The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:439,268

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
მეღვინეობა. ენოლოგია. ყურძნის ღვინოები.  --  663.2*
ჩანაწერები მოიძებნა 644 ჩანაწერი.
  1. ლაშხი, ა.

    გლიცერინის განსაზღვრის მოცულობითი მეთოდი ღვინოში // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის მოამბე. - თბილისი, 1939. - N1. - გვ.50[MFN: 625]

    UDC:  663.2

    თემატიკა:  სოფლის მეურნეობა. აგრონომია; მეხილეობა. მეკენკრეობა. მევენახეობა.

     

  1. ბერიძე, გ.

    ნაქაჩი წვენის გამოყენება ხარისხოვან მეღვინეობაში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.223-228. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2532]

    UDC:  663.2(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  2 სხწ

    თემატიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ბერიძე, გ.

    ქართლის მეღვინეობის რაიონები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.129-178. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2534]

    UDC:  663.2(479.22.11)(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  24 სხწ

    თემატიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ნაცვლიშვილი, დ.

    მდინარე ალაზნის მარჯვენა ნაპირის ქვემო მხარის სადესერტო ღვინოები // მევენახეობა-მებაღეობის ინსტიტუტის შრომები. - , 1954. - ტ.8. - გვ.179-198. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2641]

    UDC:  663.2(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  9 სხწ

    თემატიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ფეიქრიშვილი, ი.

    პანკისის ხეობა მეღვინეობის თვალსაზრისით // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.199-210. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2644]

    UDC:  663.2(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  22 სხწ

    თემატიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. კენკიშვილი, ვ.

    ყურძნის წვენის დადუღება საფუარების წმინდა კულტურებით // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - 1939 სექტემბერი. - N9. - გვ.70-76[MFN: 2780]

    UDC:  663.2

    თემატიკა:  მრეწველობა. ტექნიკური მეცნიერებანი; საამშენებლო საქმე.

     

  1. ივანოვი, ბ.

    აზოტის განსაზღვრა ღვინოში მიკროკოლორიმეტრიული მეთოდით // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1942. - ტ.17. - გვ.137. - რეზ. რუსულ და ინგლისურ ენ.[MFN: 5862]

    UDC:  663.2(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.140

    მატიანის რუბრიკა:  სოფლის მეურნეობა.

     

  1. ღვედაშვილი, ა.

    საკონტროლო ლაბორატორიების ძირითადი ამოცანები ღვინის მრეწველობაში // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - 1940. - N12. - გვ.49-50[MFN: 7668]

    UDC:  663.2

    მატიანის რუბრიკა:  მრეწველობა; კვებისა და გამოკვების მრეწველობა.

     

  1. ჩოლოყაშვილი, ს.

    "Советское шампанское Грузии" // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - 1940. - N12. - გვ.74-6[MFN: 7670]

    UDC:  663.2

    ანოტაცია:  Издание Комбината по производству шампанского в Грузии. Тбилиси 1940

    მატიანის რუბრიკა:  მრეწველობა; კვებისა და გამოკვების მრეწველობა.

     

  1. მოდებაძე, კ.

    რკინის გავლენა და მისი შემტანი წყაროები ღვინოში // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის მოამბე. - თბილისი, 1940. - ტ.1. - გვ.162-169. - რეზიუმე რუსულ, ინგლისურ ენებზე[MFN: 9002]

    UDC:  663.2

    ბიბლიოგრაფია:  შენიშვნებში

    მატიანის რუბრიკა:  მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; კვებისა და თამბაქოს მრეწველობა.

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»