მონაცემთა ბაზა: | AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 439,268 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 29 ჩანაწერი. |
-
ძიმისტარაშვილი, ა.
კონსერვები // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1949. - N7. - გვ.27-30[MFN: 34396]
UDC: 664.8/.9
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
აროიანი, ნ.
ბოსტნეულის კონსერვების წარმოების მექანიზაცია // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1960. - N7. - გვ.17-18[MFN: 65066]
UDC: 664.8/.9
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულთა გადამუშავება; ჩაი; ყავა; სანელებელი.
-
მურაბები : [მაყვლის, ჟოლოს, წვრილი ვაშლის, ნესვის, თეთრი ყურძნის, ბადრიჯნის მურაბების მომზადების წესი] // საბჭოთა ქალი. - თბილისი, 1960. - N8. - გვ.24[MFN: 65069]
UDC: 664.8/.9
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულთა გადამუშავება; ჩაი; ყავა; სანელებელი.
-
Ароян, Н.
Механизация производства овощных консервов // Бюллетень научно-технической информации. - 1960. - N7. - стр.17-18[MFN: 67857]
UDC: 664.8/.9
მატიანის რუბრიკა: Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность.
-
პავლიშვილი, ვ.
ტექნიკური პროგრესის გზით // აგიტატორის ბლოკნოტი. - თბილისი, 1962. - N9. - გვ.19-20[MFN: 73044]
UDC: 664.8/.9(479.22)
ანოტაცია: გორის საკონსერვო ქარხნის შესახებ
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.
-
პავლიაშვილი, ვ.
ქ. გორის კონსერვების ქარხანა ტექნიკური პროგრესის გზაზე // საქართველოს ეკონომისტი. - 1962. - N5. - გვ.82-85[MFN: 73046]
UDC: 664.8/.9(479.22)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.
-
Павлиашвили, В.
Путем технического прогресса : [На Горийском консервном заводе] // Блокнот агитатора. - 1962. - N9. - стр.19-20[MFN: 75787]
UDC: 664.8/.9(479.22)
მატიანის რუბრიკა: Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность.
-
ლობჟანიძე, შ.
საქართველოს სსრ თევზის მრეწველობის განვითარების ზოგიერთი საკითხი // საქართველოს სამეცნიერო-კვლევითი სათევზმეურნეო სადგურის შრომები. - , 1964. - ტ.8. - გვ.8-15. - რეზუმე რუსულ ენაზე[MFN: 92081]
UDC: 664.8/.9(479.22)(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.
-
წულაძე, ე.
შავი ზღვის სამხრეთ-აღმოსავლეთ ნაწილში ქაფშიისა და სტავრიდის წონადი და ქიმიური შემადგენლობა / ე. წულაძე, ლ. წულაძე // საქართველოს სამეცნიერო-კვლევითი სათევზმეურნეო სადგურის შრომები. - , 1964. - ტ.8. - გვ.65-77. - რეზუმე ქართულ ენაზე[MFN: 92089]
UDC: 664.8/.9(060.55)
• წულაძე, ლ.; ბიბლიოგრაფია: გვ.76
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.
-
Лобжанидзе, Ш.
Некоторые вопросы развития рыбной промышленности Грузинской ССР / Ш. Лобжанидзе // Труды Научно-исследовательской рыбохозяйственной станции Грузии, т. 8. - 1964. - стр.8-15. - Резюме на рус. яз.[MFN: 94204]
UDC: 664.8/.9(479.22)(060.55)
მატიანის რუბრიკა: Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность.
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | შემდეგი » |
|