მონაცემთა ბაზა: | AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 439,268 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
![](themes/default/images/tabl.gif) |
ჩანაწერები |
![](themes/default/images/tabr.gif) |
მოიძებნა 525 ჩანაწერი. დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში. |
-
გაბუნია, კ.
საქართველოს კვების მრეწველობა მესამე ხუთწლედში // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - თბილისი, 1939. - აგვისტო. - N8. - გვ.30-40[MFN: 1305]
UDC: 664
თემატიკა: მრეწველობა. ტექნიკური მეცნიერებანი; ტყის მრეწველობა.
-
კაჭარავა, პ.
როგორ უნდა შევინახოთ ხილი საზამთროდ // მეცნიერება და ტექნიკა. - თბილისი, 1954. - N2. - გვ.13-14[MFN: 1621]
UDC: 664
თემატიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
უნივერსალური აგრეგატი საკვების შესამზადებლად : (ახალი ტექნიკა სოფლის მეურნეობას) // მეცნიერება და ტექნიკა. - თბილისი, 1954. - N1. - გვ.36[MFN: 1623]
UDC: 664
თემატიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
დურმიშიძე, ს.
პოლიფენოლური ნაერთების ფერმენტული დაჟანგვა ყურძნის გადამუშავების დროს / ს. დურმიშიძე, თ. კანანაძე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.249-258. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2634]
UDC: 664(060.55)
• კანანაძე, თ.; ბიბლიოგრაფია: 9 სხწ
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
კანანაძე, თ.
კვერციტრინის განსაზღვრა ყურძენში // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.259-266. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2636]
UDC: 664(060.55)
ბიბლიოგრაფია: 11 სხწ
თემატიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
კანანაძე, თ.
ქართლის ღვინოების ქიმიური შემადგენლობა // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.211-222. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2638]
UDC: 664(060.55)
ბიბლიოგრაფია: 9 სხწ
თემატიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
სირბილაძე, ა.
ღვინომასალები კონიაკის წარმოებისათვის // მევენახეობა-მებაღეობის ინსტიტუტის შრომები. - , 1954. - ტ.8. - გვ.229-240. - რეზუმე რუს.ენ.[MFN: 2643]
UDC: 664(060.55)
ბიბლიოგრაფია: 37 სხწ
თემატიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
Кометиани, П.
Характер изменений белка молочнокислыми бактериями в молоке и сыре // Сборник трудов Государственного зоотехнического-ветеринарного института. - Тбилиси, 1939. - т.1. - с.24-55[MFN: 6214]
UDC: 664(060.55)
ბიბლიოგრაფია: стр.24-55
მატიანის რუბრიკა: Промышленность; Технические науки; Пищевая и табачная промышленность.
-
დენისიევსკი, პ.
შაქრის მრეწველობის ინსტიტუტის მიღწევები : [1939 წლის საკავშირო სასოფლო-სამეურნეო გამოფენისათვის] // ჩაის მრეწველობისა და სუბტროპიკულ კულტურათა სრ.-საკ. სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - 1940. - N1. - გვ.42-8[MFN: 7254]
UDC: 664
მატიანის რუბრიკა: მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; კვებისა და თამბაქოს მრეწველობა.
-
ლომინაძე, გ.
ჩაის ელექტროფერმენტაცია // ჩაის მრეწველობის და სუბტროპიკულ კულტურათა სრულიად-საკავშირო სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - 1940. - N3. - გვ.27-9[MFN: 8997]
UDC: 664
მატიანის რუბრიკა: მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; კვებისა და თამბაქოს მრეწველობა.
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | შემდეგი » ბოლო »» |
|