მონაცემთა ბაზა: AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006)
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 439,268
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 17 ჩანაწერი.
Дараселия, М.
К проблеме чая в предгорьях Кубани / М. Дараселия // Бюллетень Всесоюзного научно-исследовательского института чая и субтропических культур . - Махарадзе, 1951. - N2. - с. 132-146[MFN: 19755 ]
UDC: 663.3(477)
მატიანის რუბრიკა: Сельское хозяиство ; Частное растениеводство .
მოსიაშვილი, გ.
ხილკენკროვანთა ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესება ბიოლოგიურად აქტიურ ნივთიერებათა პროდუცენტი საფუარების გამოყენებით / გ. მოსიაშვილი, ა. ლორთქიფანიძე // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.731-736[MFN: 34446 ]
UDC: 663.3(060.55)
• ლორთქიფანიძე, ა. ;
ბიბლიოგრაფია: გვ.735-736
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა .
გელაშვილი, ნ.
ღვინის დაყენება და მოვლა // აგიტატორის ბლოკნოტი . - თბილისი, 1955. - N17. - გვ.21-29[MFN: 39828 ]
UDC: 663.3
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; მსუბუქი მრეწველობა ; მეღვინეობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; ლუდის გამოხდა ; საფუარის წარმოება .
სარჯველაძე, მ.
შავი ბაიხაო ჩაის ხარისხის გაუმჯობესების საკითხისათვის // ჩაისა და სუბტროპიკულ კულტურათა სრულიად საკავშირო სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი . - 1957. - N1. - გვ.83-107[MFN: 48114 ]
UDC: 663.3
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
ხეჩუაშვილი, გ.
ზესტაფონური მარკით : [ზესტაფონის ხილის ღვინოების ქარხნის შესახებ] / გ. ხეჩუაშვილი // საქართველოს ბუნება . - 1968. - N10. - გვ.23[MFN: 120782 ]
UDC: 663.3(479.22.21)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
კუპრეიშვილი, ნ.
ხილის ღვინის წარმოების სანედლეულო ბაზის განვითარება / ნ. კუპრეიშვილი // ეკონომისტი . - 1974. - N9. - გვ.75-78[MFN: 162275 ]
UDC: 663.3
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების წარმოება ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
მოსიაშვილი, გ.
საფუარების შერჩევა ხარისხოვანი ხილკენკროვანი მეღვინეობისათვის / გ. მოსიაშვილი, ა. ლორთქიფანიძე // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1972. - ტ.21. - გვ.393-397[MFN: 167701 ]
UDC: 663.3(060.55)
• ლორთქიფანიძე, ა. ;
ბიბლიოგრაფია: გვ.397
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების წარმოება ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
ფხაკაძე, თამაზ
ხილ-კენკრეული ღვინის წარმოების განვითარება და მისი პერსპექტივები საქართველოში // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მაცნე . - თბილისი, 1979. - N4. - გვ.162-175. - (ფილოსოფიის, ფსიქოლოგიის, ეკონომიკისა და სამართლის სერია )[MFN: 205374 ]
UDC: 663.3(479.22)
მატიანის რუბრიკა: ხილკენკროვანი მეღვინეობა ; ხილკენკროვანი ღვინოები ; საქართველო ; მეღვინეობა .
ყენია, ა.
საკალვადოსე ნედლეული საქართველოში : [დაძველებული ხილისაგან მაღალალკოჰოლური (40-46) სასმელის წარმოება] / ა. ყენია, მ. ტვილდიანი // საქართველოს სოფლის მეურნეობა . - 1981. - N10. - გვ.20-21[MFN: 231420 ]
UDC: 663.3
• ტვილდიანი, მ. ;
მატიანის რუბრიკა: გემო-კვების მრეწველობა ; სადუღარი ნაწარმი ; უალკოჰოლო სასმელების წარმოება .
ჩეკურიშვილი, გ.
ყურძნის ჭაჭის ესტრაქტული ნივთიერებები / გ. ჩეკურიშვილი // ყურძნის პროდუქტებისა და ხილ-კენკროვანი ნედლეულის გადამუშავების ნარჩენო ტექნოლოგია / მებაღეობის, მევენახეობის და მეღვინეობის სამეცნიერო კვლევითი ინსტიტუტის შრომათა კრებული . - 1988. - გვ.19-23. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 256913 ]
UDC: 663.3(060.55)
ბიბლიოგრაფია: გვ.27
მატიანის რუბრიკა: კვების მრეწველობა ; მიკრობიოლოგიური მრეწველობა .
გვერდები: | 1 | 2 | შემდეგი »