მონაცემთა ბაზა: AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006)
გამოტანის ფორმატი შედეგის შენახვა
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 439,268
აბრამიშვილი, ი.
ორგანიზებულად ვატარებთ წლიურ ინვენტარიზაციას // საქართველოს კოლმეურნე . - თბილისი, 1954. - N12. - გვ.17[MFN: 2629 ]
UDC: 631
ანოტაცია: საჩხერის რაიონის სოფ. სხვიტორის ა. წერეთლის სახ. კოლმეურნეობაში
თემატიკა: სოფლის მეურნეობა ; ზოგადი საკითხები ; კოლმეურნეობანი ; საბჭოთა მეურნეობანი ; დამხმარე მეურნეობანი .
ჭრელაშვილი, ნ.
მეტყველების ფსიქოლოგიისათვის // ფსიქოლოგია . - თბილისი, 1954. - ტ.9. - გვ.169-190. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 2630 ]
UDC: 159.9
თემატიკა: ფილოსოფია ; საზოგადოებრივ-პოლიტიკური მოძღვრებანი ; ლოგიკა ; ფსიქოლოგია .
ხოჯავა, ზ.
ფონეტიკური ასიმილაცია და დისიმილაცია როგორც ფსიქოლოგიური ფაქტი // ფსიქოლოგია . - თბილისი, 1954. - ტ.9. - გვ.61-106. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 2631 ]
UDC: 159.9
ბიბლიოგრაფია: შენიშვნებში
თემატიკა: ფილოსოფია ; საზოგადოებრივ-პოლიტიკური მოძღვრებანი ; ლოგიკა ; ფსიქოლოგია .
საჰაერო არქეოლოგია // დროშა . - 1954. - N11. - გვ.19[MFN: 2632 ]
UDC: 902/904
თემატიკა: ისტორია ; არქეოლოგია ; ეთნოგრაფია .
ბახტაძე, ვ.
ფასი სოციალიზმის დროს // საქართველოს კომუნისტი . - 1954. - N11. - გვ.55-70[MFN: 2633 ]
UDC: 330
თემატიკა: პოლიტიკური ეკონომია .
დურმიშიძე, ს.
პოლიფენოლური ნაერთების ფერმენტული დაჟანგვა ყურძნის გადამუშავების დროს / ს. დურმიშიძე, თ. კანანაძე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.249-258. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2634 ]
UDC: 664(060.55)
• კანანაძე, თ. ;
ბიბლიოგრაფია: 9 სხწ
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
მიქაშავიძე, შ.
შემოქმედებითი მარქსიზმის გენიალური ნაშრომი : (კარლ მარქსის "კაპიტალის" პირველი ტომის მეორე ქართული გამოცემის გამო). [რეცენზია] // დროშა . - 1954. - N11. - გვ.5[MFN: 2635 ]
UDC: 141.82
თემატიკა: მარქსიზმ-ლენინიზმი ; პოლიტიკური ეკონომია .
კანანაძე, თ.
კვერციტრინის განსაზღვრა ყურძენში // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.259-266. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2636 ]
UDC: 664(060.55)
ბიბლიოგრაფია: 11 სხწ
თემატიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
ვოლსკი, ი.
სსრ კავშირის ბრძოლა ატომური იარაღის აკრძალვისა და შემცირებისათვის // აგიტატორის ბლოკნოტი . - თბილისი, 1954. - N3. - გვ.24-31[MFN: 2637 ]
UDC: 327(47+57)
თემატიკა: საერთაშორისო ურთიერთობა ; საზღვარგარეთის ქვეყნების პოლიტიკური და ეკონომიკური მდგომარეობა ; სსრკ საგარეო პოლიტიკა ; საერთაშორისო დღესასწაულები .
კანანაძე, თ.
ქართლის ღვინოების ქიმიური შემადგენლობა // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.211-222. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2638 ]
UDC: 664(060.55)
ბიბლიოგრაფია: 9 სხწ
თემატიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
გვერდები: «« პირველი « წინა | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | შემდეგი » ბოლო »»