The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:439,268

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
სოფლის მეურნეობა. სატყეო მეურნეობა. ველური ბუნების ექსპლუატაცია (ნადირობა. თევზჭერა და სხვა).  --  63*
მეცხოველეობისა და ნანადირევი პროდუქტები.  --  637*
რძის პროდუქტების მრეწველობა.  --  637.1*
ჩანაწერები მოიძებნა 58 ჩანაწერი.
  1. ბექაური, ა.

    რძის სახელმწიფო დამზადების გადიდების ზოგიერთი რეზერვი / ა. ბექაური, ი. ვაჩეიშვილი // საქართველოს სოფლის მეურნეობის ეკონომიკისა და ორგანიზაციის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის შრომათა კრებული. - თბილისი, 1982. - ტ.14. - გვ.99-109[MFN: 246008]

    UDC:  637.1(060.55)

    ვაჩეიშვილი, ი.

    მატიანის რუბრიკა:  გემო-კვების მრეწველობა; ხორცისა და რძის მრეწველობა.

     

  1. Эристави, З.

    Исследование новых перспективных методов контроля влажности в сухих молочных продуктах / З. Эристави, С. Хихинашвили, Е. Квинчия и др. // Труды молодых ученых г. Кутаиси. Тбилиси, т. 2. - 1984. - стр.325-329[MFN: 251637]

    UDC:  637.1(060.55)

    Хихинашвили, С. и др.

    ბიბლიოგრაფია:  стр.329

    მატიანის რუბრიკა:  Пищевая промышленность; Мясная и молочная промышленность.

     

  1. სადუნიშვილი, ზ.

    რძის მრეწველობაში ნედლეულის კომპლექსური გამოყენების ეფექტიანობა / ზ. სადუნიშვილი // ეკონომისტი. - 1989. - N1. - გვ.82-85[MFN: 263598]

    UDC:  637.1/3

    მატიანის რუბრიკა:  კვების მრეწველობა; მიკრობიოლოგიური მრეწველობა; რძის მრეწველობა.

     

  1. Курашвили, Р. Ф.

    Использование ферментного препарата амилоризина Г20X в сироделии / Р. Ф. Курашвили // Сообщения Академии Наук Грузинской ССР, т. 115. - 1984. - N2. - стр.401-404. - Рез. груз., англ.[MFN: 271282]

    UDC:  637.1

    ბიბლიოგრაფია:  стр. 404

    მატიანის რუბრიკა:  Пищевая промышленность; Мясная и молочная промышленность.

     

  1. შავიშვიი, ო.

    ფასწარმოქმნა რძის მრეწველობაში და მისი სრულყოფის გზები / ო. შავიშვილი // ეკონომისტი. - 1990. - N4. - გვ.48-52[MFN: 278189]

    UDC:  637.1/3(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  კვების მრეწველობა; მიკრობიოლოგიური მრეწველობა; რძის მრეწველობა.

     

  1. ლომსაძე, რ.

    ბაქტერიალური დედოების შერჩევა აღდგენილი ნედლეულიდან წარმოებული რძემჟავა პროდუქტებისათვის / რ. ლომსაძე, ნ. ლომსაძე // საქართველოს მიკრობიოლოგიის საზოგადოების შრომები. - თბილისი, 1992. - ტ.2. - გვ.162-165. - რეზიუმე რუს. ენაზე[MFN: 292998]

    UDC:  637.1(060.55)

    ლომსაძე, ნ.

    ბიბლიოგრაფია:  გვ. 165

    მატიანის რუბრიკა:  კვების მრეწველობა; მიკრობიოლოგიური მრეწველობა; ზოგადი საკითხები.

     

  1. სათირიშვილი, დ.

    რძის წარმოების უნარჩენო ტექნოლოგია წყალმომარაგების შეკრული ციკლით მემბრანული პროცესების საფუძველზე / დ. სათირიშვილი, ვ. ბიბილეიშვილი და სხვ. // საქართველოს მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1994. - ტ.150. - გვ.477-479. - (N3). - რეზიუმე რუს. და ინგლ. ენ.[MFN: 295054]

    UDC:  637.1

    ბიბილეიშვილი, ვ. და სხვ.

    ბიბლიოგრაფია:  გვ. 479

    მატიანის რუბრიკა:  კვების მრეწველობა; რძის მრეწველობა.

     

  1. Церетели, А.

    О перспективах использования микробных В-галактозидаз в молочной промышленности / А. Церетели, А. Маркарова, А. Куликова // Сообщения Академии наук Грузинской ССР, т. 119. - 1985. - N2. - стр.393-395. - Резюме на груз. и англ. яз.[MFN: 319415]

    UDC:  637.1

    Маркарова, А.Куликова, А. и др.

    ბიბლიოგრაფია:  стр. 395

    მატიანის რუბრიკა:  Пищевая промышленность; Мясная и молочная промышленность.

     

 


გვერდები:  « წინა  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |