The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:JMAT - Journals chronicle (2007-...) Display Format 
Records:185,769

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Production and preservation of solid foodstuffs.  --  664*
Sugar. Molasses. Glucose etc.  --  664.1*
Starch. Amylaceous materials.  --  664.2*
Edible oils and fats. Margarine. Protein foodstuffs.  --  664.3*
Edible minerals.  --  664.4*
Spices. Condiments.  --  664.5*
Technology and processing of cereal grains.  --  664.6/.7*
Food preservation technique.  --  664.8/.9*
Records Found 304 records.  Other records you can see in sub-subjects.
  1. კორახაშვილი, ავთანდილ

    გენეტიკურად მოდიფიცირებული ორგანიზმები - მითი და რეაობა / ავთანდილ კორახაშვილი // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - ივლისი. - N10. - გვ.25-30[MFN: 3844]

    UDC:  575 + 577 + 664

    Annotation:  გენური ინჟინერიის შედეგად მიღებული პროდუქტის დადებით და უარყოფით მხარეებზე

    Person Name:  მაკკლინტონი ბარბარა (ნობელის პრემიის ლაურეატი გენური ინჟინერიის დარგში).

    Subjects:  გენური ინჟინერია.

    Keywords:  საკვები; ახალი ჯიშები; ვირუსი; ბაქტერია; ლაბორატორიული კვლევა.

     

  1. ჩიტუაშვილი, ელენე

    საქმე, რომელსაც ემსახურები, უნდა გიყვარდეს / ელენე ჩიტუაშვილი ; ესაუბრა ქეთი გრატიაშვილი // ლიდერები. - თბ., 2007. - იანვარი. - N6. - გვ.7[MFN: 3960]

    UDC:  664

    გრატიაშვილი, ქეთი (კორესპ.); 

    Photos:  ჩიტუაშვილი ელენე

    Annotation:  ინტერვიუ ელენე ჩიტუაშვილთან

    Person Name:  ჩიტუაშვილი ელენე (სააქციო საზოგადოება "გორკონის" დირექტორი).

    Organization Name:  სს "გორკონი".

    Geographical Name:  შიდა ქართლი.

    Subjects:  კვების მრეწველობა; საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.

    Keywords:  პროდუქცია; ნედლეული; კონსერვები; კომპოტები.

     

  1. ლაფერაშვილი, ქეთევან

    პურის ცხობის ტექნოლოგია - მავნე მიკროორგანიზმები და მათი წარმოებაში მოხვედრის გზები : ტექნოლოგიები / ქეთევან ლაფერაშვილი // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - აპრილი. - N7. - გვ.27-30[MFN: 4386]

    UDC:  664.6/7(479.22)

    Subjects:  პურის ცხობა.

    Keywords:  ხორბალი; სანიტარული კონტროლი; ფქვილი.

     

  1. ლაფერაშვილი, ქეთევან

    მიკრობები გვიტევენ : სურსათის უვნებლობა / ქეთევან ლაფერაშვილი // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - მარტი. - N6. - გვ.43-46[MFN: 4945]

    UDC:  664

    Annotation:  სურსათის უვნებლობის უზრუნველყოფა

    Person Name:  პასტერი ლუი (მეცნიერი).

    Subjects:  კვების პროდუქტები.

    Keywords:  ინფექციები; ჯანდაცვა; კონტროლი; ჯანსაღი კვება.

     

  1. ბედოშვილი, დავით

    ბიოპროდუქციის სერტიფიცირება : საერთაშორისო სტანდარტები / დავით ბედოშვილი // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - თებერვალი. - N5. - გვ.15-17[MFN: 4960]

    UDC:  664(479.22)

    Annotation:  აგრობიოწარმოების განვითარება

    Subjects:  კვების პროდუქტები.

    Keywords:  სანიტარული ნორმები; ინსპექტირება; საწარმოები; აკრედიტაცია.

     

  1. ლაბარტყავა, თამარ

    ISO 22000:2005 სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემა : საერთაშორისო სატანდარტები / თამარ ლაბარტყავა // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - იანვარი. - N4. - გვ.20-22[MFN: 4985]

    UDC:  664(479.22)

    Annotation:  სურსათის უვნებლობის საფრთხეების დადგენა და კონტროლი

    Subjects:  კვების პროდუქტები.

    Keywords:  სტანდარტები; ცხოველის საკვები; ფერმერული ბიზნესი.

     

  1. ორკოშნელი, ლაშა

    სისტემური ცვლილებებისკენ : ინტერვიუ / ლაშა ორკოშნელი // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - იანვარი. - N4. - გვ.43-45[MFN: 4998]

    UDC:  664(479.22)

    Annotation:  კვების პროდუქტის ხარის კონტროლის სამსახურების გაერთიანებებზე

    Person Name:  ორკოშნელი ლაშა (სურსათის უვნებლობის, ვეტერინარიისა და მცენარეთა დაცვის ეროვნული სამასხურის უფროსი).

    Subjects:  კვების პროდუქტები.

    Keywords:  სანიტარია; ვეტერინარია; ვაქცინაცია; დაფინანსება; ეტიკეტირება; აღწერა.

     

  1. კობიძე, ლიანა

    საქართველოს საკონსერვო პროდუქციის პერსპექტივები / ლიანა კობიძე // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - იანვარი. - N4. - გვ.52[MFN: 5003]

    UDC:  664(479.22)

    Subjects:  საკონსერვო წარმოება.

    Keywords:  ხილი; ბოსტნეული.

     

  1. მელქაძე, ქეთევან

    კვების პროდუქტები - უსაფრთხოების შესახებ : ხორცი და ხორცის პროდუქტები / ქეთევან მელქაძე // მშვენიერი საქართველო. - თბ., 2008. - ISSN 1512-4177. - იანვარი-თებერვალი. - N1(7). - გვ.58-63[MFN: 5609]

    UDC:  664

    Subjects:  კვების მრეწველობა.

    Keywords:  ფრინველი; ძეხვეულობა; თევზი; რძის პროდუქტები; კვერცხი.

     

  1. ფაუნდეს ბარანდა, მანუელ

    როგორ აღმოჩნდა საქართველოში მანუელ ფაუნდეს ბარანდას ფრანკოს რეჟიმის წინააღმდეგ მებრძოლი მამა / მანუელ ფაუნდეს ბარანდა // თბილისელები. - თბ., 2008. - იანვარი. - N3(14-20). - გვ.77[MFN: 5966]

    UDC:  664(092)

    სალაღაია, ეკა (კორესპ.); 

    Photos:  მანუელ ფაუნდეს ბარანდა

    Annotation:  ინტერვიუ მანუელ ფაუნდეს ბარანდასთან

    Person Name:  ფაუნდეს ბარანდა მანუელ (მზარეული).

    Subjects:  კულინარია.

     

 


Pages:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  Next »  Last »»