The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:JMAT - Journals chronicle (2007-...) Display Format 
Records:185,769

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Home economics. Domestic science. Housekeeping.  --  64*
Food. Cooking. Dishes. Meals.  --  641/642*
Records Found 85 records.
  1. ჩვენი სამზარეულო : გოზინაყი, ინდაურის საცივი, კუჭმაჭი, ტორტი "მადონა" // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - იანვარი. - N1 (23). - გვ.38[MFN: 3383]

    UDC:  641/642

    Annotation:  კერძების მომზადების წესი

    Subjects:  კვების პროდუქტები; საკვების მომზადება.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო : კარტოფილის ღვეზელი, კომბოსტოს სალათა ნიგვზით, ნიგვზიანი კოლიო, სამარხვო ტორტი // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - თებერვალი. - N2 (24). - გვ.41[MFN: 3755]

    UDC:  641/642

    Annotation:  კერძების მომზადების წესი

    Subjects:  კვების პროდუქტები; საკვების მომზადება.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო : პასქა, ფენოვანი ღვეზელი პამიდვრით, ხაჭოს ტორტი, კივის სასმელი // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - აპრილი. - N4 (26). - გვ.45[MFN: 4404]

    UDC:  641/642

    Annotation:  კერძების მომზადების წესი

    Subjects:  კვების პროდუქტები; საკვების მომზადება.

     

  1. მწვანე სალათი ხილით : სუკი თაფლში // მემამულე. - თბ., 2006. - სექტემბერი. - N2. - გვ.41[MFN: 4512]

    UDC:  641/642

    Annotation:  რეცეპტები

    Geographical Name:  საქართველო.

    Subjects:  საკვების მომზადება.

    Keywords:  ინგრედიენტები; მომზადების წესი.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო : ძროხის ხორცის ჩახოხბილი, ბოსტნეულის ტორტი, ფხვიერი ტორტი ნიგვზით და ქიშმიშით, ვაშლის სასმელი ლიმნით // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - მაისი. - N5 (27). - გვ.45[MFN: 4594]

    UDC:  641/642

    Annotation:  კერძების მომზადების წესი

    Subjects:  კვების პროდუქტები; საკვების მომზადება.

     

  1. დონდუა, თამაზ

    ბიოპროდუქციის მსოფლიო გამოფენა გერმანიაში : ბუნება გვჩუქნის / თამაზ დონდუა // მშვენიერი საქართველო. - თბ., 2007. - მარტი-აპრილი. - N2. - გვ.73-77[MFN: 4621]

    UDC:  641/642(061.4)(430)

    Annotation:  ბიოპროდუქციის გამოფენა, "ბიოფახი" (BioFach) მსოფლიოს მსგავს ღონისძიებათა შორის ყველაზე პრესტიჟულად ითვლება

    Person Name:  დონდუა თამაზ ("ელკანას" პროგრამის მენეჯერი).

    Person Name:  ბეგიაშვილი ლალი (სოფლის მეურნეობის მინისტრის მოადგილე); ჯორჯაძე მარიამ; დონდუა თამაზ; ფერაძე ბიძინა; დოლიძე დავით; ხარატიშვილი ლელა (ბიოლოგიურ მეურნეობათა ასოციაცია "აკანას" წარმომადგენლები).

    Subjects:  ბიოპროდუქტები.

    Keywords:  გამოფენა; სტანდარტები; ბაზარი; მსოფლიო.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო : აჯაფსანდალი, სოკო ბრინჯით, ლობიანი ჭადი, სამარხვო ტორტი, მარწყვის ჟელე // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - ივნისი. - N6 (28). - გვ.45[MFN: 4727]

    UDC:  641/642

    Annotation:  კერძების მომზადების წესი

    Subjects:  კვების პროდუქტები; საკვების მომზადება.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო : სანელებლებით შემწვარი ღორის ბარკალი, ბადრიჯანი ბრინჯით, ვანილიანი ბურთულები, გარგრის სასმელი // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - ივლისი. - N7 (29). - გვ.45[MFN: 4823]

    UDC:  641/642

    Annotation:  კერძების მომზადების წესი

    Subjects:  კვების პროდუქტები; საკვების მომზადება.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო : ქათამი ნიგვზით, ბადრიჯნის აჯაფსანდალი, მწვანე ლობიო კვერცხით, პამიდორი სატენით, ტორტი "იდეალი" // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - აგვისტო. - N8 (30). - გვ.45[MFN: 4880]

    UDC:  641/642

    Annotation:  კერძების მომზადების წესი

    Subjects:  საკვების მომზადება.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო : ქათამი ნიგვზის საწებლით, ფარშირებული ნიჟარები, ბოლოკის სალათი არაჟნითა და კვერცხით, შოკოლადის ტორტი, გარგარის სასმელი კაკაოთი // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - სექტემბერი. - N9 (31). - გვ.45[MFN: 4955]

    UDC:  641/642

    Annotation:  კერძების მომზადების წესი

    Subjects:  საკვების მომზადება.

     

 


Pages:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |  Next »