The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:439,268

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
მიკრობიოლოგიური წარმოებები.  --  663.1*
ჩანაწერები მოიძებნა 29 ჩანაწერი.
  1. მოსიაშვილი, გ.

    ვიტამინებისა და ფერმენტების პროდუცენტი საფუარა მიკროორგანიზმები / გ. მოსიაშვილი ; ე. მირიანაშვილი, ს. ოსიპოვა, მ. პატარაია, ნ. სულხანიშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.532-553[MFN: 34401]

    UDC:  663.1(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.553

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. აფხაზავა, ვ.

    ულტრაიისფერი სხივების გამოყენება საფუარის პერსპექტიული ფორმების მისაღებად // საქართველოს სოფლის მეურნეობა. - 1971. - N6. - გვ.6-7[MFN: 45153]

    UDC:  663.1

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. Дараселия, Н.

    К микробиологической характеристике почв Колхидской низменности в связи с их мелиорацией // Бюллетень Всесоюзного научно-исследовательского института чая и субтропических культур. - 1951. - N1. - стр.124-132[MFN: 55542]

    UDC:  663.1+631.4(479.22)

    ბიბლიოგრაფია:  стр. 132

    მატიანის რუბრიკა:  Сельское хозяйство; Агротехника; Почвоведение.

     

  1. პაპალაშვილი, გ.

    მრავალტაროიანი სიმინდი : [თბილისის უნივერსიტეტის ექსპერიმენტულ ნაკვეთზე] // საქართველოს ბუნება. - 1965. - N1. - გვ.2-3[MFN: 59281]

    UDC:  663.1(479.22.111)

    მატიანის რუბრიკა:  სოფლის მეურნეობა; კერძო მემცენარეობა; მარცვლეულ და ლებნიან მცენარეთა კულტურები.

     

  1. Мосиашвили, Г.

    Ферментативная активность дрожжевых организмов (эстераза и пектиназа) / Г. Мосиашвили, О. Пейкришвили // Труды Института садоводства, виноградарства и виноделия, т.17-18. - 1968. - стр.201-204. - На груз. языке. - Резюме на рус. языке[MFN: 101854]

    UDC:  663.1(060.55)

    Пейкришвили, О.

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Спиртоводочная промышленность; Виноделие; Пивоварение; Безалкогольные напитки.

     

  1. Арабидзе, Г.

    Систематика дрожжей, распространенных в Западной Грузии / Г. Арабидзе // Труды Института садоводства, виноградарства и виноделия, т. 16. - 1964. - стр.326-333. - На груз. языке. - Резюме на рус. языке[MFN: 103532]

    UDC:  663.1(479.22)(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  стр.333

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Спиртоводочная промышленность; Виноделие; Пивоварение; Безалкогольные напитки.

     

  1. Мирианашвили, Е.

    Подбор винных дрожжей для производства в связи с синтезирующей способностью витаминов В1 и С / Е. Мирианашвили // Труды Института садоводства, виноградарства и виноделия, т. 16. - 1964. - стр.286-291. - На груз. яз. - Резюме на рус. язык[MFN: 103565]

    UDC:  663.1(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  стр.291

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Спиртоводочная промышленность; Виноделие; Пивоварение; Безалкагольные напитки.

     

  1. Мосиашвили, Г.

    Классификация уксусно-кислых бактерий, распространенных в Грузии / Г. Мосиашвили, С. Осипова, Л. Гигинеишвили // Труды Института садоводства, виноградарства и виноделия, т. 16. - 1964. - стр.219-223. - На груз. языке. - Резюме на рус. языке[MFN: 103583]

    UDC:  663.1(479.22)(060.55)

    Осипова, С.Гигинеишвили, Л.

    ბიბლიოგრაფია:  стр.223

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Спиртоводочная промышленность; Виноделие; Пивоварение; Безалкогольные напитки.

     

  1. Павлов, Г.

    Агробиологическое изучение кукурузы в условиях Абхазии / Г. Павлов // Труды / Сухумская опытная станция субтропических культур. - , 1967. - вып. 1. - стр.281-288[MFN: 134515]

    UDC:  663.1(479.224)(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  стр. 288

    მატიანის რუბრიკა:  Сельское хозяйство; Частное растениеводство; Зерновые и бобовые культуры.

     

  1. Джапаридзе, И.Л.

    Подбор перспективных форм кормовых дрожжей из материала Ахметского и Ингурского дрожжевых заводов / И.Л. Джапаридзе, Ц.С. Турманидзе, Дж.А. Долидзе // Сообщения Академии наук Грузинской ССР, т. 47. - 1967. - N3. - стр.597-600. - На груз. языке. - Резюме на рус. языке[MFN: 137128]

    UDC:  663.1

    Турманидзе, Ц.С.Долидзе, Дж.А.

    ბიბლიოგრაფია:  стр. 600

    მატიანის რუბრიკა:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Спиртоводочная промышленность; Виноделие; Пивоварение; Безалкоголные напитки.

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 |  შემდეგი »