მონაცემთა ბაზა: | AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 439,268 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 58 ჩანაწერი. |
-
ერქომაიშვილი, ს.
C ვიტამინის დინამიკა აციდოფილურ რძის პროდუქტებში / ს. ერქომაიშვილი, ქ. გოჩიტაშვილი // საქართველოს სახელმწიფო ზოოტექნიკურ-სავეტერინარო ინსტიტუტის შრომათა კრებული. - თბილისი, 1941. - ტ.3. - გვ.80-101[MFN: 3727]
UDC: 637.1(060.55)
• გოჩიტაშვილი, ქ.; მატიანის რუბრიკა: სოფლის მეურნეობა; მეცხოველეობა; ვეტერინარია; ნადირობა; საზღვაო და მდინარის სარეწაოები.
-
Еркомаишвили, С.
Динамика витамина С в ацидофильных молочных продуктах // საქართველოს სახელმწიფო ზოოტექნიკურ-სავეტერინარო ინსტიტუტის შრომათა კრებული. - თბილისი, 1941. - ტ.3. - გვ.101-104[MFN: 4003]
UDC: 637.1(060.55)
მატიანის რუბრიკა: Сельское хозяйство.
-
ვაჩნაძე, მ.
ახალი აციდოფილური პროდუქტი - აციდოფილური მაწონი // საქართველოს მეცხოველეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1940. - გვ.333-336. - (ნაკვ.1)[MFN: 7710]
UDC: 637.1(060.55)
ბიბლიოგრაფია: გვ.337-8
მატიანის რუბრიკა: სოფლის მეურნეობა; მეცხოველეობა; ვეტერინარია; ნადირობა; საზღვაო და მდინარის სარეწაოები.
-
გონაშვილი, შ.
საქ. ზოოტექნიკურ-დამუშავების გავლენა რძის ალბუმინზე // საქართველოს ზოოტექნიკურ-სავეტერინარო ინსტიტუტის შრომათა კრებული. - თბილისი, 1948. - ტ.6. - გვ.122-126. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 16191]
UDC: 637.1(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
საჯაია, ნ.
რძეში ფოსფორის უცნობი შენაერთების არსებობის დამტკიცების და გამოყოფის ცდები // საქართველოს ზოოტექნიკურ-სავეტერინარო ინსტიტუტის შრომათა კრებული. - თბილისი, 1948. - ტ.6. - გვ.105-113. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 16200]
UDC: 637.1(060.55)+664(479.22)_
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
საჯაია, ნ.
რძისა და რძის პროდუქტებში ქლორიონის განსაზღვრა ვერცხლის იოდატით // საქართველოს ზოოტექნიკურ-სავეტერინარო ინსტიტუტის შრომათა კრებული. - თბილისი, 1948. - ტ.6. - გვ.114-121. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 16207]
UDC: 637.1(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
აგლაძე, დ.
რამდენიმე შენიშვნა პროფ. ვასილ პეტრიაშვილის ნაწარმოების შესახებ "რძე და მისი სხვაგვარად გამოყენება" // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1948. - ტ.29. - გვ.137-141[MFN: 19714]
UDC: 637.1(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
სააკოვა, ლ.
რძის ცხიმიანობის გადიდების ეფექტური საშუალებანი // სოციალისტური სოფელი. - თბილისი, 1953. - N6. - გვ.53-57[MFN: 27502]
UDC: 637.1
მატიანის რუბრიკა: სოფლის მეურნეობა; მექანიზაცია.
-
თოდრაძე, ტ.
ხუთი ათასი ლიტრი რძე თითოეულ ძროხაზე // სოციალისტური სოფელი. - თბილისი, 1951. - N3. - გვ.55-58[MFN: 51111]
UDC: 637.1
მატიანის რუბრიკა: სოფლის მეურნეობა; აგროტექნიკა; ზოოტექნიკა.
-
Сихарулидзе, Л.
Изменение титра кишечной палочки и санация бруцеллезного молока гамма-облучением / Л. Сихарулидзе ; Н. Агабабова // Труды Грузинского научно-исследовательского института механизации и электрофикации сельского хозяйства. - Тбилиси, 1970. - т.16. - с.136-140[MFN: 56024]
UDC: 637.1(060.55)
ბიბლიოგრაფია: стр.140
მატიანის რუბრიკა: Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Мясная и молочная промышленность; Рыбная промышленность.
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | შემდეგი » |
|