The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:439,268

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
ლუდის დუღება.  --  663.4*
ჩანაწერები მოიძებნა 29 ჩანაწერი.
  1. ჩუბინიძე, გ.

    თამბაქოს ფოთლის შრობის მექანიზაცია // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1957. - N2. - გვ.17-19[MFN: 42700]

    UDC:  663.4

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; მეტალურგია; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. Бандзеладзе, А.

    Электронный влагометр ПВТК-1 // Бюллетень научно-технической информации. - Тбилиси, 1958. - N1. - с. 33-35[MFN: 56588]

    UDC:  663.4

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Табачная промышленность.

     

  1. Махарадзе, Д.

    Новатор-табаковод : [Мастер высокого урожая табака П. Сургуладзе. Кедский район] // Блокнот агитатора. - 1960. - N18. - стр.32-35[MFN: 71410]

    UDC:  663.4(479.22)(092)

    მატიანის რუბრიკა:  Сельское хозяйство; Частное растениеводство.

     

  1. Рухадзе, Р.

    Новый метод горячего розлива пива : [из опита зарубежной техники] // Бюллетень научно-технической информации. - 1959. - N8. - стр.29-30[MFN: 78907]

    UDC:  663.4

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Спиртоводочная промышленность; Виноделие; Пивоварение; Безалкогольные напитки.

     

  1. რუხაძე, რ.

    ლუდის ცხლადი ჩამოსხმის ახალი მეთოდი : [უცხოეთის ტექნიკის გამოცდილებიდან] // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1959. - N8. - გვ.28-30[MFN: 84019]

    UDC:  663.4

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. Турманидзе, Ц.

    Содержание эргостерина в некоторых кормовых дрожжах / Ц. Турманидзе, И. Джапаридзе, Дж. Долидзе // Сообщения Академии наук Грузинской ССР, т. 49. - 1968. - N1. - стр.121-126. - На груз. языке. - Резюме на рус. яз.[MFN: 94889]

    UDC:  663.4

    Джапаридзе, И.Долидзе, Дж.

    ბიბლიოგრაფია:  стр.125-126

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Спиртоводочная промышленность; Виноделие; Пивоварение; Безалкогольные напитки.

     

  1. კირთაძე, ე.

    ზოგიერთი ორგანული მჟავასა და ამინომჟავას რადიაქტიური ნახშირბადის ჩართვა საფუვრის ბიომასაში მეორეული სპირტული დუღილის დროს / ე. კირთაძე // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1968. - ტ.49. - გვ.367-374. - (N2). - რუსულ ენაზე. - რეზიუმე ქართ. ენ.[MFN: 99759]

    UDC:  663.4

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.374

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. არაბიძე, გ.

    დასავლეთ საქართველოში გავრცელებულ საფუარების სისტემატიკა / გ. არაბიძე // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1964. - ტ.16. - გვ.326-333. - რეზიუმე რუს. ენ.[MFN: 100643]

    UDC:  663.4(479.22)(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.333

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. Ломкаци, Т.

    Влияние разных источников азота на образование высших спиртов дрожжей S. vini u T. pullherrima / Т. Ломкаци // Сообщения Академии наук Грузинской ССР, т. 53. - 1969. - N3. - стр.705-708. - На груз. языке. - Резюме на рус. и англ. языках[MFN: 107952]

    UDC:  663.4

    ბიბლიოგრაფია:  стр. 708

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Спиртоводочная промышленность; Виноделие; Пивоварение; Безалькогольные напитки.

     

  1. მიქელაძე, გ.

    საქართველოს ველურად მზარდი სვიის გამოყენების საკითხისათვის ლუდის წარმოებაში / გ. მიქელაძე, თ. ლოლუა // საქართველოს კვების მრეწველობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1965. - ტ.1. - გვ.255-259. - რეზიუმე რუს. ენ.[MFN: 123377]

    UDC:  663.4(060.55)

    ლოლუა, თ.

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.259

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 |  შემდეგი »