The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
ბაზის დათვალიერება საწყისი MFN: ხელახალი ძიება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
შედეგის შენახვა
ჩანაწერები:439,268
  1. კიზირია, ქ.პ.

    ცილოვანი ნივთიერებისა და მისი დაშლის პროდუქტების ცვალებადობა შავი ჩაის წარმოების პროცესში // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.93-101. - ბიბლიოგრაფ: 8 სხწ. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27787]

    UDC:  663.9(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

  1. შხვაცაბაია, გ.ი.

    ჩაის ავტომატიზირებული როლერი და მისი თეორიის საკითხი / გ. ი. შხვაცაბაია ; მ. ოშორიძე // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.275-285. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27788]

    UDC:  663.9(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

  1. ძნელაძე, დ.პ.

    ჩაის ფაბრიკებში ნედლეულის მიღების უთანაბრობის კოეფიციენტი და მისი დადგენის მეთოდიკა // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.297-305. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27789]

    UDC:  663.9(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

  1. ხატიაშვილი, შ.მ.

    ციტრუსოვანთა ნაყოფის ტექნიკური გადამუშავების დროს მიღებული ნარჩენების გამოყენების საკითხი // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.359-363. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27790]

    UDC:  664(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

  1. კენკიშვილი, ვ.

    იქ, სადაც მექანიზაცია ტარდება // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1955. - N4. - გვ.48[MFN: 27791]

    UDC:  663.2

    ანოტაცია:  ქუთაისის სამტრედიის ღვინის ქარხანაში

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

  1. ფირცხალავა, ნ.

    ღვინის ტანინის ზედაპირული მოვლენები წყალხსნარში აირის შეხების ადგილზე // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.223-230. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27792]

    UDC:  663.2(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

  1. ხოფერია, მ.

    ასკორბინმჟავა ყურძენსა და ტკბილში // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.365-372. - ბიბლიოგრაფ: 13 სხწ. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27793]

    UDC:  663.2(060.55)

    მატიანის რუბრიკა:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

  1. ძნელაძე, გ.

    რუსთავის მეტალურგთა კულტურის სასახლე // საბჭოთა ხელოვნება. - თბილისი, 1955. - N6. - გვ.30[MFN: 27794]

    UDC:  71

    მატიანის რუბრიკა:  ხელოვნება; არქიტექტურა; ქალაქთმშენებლობა.

     

  1. ახალგაზრდა მოქანდაკემ რ. საჩლიანმა შექმნა ცნობილი ქართველი მსახიობების მეგობრული შარჟების სკულპტურული სერია // საბჭოთა ხელოვნება. - თბილისი, 1956. - N1. - გვ.60[MFN: 27795]

    UDC:  730

    ანოტაცია:  ხელოვნების ფოტოქრონიკა

    მატიანის რუბრიკა:  ხელოვნება; სკულპტურა; ფერწერა; გრაფიკა.

     

  1. გამსახურდია, კ.

    ლეონარდო და ვინჩი // დროშა. - 1956. - N4. - გვ.12, ჩ.ფ. მე-4 გვ.[MFN: 27796]

    UDC:  75(450)(092)

    მატიანის რუბრიკა:  ხელოვნება; სკულპტურა; ფერწერა; გრაფიკა.

     

 


გვერდები:  «« პირველი  « წინა  | 2775 | 2776 | 2777 | 2778 | 2779 | 2780 | 2781 | 2782 | 2783 | 2784 | 2785 |  შემდეგი »  ბოლო »»