სირაქლემას და მწყრის კვერცხისა და ხორცის თვისებები / მ. ბარვენაშვილი, ლ. ჯიქია, ნ. ჩაგანავა // მეცხოველეობის ბიოლოგიური საფუძვლების თანამედროვე პრობლემები : სამეცნიერო შრომები. - თბილისი, 2009. - ტ.4(5). - გვ.5-10. - რეზ. ინგლ. ენ.. - გამოყენებული ლიტერატურა: გვ. 10[MFN: 61455]
Повышение эффективности яичного птицеводства / Майя Хуцишвили, Омар Майсурадзе // მეცნიერება და ცხოვრება / თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი. - თბილისი, 2012. - ISSN 1987-9377. - N1(5). - გვ.94-97. - აგრარული მეცნიერებანი. - რეზ. ქართ. რუს. და ინგლ. ენ.. - გამოყენ. ლიტ. გვ.96[MFN: 118649]
კვერცხის ბაზრის ფორმირება და განვითარება / ლევან ყამარაული // მეცნიერება და ცხოვრება / თბილისის სასწავლო უნივერსიტეტი. - თბილისი, 2012. - ISSN 1987-9377. - N2(6). - გვ.72-75. - აგრარული მეცნიერებანი. - რეზ. ქართ., რუს. და ინგლ. ენ.. - ლიტ-რა გვ.74[MFN: 129436]
Marketing Technologies of Efficiency Increasing and Competitivenes of Enterprises for the Production of Poultry Products / Tatyana Vlasenko // პროგრესი = Progress : საერთაშორისო სამეცნიერო ჟურნალი / სოციალურ-ეკონომიკურ მეცნიერებათა საერთაშორისო აკადემია. - თბილისი, 2014. - ISSN 1512-0422. - N5-6. - გვ.119-122. - რეზ. რუს. ენ.. - გამოყენებული ლიტ. გვ.122[MFN: 182827]