The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:439,268

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.  --  664*
საკვები პროდუქტების დაკონსერვების ტექნოლოგია  --  664.8/.9*
ჩანაწერები მოიძებნა 29 ჩანაწერი.
  1. ძიმისტარაშვილი, ა.

    კონსერვები // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1949. - N7. - გვ.27-30[MFN: 34396]

    UDC:  664.8/.9

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. აროიანი, ნ.

    ბოსტნეულის კონსერვების წარმოების მექანიზაცია // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1960. - N7. - გვ.17-18[MFN: 65066]

    UDC:  664.8/.9

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულთა გადამუშავება; ჩაი; ყავა; სანელებელი.

     

  1. მურაბები : [მაყვლის, ჟოლოს, წვრილი ვაშლის, ნესვის, თეთრი ყურძნის, ბადრიჯნის მურაბების მომზადების წესი] // საბჭოთა ქალი. - თბილისი, 1960. - N8. - გვ.24[MFN: 65069]

    UDC:  664.8/.9

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულთა გადამუშავება; ჩაი; ყავა; სანელებელი.

     

  1. Ароян, Н.

    Механизация производства овощных консервов // Бюллетень научно-технической информации. - 1960. - N7. - стр.17-18[MFN: 67857]

    UDC:  664.8/.9

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность.

     

  1. პავლიშვილი, ვ.

    ტექნიკური პროგრესის გზით // აგიტატორის ბლოკნოტი. - თბილისი, 1962. - N9. - გვ.19-20[MFN: 73044]

    UDC:  664.8/.9(479.22)

    ანოტაცია:  გორის საკონსერვო ქარხნის შესახებ

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. პავლიაშვილი, ვ.

    ქ. გორის კონსერვების ქარხანა ტექნიკური პროგრესის გზაზე // საქართველოს ეკონომისტი. - 1962. - N5. - გვ.82-85[MFN: 73046]

    UDC:  664.8/.9(479.22)

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. Павлиашвили, В.

    Путем технического прогресса : [На Горийском консервном заводе] // Блокнот агитатора. - 1962. - N9. - стр.19-20[MFN: 75787]

    UDC:  664.8/.9(479.22)

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность.

     

  1. ლობჟანიძე, შ.

    საქართველოს სსრ თევზის მრეწველობის განვითარების ზოგიერთი საკითხი // საქართველოს სამეცნიერო-კვლევითი სათევზმეურნეო სადგურის შრომები. - , 1964. - ტ.8. - გვ.8-15. - რეზუმე რუსულ ენაზე[MFN: 92081]

    UDC:  664.8/.9(479.22)(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. წულაძე, ე.

    შავი ზღვის სამხრეთ-აღმოსავლეთ ნაწილში ქაფშიისა და სტავრიდის წონადი და ქიმიური შემადგენლობა / ე. წულაძე, ლ. წულაძე // საქართველოს სამეცნიერო-კვლევითი სათევზმეურნეო სადგურის შრომები. - , 1964. - ტ.8. - გვ.65-77. - რეზუმე ქართულ ენაზე[MFN: 92089]

    UDC:  664.8/.9(060.55)

    წულაძე, ლ.

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.76

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. Лобжанидзе, Ш.

    Некоторые вопросы развития рыбной промышленности Грузинской ССР / Ш. Лобжанидзе // Труды Научно-исследовательской рыбохозяйственной станции Грузии, т. 8. - 1964. - стр.8-15. - Резюме на рус. яз.[MFN: 94204]

    UDC:  664.8/.9(479.22)(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность.

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 |  შემდეგი »