The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:JMAT - Journals chronicle (2007-...) Display Format 
Records:185,769

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Agriculture and related sciences and techniques. Forestry. Farming. Wildlife exploitation.  --  63*
Produce of domestic (farmyard) animals and game.  --  637*
Meat.Flesh products for food.  --  637.5*
Records Found 28 records.
  1. საქართველოდან ღორის ხორცის ექსპერტი შეჩერებულია : ახალი ამბები // თბილისური უწყებანი. - თბ., 2007. - სექტემბერი. - N9. - გვ.4[MFN: 4024]

    UDC:  637.5

    Subjects:  ხორცი და ხორცის პროდუქტები.

     

  1. ცხვედაძე, ზაქრო

    ძეხვის დამზადება სახლის პირობებში : ტექნოლოგიები / ზაქრო ცხვედაძე, მარინა ჩაჩანიძე // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - ივნისი. - N9. - გვ.49-50[MFN: 4124]

    UDC:  637.5

    ჩაჩანიძე, მარინა

    Subjects:  ხორცის პროდუქტები.

    Keywords:  ხორცი; ნაწლავი; თუნუქის მილი; ხარშვა; ტემპერატურა.

     

  1. "ბიოტეკსი და ახალგაზრდა ფერმერთა სახლი", ფირმა "ოლტიკეს" წარმომადგენლობა

    ოზონი და სელ-პლექსი : ტექნოლოგიები // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - მაისი. - N8. - გვ.33-34[MFN: 4248]

    UDC:  636 + 637.5

    Annotation:  მეფრინველეობის წარმოებაში ოზონირების გამოყენება და საკვებში სელენის შემცველობის რაოდენობაზე

    Subjects:  მეფრინველეობა; ხორცის პრდუქტები.

    Keywords:  კვების პროდუქტები; სოფლის მეურნეობა; დეზინფექცია.

     

  1. ზაქარაშვილი, პაატა

    ფრინველის ხორცის დამუშავების ტექნოლოგია : ტექნოლოგიები / პაატა ზაქარაშვილი // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - მაისი. - N8. - გვ.35-36[MFN: 4254]

    UDC:  637.5

    Annotation:  უსაფრთხო პროდუქტების წარმოება

    Subjects:  ხორცის პროდუქტები.

    Keywords:  მეწარმე; დანადგარები; ჰიგიენა.

     

  1. ხელაია, დემნა

    ხორცის წარმოებისა და იმპორტის სტატისტიკა / დემნა ხელაია // აგროინფო. - თბ., 2007. - ISSN 1512-4134. - თებერვალი. - N5. - გვ.46[MFN: 4967]

    UDC:  637.5(479.22)

    Annotation:  ინტერვიუ დემნა ხელაიასთან საქართველოში იმპორტირებული ხორცის ხარისხზე

    Person Name:  ხელაია დემნა (ვეტერინარული დეპარტამენტის სანიტარული ზედამხედველობის სამმართველოს უფროსი).

    Subjects:  ხორცის პროდუქტები.

    Keywords:  მესაქონლეობა; მეფრინველეობა; ბიზნესი.

     

  1. მინდიაშვილი, ნოდარ

    ბიორეზონანსული მატრიცა, რომელიც ხორცპროდუქტიულობას ზრდის / ნოდარ მინდიაშვილი // აგროინფო. - თბ., 2008. - ISSN 1512-4134. - ივნისი. - N6 (20). - გვ.15[MFN: 14289]

    UDC:  637.5

    Annotation:  რესურსდამზოგველი ტექნოლოგიები ხორცის წარმოების დარგში

    Subjects:  ხორცი და ხორცის პროდუქტები.

    Keywords:  ეკოლოგიური სისუფთავე.

     

  1. გოგოლი, გიული

    ძროხის ხორცის ხარისხის გაუმჯობესებისა და წარმოების ზრდის შესაძლებლობები : ტექნოლოგიები / გიული გოგოლი // აგროინფო. - თბ., 2008. - ISSN 1512-4134. - სექტემბერი. - N8(22). - გვ.24-27[MFN: 18403]

    UDC:  636.2 + 637.5

    Annotation:  ადგილობრივი პირუტყვის ჰიბრიდიზაცია კუბური ზებუს ან მისი მონათესავე ბრამანის ტიპის სხვა ჯიშებთან მაღალი სახორცე პროდუქტიულობის მისაღებად

    Subjects:  მსხვილრქოსანი საქონელი; ხორცი და ხორცის პროდუქტები.

    Keywords:  სახორცე ჯიშები; ჯიშთაშორისი შეჯვარება.

     

  1. ქორიძე, თინათინ

    შეიძინეთ მხოლოდ შემოწმებული ხორცი : საკვები / თინათინ ქორიძე // ოჯახის მკურნალი : სამედიცინო ჟურნალი. - თბ., 2009. - 1-14 იანვარი. - N1(191). - გვ.57[MFN: 21017]

    UDC:  637.5

    Annotation:  შეუმოწმებელი ხორცით გამოწვეული ინფექციური დაავადება

    Subjects:  ხორცი და ხორცის პროდუქტები.

    Keywords:  ჯილეხი; მსხვილი რქოსანი პირუტყვი.

     

  1. ცხვედაძე, ზ.

    ხორცის გადამუშავება სახლის პირობებში / ზ. ცხვედაძე, ვ. ღლიღვაშვილი // აგრარულ მეცნიერებათა პრობლემები : სამეცნიერო შრომათა კრებული / საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების სამინისტრო; საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო სამეურნეო უნივერსიტეტი. - თბ., 2007. - ISSN 1512-200X. - NXXXXI. - გვ.145-146. - რეზიუმე რუსულ და ინგლისურ ენაზე[MFN: 22670]

    UDC:  664 + 637.5

    ღლიღვაშვილი, ვ.

    Bibliography:  გვ. 146

    Subjects:  კვების მრეწველობა; ხორცი და ხორცის პროდუქტები.

    Keywords:  საბაზრო ეკონომიკა; ბიზნესი.

     

  1. ჩხეტია, მარი

    საეჭვო წარმოების ხორც-პროდუქტს ნუ შეიძენთ!!! / მარი ჩხეტია // დისკუსია : საზოგადოებრივ-პოლიტიკური ჟურნალი. - ზუგდიდი, 2008. - იანვარი. - N4. - გვ.21[MFN: 23227]

    UDC:  637.5

    Subjects:  ხორცი და ხორცის პროდუქტები.

    Keywords:  ძეხვეული; ხარისხიანობა; კონსერვანტები.

     

 


Pages:  | 1 | 2 | 3 |  Next »