მონაცემთა ბაზა: AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006)
გამოტანის ფორმატი შედეგის შენახვა
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 439,268
კიზირია, ქ.პ.
ცილოვანი ნივთიერებისა და მისი დაშლის პროდუქტების ცვალებადობა შავი ჩაის წარმოების პროცესში // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.93-101. - ბიბლიოგრაფ: 8 სხწ. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27787 ]
UDC: 663.9(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
შხვაცაბაია, გ.ი.
ჩაის ავტომატიზირებული როლერი და მისი თეორიის საკითხი / გ. ი. შხვაცაბაია ; მ. ოშორიძე // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.275-285. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27788 ]
UDC: 663.9(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ძნელაძე, დ.პ.
ჩაის ფაბრიკებში ნედლეულის მიღების უთანაბრობის კოეფიციენტი და მისი დადგენის მეთოდიკა // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.297-305. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27789 ]
UDC: 663.9(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ხატიაშვილი, შ.მ.
ციტრუსოვანთა ნაყოფის ტექნიკური გადამუშავების დროს მიღებული ნარჩენების გამოყენების საკითხი // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.359-363. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27790 ]
UDC: 664(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
კენკიშვილი, ვ.
იქ, სადაც მექანიზაცია ტარდება // მეცნიერება და ტექნიკა . - 1955. - N4. - გვ.48[MFN: 27791 ]
UDC: 663.2
ანოტაცია: ქუთაისის სამტრედიის ღვინის ქარხანაში
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ფირცხალავა, ნ.
ღვინის ტანინის ზედაპირული მოვლენები წყალხსნარში აირის შეხების ადგილზე // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.223-230. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27792 ]
UDC: 663.2(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ხოფერია, მ.
ასკორბინმჟავა ყურძენსა და ტკბილში // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.365-372. - ბიბლიოგრაფ: 13 სხწ. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27793 ]
UDC: 663.2(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ძნელაძე, გ.
რუსთავის მეტალურგთა კულტურის სასახლე // საბჭოთა ხელოვნება . - თბილისი, 1955. - N6. - გვ.30[MFN: 27794 ]
UDC: 71
მატიანის რუბრიკა: ხელოვნება ; არქიტექტურა ; ქალაქთმშენებლობა .
ახალგაზრდა მოქანდაკემ რ. საჩლიანმა შექმნა ცნობილი ქართველი მსახიობების მეგობრული შარჟების სკულპტურული სერია // საბჭოთა ხელოვნება . - თბილისი, 1956. - N1. - გვ.60[MFN: 27795 ]
UDC: 730
ანოტაცია: ხელოვნების ფოტოქრონიკა
მატიანის რუბრიკა: ხელოვნება ; სკულპტურა ; ფერწერა ; გრაფიკა .
გამსახურდია, კ.
ლეონარდო და ვინჩი // დროშა . - 1956. - N4. - გვ.12, ჩ.ფ. მე-4 გვ.[MFN: 27796 ]
UDC: 75(450)(092)
მატიანის რუბრიკა: ხელოვნება ; სკულპტურა ; ფერწერა ; გრაფიკა .
გვერდები: «« პირველი « წინა | 2775 | 2776 | 2777 | 2778 | 2779 | 2780 | 2781 | 2782 | 2783 | 2784 | 2785 | შემდეგი » ბოლო »»