მონაცემთა ბაზა: AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006)
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 439,268
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 29 ჩანაწერი.
ჩუბინიძე, გ.
თამბაქოს ფოთლის შრობის მექანიზაცია // მეცნიერება და ტექნიკა . - 1957. - N2. - გვ.17-19[MFN: 42700 ]
UDC: 663.4
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; მეტალურგია ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
Бандзеладзе, А.
Электронный влагометр ПВТК-1 // Бюллетень научно-технической информации . - Тбилиси, 1958. - N1. - с. 33-35[MFN: 56588 ]
UDC: 663.4
მატიანის რუბრიკა: Техника ; Промышленность ; Пищевая и вкусовая промышленность ; Табачная промышленность .
Махарадзе, Д.
Новатор-табаковод : [Мастер высокого урожая табака П. Сургуладзе. Кедский район] // Блокнот агитатора . - 1960. - N18. - стр.32-35[MFN: 71410 ]
UDC: 663.4(479.22)(092)
მატიანის რუბრიკა: Сельское хозяйство ; Частное растениеводство .
Рухадзе, Р.
Новый метод горячего розлива пива : [из опита зарубежной техники] // Бюллетень научно-технической информации . - 1959. - N8. - стр.29-30[MFN: 78907 ]
UDC: 663.4
მატიანის რუბრიკა: Техника ; Промышленность ; Спиртоводочная промышленность ; Виноделие ; Пивоварение ; Безалкогольные напитки .
რუხაძე, რ.
ლუდის ცხლადი ჩამოსხმის ახალი მეთოდი : [უცხოეთის ტექნიკის გამოცდილებიდან] // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი . - 1959. - N8. - გვ.28-30[MFN: 84019 ]
UDC: 663.4
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
Турманидзе, Ц.
Содержание эргостерина в некоторых кормовых дрожжах / Ц. Турманидзе, И. Джапаридзе, Дж. Долидзе // Сообщения Академии наук Грузинской ССР, т. 49 . - 1968. - N1. - стр.121-126. - На груз. языке. - Резюме на рус. яз.[MFN: 94889 ]
UDC: 663.4
• Джапаридзе, И. ; Долидзе, Дж. ;
ბიბლიოგრაფია: стр.125-126
მატიანის რუბრიკა: Техника ; Промышленность ; Пищевая и вкусовая промышленность ; Спиртоводочная промышленность ; Виноделие ; Пивоварение ; Безалкогольные напитки .
კირთაძე, ე.
ზოგიერთი ორგანული მჟავასა და ამინომჟავას რადიაქტიური ნახშირბადის ჩართვა საფუვრის ბიომასაში მეორეული სპირტული დუღილის დროს / ე. კირთაძე // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე . - თბილისი, 1968. - ტ.49. - გვ.367-374. - (N2). - რუსულ ენაზე. - რეზიუმე ქართ. ენ.[MFN: 99759 ]
UDC: 663.4
ბიბლიოგრაფია: გვ.374
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
არაბიძე, გ.
დასავლეთ საქართველოში გავრცელებულ საფუარების სისტემატიკა / გ. არაბიძე // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1964. - ტ.16. - გვ.326-333. - რეზიუმე რუს. ენ.[MFN: 100643 ]
UDC: 663.4(479.22)(060.55)
ბიბლიოგრაფია: გვ.333
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
Ломкаци, Т.
Влияние разных источников азота на образование высших спиртов дрожжей S. vini u T. pullherrima / Т. Ломкаци // Сообщения Академии наук Грузинской ССР, т. 53 . - 1969. - N3. - стр.705-708. - На груз. языке. - Резюме на рус. и англ. языках[MFN: 107952 ]
UDC: 663.4
ბიბლიოგრაფია: стр. 708
მატიანის რუბრიკა: Техника ; Промышленность ; Пищевая и вкусовая промышленность ; Спиртоводочная промышленность ; Виноделие ; Пивоварение ; Безалькогольные напитки .
მიქელაძე, გ.
საქართველოს ველურად მზარდი სვიის გამოყენების საკითხისათვის ლუდის წარმოებაში / გ. მიქელაძე, თ. ლოლუა // საქართველოს კვების მრეწველობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1965. - ტ.1. - გვ.255-259. - რეზიუმე რუს. ენ.[MFN: 123377 ]
UDC: 663.4(060.55)
• ლოლუა, თ. ;
ბიბლიოგრაფია: გვ.259
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | შემდეგი »