მონაცემთა ბაზა: AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006)
გამოტანის ფორმატი შედეგის შენახვა
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 439,268
გოგნიაშვილი, ზ.
მახლობელ ზედაპირებზე გავრცელებულ სინგულარულ ინტეგრალურ განტოლებათა ამონახსნების ერთი შეფასება / ზ. გოგნიაშვილი // საქართველოს პოლიტექნიკური ინსტიტუტის შრომები . - 1969. - N5. - გვ.151-155. - რეზიუმე რუს. ენაზე[MFN: 167691 ]
UDC: 517(060.55)
ბიბლიოგრაფია: გვ. 153
მატიანის რუბრიკა: საბუნებისმეტყველო მეცნიერებანი ; მათემატიკა ; ფიზიკა-მათემატიკური მეცნიერებანი ; ზოგადი საკითხები .
ლაშხი, ა.
პროლინის განსაზღვრის მეთოდი და მისი ცვალებადობა ყურძნის პროდუქტებში / ა. ლაშხი, ტ. ცისკარიშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1972. - ტ.21. - გვ.295-302[MFN: 167692 ]
UDC: 663.2(060.55)
• ცისკარიშვილი, ტ. ;
ბიბლიოგრაფია: გვ.302
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების წარმოება ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
თოიძე, ვ.
კვადრატული თანადობა, წარმოქმნილი ორთოსტერეოგეგმილებით / ვ. თოიძე // საქართველოს პოლიტექნიკური ინსტიტუტის შრომები . - 1969. - N6. - გვ.52-56. - რუს. ენაზე. - რეზიუმე ქართ. ენაზე[MFN: 167693 ]
UDC: 514(060.55)
ბიბლიოგრაფია: გვ. 56
მატიანის რუბრიკა: საბუნებისმეტყველო მეცნიერებანი ; მათემატიკა ; ფიზიკა-მათემატიკური მეცნიერებანი ; ზოგადი საკითხები .
მაღალაშვილი, ნ.
ელექტორფორეზული მეთოდის გამოყენება ტკბილსა და ღვინოში ზოგიერთი ამინომჟავას განსასაზღვრავად / ნ. მაღალაშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1972. - ტ.21. - გვ.290-293[MFN: 167694 ]
UDC: 663.2(060.55)
ბიბლიოგრაფია: გვ.293
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების წარმოება ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
ჩხეიძე, ვ.
მშენებლობის დაპროექტების საკითხები სოფლად / ვ. ჩხეიძე // საქართველოს სოფლის მეურნეობა . - 1970. - N17. - გვ.42-43[MFN: 167695 ]
UDC: 692
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; სამშენებლო საქმე .
ელერდაშვილი, ალ.
საგარეჯოს სკოლების დაარსების ისტორიიდან : [XIX ს.] / ალ. ელერდაშვილი // სკოლა და ცხოვრება . - 1975. - N6[MFN: 167696 ]
UDC: 94(479.22.12) + 373
ბიბლიოგრაფია: შენიშვნ.
მატიანის რუბრიკა: ისტორია ; ისტორიული მეცნიერებანი ; საქართველოს ისტორია .
მოსიაშვილი, გ.
საფუვრის დისოციაციის მიზეზების შესწავლა და სტაბილური შტამბის შერჩევა ბოთლური მეთოდით შამპანური მეღვინეობისათვის / გ. მოსიაშვილი, გ. გურამიშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1972. - ტ.21. - გვ.315-321[MFN: 167697 ]
UDC: 663.2(060.55)
• გურამიშვილი, გ. ;
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების წარმოება ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
ვარდოშვილი, ა.
ინერტულ საშენ მასალათა წარმოების რეზერვები / ა. ვარდოშვილი, ა. კვირიკაძე // საქართველოს სახალხო მეურნეობა . - 1970. - N8. - გვ.76-78[MFN: 167698 ]
UDC: 691
• კვირიკაძე, ა. ;
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; სამშენებლო მასალები ; მზასამშენებლო დეტალები .
ღამბაშიძე, ე.
ბიომართვა / ე. ღამბაშიძე // მეცნიერება და ტექნიკა . - 1974. - N10. - გვ.5-7[MFN: 167699 ]
UDC: 681.5
მატიანის რუბრიკა: კიბერნეტიკა ; სემიოტიკა ; ინფორმატიკა .
ვაშაკიძე, ა.
მუშათა კლასი თბილისის გუბერნიაში პირველი მსოფლიო იმპერიალისტური ომის წლებში : [1914-1917] / ა. ვაშაკიძე // საისტორიო მოამბე / მთავარი საარქივო სამმართველო. - , 1975. - N31-32[MFN: 167700 ]
UDC: 94(479.22.111)"1914-1918"
ბიბლიოგრაფია: შენიშვნ.
მატიანის რუბრიკა: ისტორია ; ისტორიული მეცნიერებანი ; საქართველოს ისტორია ; პირველი მსოფლიო ომი და საქართველო .
გვერდები: «« პირველი « წინა | 16765 | 16766 | 16767 | 16768 | 16769 | 16770 | 16771 | 16772 | 16773 | 16774 | 16775 | შემდეგი » ბოლო »»