The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:JMAT - Journals chronicle (2007-...) Display Format 
Records:185,769

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Production and preservation of solid foodstuffs.  --  664*
Edible oils and fats. Margarine. Protein foodstuffs.  --  664.3*
Records Found 7 records.
  1. სააკაძე, გიორგი

    ეთეროვანი ზეთების მსოფლიო ბაზარი და AgVANTAGE-ის როლი ქართული ეთეროვანი ზეთების სექტორის განვითარებაში / გიორგი სააკაძე // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - სექტემბერი. - N12. - გვ.12-15[MFN: 3601]

    UDC:  664.3

    Subjects:  საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება.

    Keywords:  ბიზნესი; იმპორტი; ციტრუსი; დაფნა; ევკალიპტი; ვაჭრობა.

     

  1. Batoil ქართული წარმატებული კომპანია // თბილისური უწყებანი. - თბილისი, 2009. - N2(16). - გვ.15[MFN: 34355]

    UDC:  338.4 + 664.3

    Annotation:  კომპანიის საქმიანობისა და სამომავლო გეგმების შესახებ

    Organization Name:  "ბათოილ".

    Geographical Name:  აჭარა.

    Subjects:  პროდუქციის წარმოება; საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება.

    Keywords:  მზესუმზირას ნედლეული; ზეთი; ხარისხის კონტროლი; იტალიური დანადგარები; ბაზრის ათვისება; დასაქმება; ახალი ტექნოლოგიები.

     

  1. Гваладзе, Г.

    Технология новых видов биобезопасного ароматизатора из ягодов винограда черного цвета "Изабела" / Г. Гваладзе // ნოვაცია : პერიოდული სამეცნიერო ჟურნალი / ქუთაისის სამეცნიერო ცენტრი. - ქუთაისი, 2010. - ISSN 1512-3715. - N6. - გვ.70-73. - რეზ. ქართ., რუს. და ინგლ. ენ.. - ბიბლიოგრ. გვ.73[MFN: 64151]

    UDC:  664.3.033.93

    Annotation:  ახალი სახის ბიოუსაფრთხო არომატიზატორის ტექნოლოგია შავი ფერის ყურძნის "იზაბელას" მარცვლიდან

    Subjects:  არომატიზაცია.

    Keywords:  არომატი; ფერი.

     

  1. სიმინდის ზეთი // ახალი აგრარული საქართველო : სამეცნიერო საინფორმაციო ჟურნალი. - თბილისი, 2014. - ISSN 1987-8729. - ივლისი. - N7(39). - გვ.33-34. - ოქროს პროდუქტი[MFN: 166997]

    UDC:  631 + 664.3(479.22)

    Content:  შემადგენლობა და სასარგებლო თვისებები

    Subjects:  სოფლის მეურნეობა; საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება.

    Keywords:  სიმინდის ზეთი.

     

  1. ქაჯაია, ლუიზა

    იელის აბსოლუტური ზეთის მიღების ტექნოლოგიის სრულყოფა / ლუიზა ქაჯაია, ასმათ ხარშილაძე, ზურაბ აბაშიძე, ფლორიდა მელია, მაია დემენიუკი // საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე = Bulletin of the Academy of Agricultural Sciences of Georgia. - თბილისი, 2003. - ISSN 1512-2743. - ნოემბერი. - N11. - გვ.218-221. - რეზ. ინგლ. და რუს. ენ.[MFN: 176116]

    UDC:  664.3

    ხარშილაძე, ასმათაბაშიძე, ზურაბმელია, ფლორიდადემენიუკი, მაია

    Annotation:  იელის აბსოლუტური ზეთის მიღების ტექნოლოგიის სრულყოფის გზები

    Subjects:  ზეთების წარმოება.

    Keywords:  იელის ეთერზეთი; ქიმიური შედგენილობა.

     

  1. ქაჯაია, ლუიზა

    სოიას ადგილობრივი ჯიშების შესწავლა მათგან ექსტრაქტული ზეთის მიღების თვალსაზრისით / ლუიზა ქაჯაია, ასმათ ხარშილაძე, ზურაბ აბაშიძე // საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე = Bulletin of the Academy of Agricultural Sciences of Georgia. - თბილისი, 2004. - ISSN 1512-2743. - აპრილი. - N12. - გვ.149-151. - რეზ. ინგლ. და რუს. ენ.[MFN: 176275]

    UDC:  664.3

    ხარშილაძე, ასმათაბაშიძე, ზურაბ

    Subjects:  ზეთების წარმოება.

    Keywords:  სოიას ექსტრაქტული ზეთი; ფიზიკურ-ქიმიური შედგენილობა; ხარისხობრივი მაჩვენებელი.

     

  1. ნაკაშიძე, ნუნუ

    საკვებ პროდუქტთა დანამატები და მათი მნიშვნელობა / ნუნუ ნაკაშიძე // ინტელექტი = Intelecti : პერიოდული სამეცნიერო ჟურნალი / საქართველოს მეცნიერებისა და საზოგადოების განვითარების ფონდი. - თბილისი, 2013. - ISSN 1512-0333. - აპრილი. - N1(45). - გვ.13-14. - რეზ. ქართ. და ინგლ. ენ.. - ლიტ-რა გვ.14[MFN: 178464]

    UDC:  664.3.033.1

    Subjects:  ემულგატორები.

    Keywords:  ნედლეულის დაბინძურება; გენმოდიფიცირებული მცენარეები; ბუნებრივი საკვებდანამატები; სინთეზური საკვებდანამატები.