
UDC: 663.2 + 663.5 + 666.17
თემატიკა : - ალკოჰოლური სასმელების ისტორია ; ალკოჰოლური სასმელები საქართველოში ; სპირტის წარმოება ; არყის წარმოება ; ბოთლის ისტორია ;
K 24.436/4 - წიგნთსაცავიK 22.970/4 = (..22)663.2/კ-183 - ქართველოლოგიის განყოფილებაF 7.838/4 - საარქივო ფონდი
* Double: მსოფლიოს მაგარი ალკოჰოლური სასმელები
ლაზარიაშვილი, თამარ მევენახეობა-მეღვინეობის განვითარების პრობლემები კახეთის მხარეში / თამარ ლაზარიაშვილი ; [რედ. ე. ხარაიშვილი]. - თბ. : უნივერსალი, 2007. - 96გვ. : ცხ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 91-96. - ISBN 978-99940-965-2-7 : [ფ.ა.][MFN: 31791 ]
UDC: 634.8 + 663.2](479.22)
თემატიკა : - მევენახეობა საქართველოში ; მეღვინეობა საქართველოში ;
K 255.821/3 0V - მეღვინეობის დარბაზიF 73.696/3 - საარქივო ფონდი
* Double: მევენახეობა-მეღვინეობის განვითარების პრობლემები კახეთის მხარეში
ჯორჯაძე, ლ.ე. მევენახეობა და ღვინის დაყენება, კეთება და გაუმჯობესობა : ხელთმძღვენელობისათვის კახური ღვინის მაყენებლებისა / შედგენილი თ. ლ. ე. ჯორჯაძისაგან. - თბილისი : გამოც. ა.ი. შახ-აზიზოვისაგან, 1876 (ე. ხელაძის სტ.). - VII, 349 გვ. ; 21 სმ.см.. - [ფ.ა.][MFN: 32310 ]
UDC: 634.8 + 663.25](479.22)
16 + 15
სრული ტექსტი
თემატიკა : - მევენახეობა საქართველოში ; მეღვინეობა საქართველოში ; ღვინის დაყენება ;
K 4.775/3 - წიგნთსაცავიK 19.251/3 0V - მეღვინეობის დარბაზიK 56.968/2 = (22)634.8/ჯ-725 - ქართველოლოგიის განყოფილებაK 10.393/3 09 - რარიტეტის განყოფილებაF 21.385/2 - საარქივო ფონდიFS 1863 - საარქივო ფონდიP 6/1876 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ; თსუ; გრიშაშვილი; არქივი; რუსეთის ეროვნული ბიბ-კა [სპბ]; რუსეთის მეცნ. აკად. ბიბ-კა [სპბ]
* Double: მევენახეობა და ღვინის დაყენება, კეთება და გაუმჯობესობა
პეტრიაშვილი, ვასილ ღვინის დაყენება / შედგენილი ვ. პეტრიაშვილის მიერ. - ტფ. : ქართველთა ამხანაგობის გამოცემა N36, 1895 (წიგნის გამომცემელ ქართველთა ამხ, სტ.). - IX, 544, IVგვ. : ილ. ; 22სმ.см.. - ბიბლიოგრაფია: "სია იმ თხზულებათა, რომლებითაც ვსარგებლობდი ამ წერილების წერის დროს": გვ. 543-544. - [50კ.][MFN: 33665 ]
UDC: 663.25(479.22)
თემატიკა : - ღვინის დაყენება ;
F 104.298/3 - საარქივო ფონდიFS 2756 - საარქივო ფონდიFS 5796 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ; თსუ; გრიშაშვილი; რუსეთის მეცნ. აკად. ბიბ-კა [სპბ]
* Double: ღვინის დაყენება
გვერდები: « წინა | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | შემდეგი » ბოლო »»