The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:439,268

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.  --  664*
შაქრის წარმოება. შაქრიანი საკონდიტრო ნაწარმი. სახამებლის შაქარი, გლუკოზა და ა.შ.  --  664.1*
სახამებელ-ბადაგის წარმოება. სახამებელშემცველი პროდუქტები  --  664.2*
საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება. მარგარინი, ცილოვანი ნივთიერებები და ა.შ.  --  664.3*
მინერალური საკვები პროდუქტები. სუფრის მარილი.  --  664.4*
სანელებლები. საკაზმი.  --  664.5*
მარცვეულის გადამუშავების ტექნოლოგია. ფქვილეულის და ბურღულეულის წარმოება, პურის ცხობა.  --  664.6/.7*
საკვები პროდუქტების დაკონსერვების ტექნოლოგია  --  664.8/.9*
ჩანაწერები მოიძებნა 525 ჩანაწერი.  დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
  1. გაბუნია, კ.

    საქართველოს კვების მრეწველობა მესამე ხუთწლედში // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - თბილისი, 1939. - აგვისტო. - N8. - გვ.30-40[MFN: 1305]

    UDC:  664

    თემატიკა:  მრეწველობა. ტექნიკური მეცნიერებანი; ტყის მრეწველობა.

     

  1. კაჭარავა, პ.

    როგორ უნდა შევინახოთ ხილი საზამთროდ // მეცნიერება და ტექნიკა. - თბილისი, 1954. - N2. - გვ.13-14[MFN: 1621]

    UDC:  664

    თემატიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. უნივერსალური აგრეგატი საკვების შესამზადებლად : (ახალი ტექნიკა სოფლის მეურნეობას) // მეცნიერება და ტექნიკა. - თბილისი, 1954. - N1. - გვ.36[MFN: 1623]

    UDC:  664

    თემატიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. დურმიშიძე, ს.

    პოლიფენოლური ნაერთების ფერმენტული დაჟანგვა ყურძნის გადამუშავების დროს / ს. დურმიშიძე, თ. კანანაძე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.249-258. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2634]

    UDC:  664(060.55)

    კანანაძე, თ.

    ბიბლიოგრაფია:  9 სხწ

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. კანანაძე, თ.

    კვერციტრინის განსაზღვრა ყურძენში // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.259-266. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2636]

    UDC:  664(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  11 სხწ

    თემატიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. კანანაძე, თ.

    ქართლის ღვინოების ქიმიური შემადგენლობა // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.211-222. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2638]

    UDC:  664(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  9 სხწ

    თემატიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. სირბილაძე, ა.

    ღვინომასალები კონიაკის წარმოებისათვის // მევენახეობა-მებაღეობის ინსტიტუტის შრომები. - , 1954. - ტ.8. - გვ.229-240. - რეზუმე რუს.ენ.[MFN: 2643]

    UDC:  664(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  37 სხწ

    თემატიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. Кометиани, П.

    Характер изменений белка молочнокислыми бактериями в молоке и сыре // Сборник трудов Государственного зоотехнического-ветеринарного института. - Тбилиси, 1939. - т.1. - с.24-55[MFN: 6214]

    UDC:  664(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  стр.24-55

    მატიანის რუბრიკა:  Промышленность; Технические науки; Пищевая и табачная промышленность.

     

  1. დენისიევსკი, პ.

    შაქრის მრეწველობის ინსტიტუტის მიღწევები : [1939 წლის საკავშირო სასოფლო-სამეურნეო გამოფენისათვის] // ჩაის მრეწველობისა და სუბტროპიკულ კულტურათა სრ.-საკ. სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - 1940. - N1. - გვ.42-8[MFN: 7254]

    UDC:  664

    მატიანის რუბრიკა:  მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; კვებისა და თამბაქოს მრეწველობა.

     

  1. ლომინაძე, გ.

    ჩაის ელექტროფერმენტაცია // ჩაის მრეწველობის და სუბტროპიკულ კულტურათა სრულიად-საკავშირო სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - 1940. - N3. - გვ.27-9[MFN: 8997]

    UDC:  664

    მატიანის რუბრიკა:  მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; კვებისა და თამბაქოს მრეწველობა.

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»