The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
ბაზის დათვალიერება საწყისი MFN: ხელახალი ძიება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
შედეგის შენახვა
ჩანაწერები:439,268
  1. Харазов, Д.

    Некоторые свойства собственных функций и резольвенты интегральных уравнений с рациональными относительно параметра ядрами... : [Представлено действ. членом Академии И. Н. Векуа 14/IV-1947] // Сообщения Академии наук Грузинской ССР, т. VIII. - 1947. - N4. - стр.205-210[MFN: 34928]

    UDC:  501

    ბიბლიოგრაფია:  "Цитир. лит-ра", стр.205-210

    მატიანის რუბრიკა:  Естественные науки; Физико-математические науки.

     

  1. Цверава, Е.

    Некоторые показатели окислительно-восстановительных процессов при переливании крови : [Диссертация на соискание ученой степени канд. мед. наук защищена в 1942 г.] // შრომათა კრებული / სისხლის გადასხმის რესპუბლიკური სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - , 1948. - ტ. I. - გვ.169-171. - რეზიუმე ქართულ ენაზე[MFN: 34929]

    UDC:  616.1(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  Здравоохранение; Медицина; Гематология; Переливание крови.

     

  1. Чогошвили, Н.

    Изменения объема циркулирующей крови после кровопускания и переливания крови : [Из диссертац. работы на степ. канд. мед. наук] // შრომათა კრებული / სისხლის გადასხმის რესპუბლიკური სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - , 1948. - ტ. I. - გვ.75-92[MFN: 34930]

    UDC:  616.1(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  რეზიუმე ქართულ ენაზე

    მატიანის რუბრიკა:  Здравоохранение; Медицина; Гематология; Переливание крови.

     

  1. ბერიძე, გ.

    კახური ღვინის ტექნოლოგია და ენოკიმიური დახასიათება // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.113-140. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34931]

    UDC:  663.2

    ბიბლიოგრაფია:  "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 139-140

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. ბერიძე, გ.

    საქართველოს ცქრიალა ღვინოები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.37-59. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34932]

    UDC:  663.2

    ბიბლიოგრაფია:  "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 59

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. ახვლედიანი, შ.

    აფხაზეთში გავრცელებული ვაშლისა და მსხლის ჯიშების სამეურნეო შეფასება და ქიმიური ანალიზის შედეგები // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.3-12[MFN: 34933]

    UDC:  633/635(479.224)(060.55)

    ბიბლიოგრაფია:  გვ.12

    მატიანის რუბრიკა:  სოფლის მეურნეობა; კერძო მემცენარეობა; მებაღეობა; მეხილეობა; მეკენკრეობა; მევენახეობა.

     

  1. Чумбуридзе, О.

    Материалы к депонирующей функции печени при острых кровопотерях и переливаниях крови : [Краткое содержание кандидатской диссертации, 1941 г. Доложено физиологической секции в 1939 году, в гор. Тбилиси] // შრომათა კრებული / სისხლის გადასხმის რესპუბლიკური სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - , 1948. - ტ. I. - გვ.166-167. - რეზიუმე ქართულ ენაზე[MFN: 34934]

    UDC:  616.1(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  Здравоохранение; Медицина; Гематология; Переливание крови.

     

  1. კახიძე, შ.

    მივცეთ სამშობლოს მაღალხარისხოვანი ღვინო : [სასოფლო-სამეურნეო თემაზე. საქ. კ. პ.(ბ) ამბროლაურის რაიკომის მდივნის წერილი] // აგიტატორის ბლოკნოტი. - თბილისი, 1950. - N15. - გვ.31-42[MFN: 34935]

    UDC:  663.2

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. ლაშხი, ა.

    კონიაკის სპირტის დამწიფების კატალიზატორები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.91-99. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34936]

    UDC:  663.5

    ბიბლიოგრაფია:  "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 99

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. მოსიაშვილი, გ.

    საფუვრების წმინდა კულტურების მაღალშაქრიანი ყურძნის წვენის დადუღებისათვის // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.141-149. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34937]

    UDC:  663.2

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

 


გვერდები:  «« პირველი  « წინა  | 3489 | 3490 | 3491 | 3492 | 3493 | 3494 | 3495 | 3496 | 3497 | 3498 | 3499 |  შემდეგი »  ბოლო »»