Database: JMAT - Journals chronicle (2007-...)
Display Format
Bibliography
Records: 185,769
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 85 records.
ჩვენი სამზარეულო : გოზინაყი, ინდაურის საცივი, კუჭმაჭი, ტორტი "მადონა" // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - იანვარი. - N1 (23). - გვ.38[MFN: 3383 ]
UDC: 641/642
Annotation: კერძების მომზადების წესი
Subjects: კვების პროდუქტები ; საკვების მომზადება .
ჩვენი სამზარეულო : კარტოფილის ღვეზელი, კომბოსტოს სალათა ნიგვზით, ნიგვზიანი კოლიო, სამარხვო ტორტი // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - თებერვალი. - N2 (24). - გვ.41[MFN: 3755 ]
UDC: 641/642
Annotation: კერძების მომზადების წესი
Subjects: კვების პროდუქტები ; საკვების მომზადება .
ჩვენი სამზარეულო : პასქა, ფენოვანი ღვეზელი პამიდვრით, ხაჭოს ტორტი, კივის სასმელი // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - აპრილი. - N4 (26). - გვ.45[MFN: 4404 ]
UDC: 641/642
Annotation: კერძების მომზადების წესი
Subjects: კვების პროდუქტები ; საკვების მომზადება .
მწვანე სალათი ხილით : სუკი თაფლში // მემამულე . - თბ., 2006. - სექტემბერი. - N2. - გვ.41[MFN: 4512 ]
UDC: 641/642
Annotation: რეცეპტები
Geographical Name: საქართველო .
Subjects: საკვების მომზადება .
Keywords: ინგრედიენტები ; მომზადების წესი .
ჩვენი სამზარეულო : ძროხის ხორცის ჩახოხბილი, ბოსტნეულის ტორტი, ფხვიერი ტორტი ნიგვზით და ქიშმიშით, ვაშლის სასმელი ლიმნით // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - მაისი. - N5 (27). - გვ.45[MFN: 4594 ]
UDC: 641/642
Annotation: კერძების მომზადების წესი
Subjects: კვების პროდუქტები ; საკვების მომზადება .
დონდუა, თამაზ
ბიოპროდუქციის მსოფლიო გამოფენა გერმანიაში : ბუნება გვჩუქნის / თამაზ დონდუა // მშვენიერი საქართველო . - თბ., 2007. - მარტი-აპრილი. - N2. - გვ.73-77[MFN: 4621 ]
UDC: 641/642(061.4)(430)
Annotation: ბიოპროდუქციის გამოფენა, "ბიოფახი" (BioFach) მსოფლიოს მსგავს ღონისძიებათა შორის ყველაზე პრესტიჟულად ითვლება
Person Name: დონდუა თამაზ ("ელკანას" პროგრამის მენეჯერი).
Person Name: ბეგიაშვილი ლალი (სოფლის მეურნეობის მინისტრის მოადგილე); ჯორჯაძე მარიამ ; დონდუა თამაზ ; ფერაძე ბიძინა ; დოლიძე დავით ; ხარატიშვილი ლელა (ბიოლოგიურ მეურნეობათა ასოციაცია "აკანას" წარმომადგენლები).
Subjects: ბიოპროდუქტები .
Keywords: გამოფენა ; სტანდარტები ; ბაზარი ; მსოფლიო .
ჩვენი სამზარეულო : აჯაფსანდალი, სოკო ბრინჯით, ლობიანი ჭადი, სამარხვო ტორტი, მარწყვის ჟელე // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - ივნისი. - N6 (28). - გვ.45[MFN: 4727 ]
UDC: 641/642
Annotation: კერძების მომზადების წესი
Subjects: კვების პროდუქტები ; საკვების მომზადება .
ჩვენი სამზარეულო : სანელებლებით შემწვარი ღორის ბარკალი, ბადრიჯანი ბრინჯით, ვანილიანი ბურთულები, გარგრის სასმელი // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - ივლისი. - N7 (29). - გვ.45[MFN: 4823 ]
UDC: 641/642
Annotation: კერძების მომზადების წესი
Subjects: კვების პროდუქტები ; საკვების მომზადება .
ჩვენი სამზარეულო : ქათამი ნიგვზით, ბადრიჯნის აჯაფსანდალი, მწვანე ლობიო კვერცხით, პამიდორი სატენით, ტორტი "იდეალი" // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - აგვისტო. - N8 (30). - გვ.45[MFN: 4880 ]
UDC: 641/642
Annotation: კერძების მომზადების წესი
Subjects: საკვების მომზადება .
ჩვენი სამზარეულო : ქათამი ნიგვზის საწებლით, ფარშირებული ნიჟარები, ბოლოკის სალათი არაჟნითა და კვერცხით, შოკოლადის ტორტი, გარგარის სასმელი კაკაოთი // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბ., 2007. - სექტემბერი. - N9 (31). - გვ.45[MFN: 4955 ]
UDC: 641/642
Annotation: კერძების მომზადების წესი
Subjects: საკვების მომზადება .
Pages: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next »