The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:439,268

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
ხილკენკროვანი მეღვინეობა. ხილკენკროვანი ღვინოები.  --  663.3*
ჩანაწერები მოიძებნა 17 ჩანაწერი.
  1. Дараселия, М.

    К проблеме чая в предгорьях Кубани / М. Дараселия // Бюллетень Всесоюзного научно-исследовательского института чая и субтропических культур. - Махарадзе, 1951. - N2. - с. 132-146[MFN: 19755]

    UDC:  663.3(477)

    მატიანის რუბრიკა:  Сельское хозяиство; Частное растениеводство.

     

  1. მოსიაშვილი, გ.

    ხილკენკროვანთა ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესება ბიოლოგიურად აქტიურ ნივთიერებათა პროდუცენტი საფუარების გამოყენებით / გ. მოსიაშვილი, ა. ლორთქიფანიძე // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.731-736[MFN: 34446]

    UDC:  663.3(060.55)

    ლორთქიფანიძე, ა.

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.735-736

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. გელაშვილი, ნ.

    ღვინის დაყენება და მოვლა // აგიტატორის ბლოკნოტი. - თბილისი, 1955. - N17. - გვ.21-29[MFN: 39828]

    UDC:  663.3

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; მსუბუქი მრეწველობა; მეღვინეობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; ლუდის გამოხდა; საფუარის წარმოება.

     

  1. სარჯველაძე, მ.

    შავი ბაიხაო ჩაის ხარისხის გაუმჯობესების საკითხისათვის // ჩაისა და სუბტროპიკულ კულტურათა სრულიად საკავშირო სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - 1957. - N1. - გვ.83-107[MFN: 48114]

    UDC:  663.3

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. ხეჩუაშვილი, გ.

    ზესტაფონური მარკით : [ზესტაფონის ხილის ღვინოების ქარხნის შესახებ] / გ. ხეჩუაშვილი // საქართველოს ბუნება. - 1968. - N10. - გვ.23[MFN: 120782]

    UDC:  663.3(479.22.21)

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. კუპრეიშვილი, ნ.

    ხილის ღვინის წარმოების სანედლეულო ბაზის განვითარება / ნ. კუპრეიშვილი // ეკონომისტი. - 1974. - N9. - გვ.75-78[MFN: 162275]

    UDC:  663.3

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების წარმოება; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. მოსიაშვილი, გ.

    საფუარების შერჩევა ხარისხოვანი ხილკენკროვანი მეღვინეობისათვის / გ. მოსიაშვილი, ა. ლორთქიფანიძე // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1972. - ტ.21. - გვ.393-397[MFN: 167701]

    UDC:  663.3(060.55)

    ლორთქიფანიძე, ა.

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.397

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების წარმოება; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. ფხაკაძე, თამაზ

    ხილ-კენკრეული ღვინის წარმოების განვითარება და მისი პერსპექტივები საქართველოში // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მაცნე. - თბილისი, 1979. - N4. - გვ.162-175. - (ფილოსოფიის, ფსიქოლოგიის, ეკონომიკისა და სამართლის სერია)[MFN: 205374]

    UDC:  663.3(479.22)

    მატიანის რუბრიკა:  ხილკენკროვანი მეღვინეობა; ხილკენკროვანი ღვინოები; საქართველო; მეღვინეობა.

     

  1. ყენია, ა.

    საკალვადოსე ნედლეული საქართველოში : [დაძველებული ხილისაგან მაღალალკოჰოლური (40-46) სასმელის წარმოება] / ა. ყენია, მ. ტვილდიანი // საქართველოს სოფლის მეურნეობა. - 1981. - N10. - გვ.20-21[MFN: 231420]

    UDC:  663.3

    ტვილდიანი, მ.

    მატიანის რუბრიკა:  გემო-კვების მრეწველობა; სადუღარი ნაწარმი; უალკოჰოლო სასმელების წარმოება.

     

  1. ჩეკურიშვილი, გ.

    ყურძნის ჭაჭის ესტრაქტული ნივთიერებები / გ. ჩეკურიშვილი // ყურძნის პროდუქტებისა და ხილ-კენკროვანი ნედლეულის გადამუშავების ნარჩენო ტექნოლოგია / მებაღეობის, მევენახეობის და მეღვინეობის სამეცნიერო კვლევითი ინსტიტუტის შრომათა კრებული. - 1988. - გვ.19-23. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 256913]

    UDC:  663.3(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.27

    მატიანის რუბრიკა:  კვების მრეწველობა; მიკრობიოლოგიური მრეწველობა.

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 |  შემდეგი »