The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:JMAT - Journals chronicle (2007-...) Display Format 
Records:185,769

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Home economics. Domestic science. Housekeeping.  --  64*
Food. Cooking. Dishes. Meals.  --  641/642*
Records Found 85 records.
  1. გამრეკელი, ნინო

    AGRO+FOOD+DRINK+TECH 2010 / ნინო გამრეკელი, ლევან სილანაძე, სალომე წაქაძე, ზვიად ბრეგვაძე ; ესაუბრა ლელა დიდებულიძე // Georgian Life. - თბილისი, 2010. - ISSN 1987-7501. - ნოემბერი. - N5. - გვ.56-57[MFN: 65994]

    UDC:  641/642

    სილაგაძე, ლევანწაქაძე, სალომებრეგვაძე, ზვიადდიდებულიძე, ლელა (კორესპ.); 

    Annotation:  სოფლის მეურნეობის, კვების მრეწველობისა და სასმელების, შემფუთავი და გადამამუშავებელი ტექნოლოგიების მე-10 საერთაშორისო გამოფენა საგამოფენო ცენტრ "ექსპო ჯორჯიაში"

    Subjects:  კვების მრეწველობა.

    Keywords:  საერთაშორისო გამოფენა; სასოფლო-სამეურნეო ტექნიკა; კვების მრეწველობის განვითარება.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო : ტოლმა; სუფ-ხარჩო; ფორთოხლის სალათი; ტორტი : [მომზადების წესი] // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბილისი, 2011. - თებერვალი. - N2(70). - გვ.34[MFN: 73134]

    UDC:  641/642

    Subjects:  კულინარია.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბილისი, 2011. - მარტი. - N3(71). - გვ.33[MFN: 73299]

    UDC:  641/642

    Content:  ხაჭოს ღვეზელი; ინგლისური კექსი; სტაფილოს სალათი; შებრაწული კარტოფილი; კომბოსტო გურულად; სასმელი "ფანტა"

    Subjects:  კულინარია.

     

  1. პასქა არის სიმბოლო სააღდგომო მხიარულებისა, სამოთხის სიტკბოებისა, ნეტარი მარადიულობისა / მოამზადა ირინე ქებურიამ // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბილისი, 2011. - აპრილი. - N4(72). - გვ.33[MFN: 73375]

    UDC:  641/642

    Subjects:  კულინარია.

     

  1. ჩვენი სამზარეულო / მოამზადა ირინე ქებურიამ // კრიალოსანი : ქართული ქრისტიანული ჟურნალი. - თბილისი, 2011. - მაისი. - N5(73). - გვ.34[MFN: 75264]

    UDC:  641/642

    Content:  ხაჭაპური; კატლეტი; ნამცხვარი "ძეხვი"; ვაშლის დესერტი

    Subjects:  კულინარია.

     

  1. ლაშხია, თამარ

    როგორ მოვამზადოთ სოკოს სალათა / თამარ ლაშხია // გუმბათი. - თბილისი, 2011. - ISSN 1987-5819. - 4-10 აპრილი. - N14. - გვ.51. - სამზარეულო[MFN: 75568]

    UDC:  641/642(479.22)

    Content:  სოკო ბრინჯით; ინგლისური სალათი; ტკბილი ფლავი

    Subjects:  საკვების მომზადება.

     

  1. სარჯველაძე, ეთერ

    როგორი ხორცი გასაღდა ძეხვებისა და სოსისების დამზადებაში და რა ნიშნით უნდა გავარჩიოთ ნატურალური და ახალი პროდუქტი : ინტერვიუ / ეთერ სარჯველაძე ; ესაუბრა ეკა პატარაია // თბილისელები. - თბილისი, 2011. - ISSN 1987-569X. - 2-8 მაისი. - N18(540). - გვ.16[MFN: 81237]

    UDC:  641/642

    პატარაია, ეკა (კორესპ.); 

    Photos:  ეთერ სარჯველაძე

    Subjects:  კვების პროდუქტები.

    Keywords:  კონსერვატები; არაჯანსაღი პროდუქტი; გადამუშავება.

     

  1. დათეშიძე, ნონა

    რა საფრთხეს გვიქმნის საკვებში არსებული ქიმიური დანამატები / ნონა დათეშიძე // თბილისელები. - თბილისი, 2011. - ISSN 1987-569X. - 2-8 მაისი. - N18(540). - გვ.37[MFN: 81338]

    UDC:  61 + 641/642

    Annotation:  საკვებ პროდუქტებში გამოყენებული საკვები დანამატების შესახებ

    Subjects:  მედიცინა; კვების პროდუქტები.

    Keywords:  ალერგიული რეაქცია; ნიტრატები.

     

  1. პროდუქტის მიწოდებასთან დაკავშირებით ქართულ ბაზარზე სერიოზული პრობლემებია // საქართველოს ეკონომიკა : სმეცნიერო-ანალიტიკური ჟურნალი. - თბილისი, 2011. - ISSN 1512-4606. - N9(162). - გვ.76[MFN: 96729]

    UDC:  338.22 + 641/642

    Annotation:  კომპანია "იოლი გასტრონომიის" წარმომადგენლის განცხადება საკვები პროდუქტების დისტრიბუტორების მიერ პროდუქტის შენახვის სტანდარტების დარღვევასთა დაკავშირებით

    Person Name:  დიძიოკაიტევაიტკევიჩი ვაივა ("იოლი გასტრონომიის" ხარისხის მართვის დეპარტამენტის ხელმძღვანელი).

    Organization Name:  "იოლი განსტრონომია"; "კატი"; "ევრო პროდუქტი".

    Subjects:  ბიზნესი; კვების პროდუქტები.

    Keywords:  შენახვის ტემპერატურა; მარკირების სტანდარტი; ხარისხის სტანდარტი.

     

  1. მახათაძე, ვახტანგ

    რატომ არის საქართველოში 30 წელს გადაცილებულთა უმეტესობა ჭარბწონიანი : ძირს ქიმია / ვახტანგ მახათაძე // თბილისელები. - თბილისი, 2011. - ISSN 1987-569X. - 31 ოქტომბერი - 6 ნოემბერი. - N44(565). - გვ.21[MFN: 98235]

    UDC:  641/642

    Photos:  ვახტანგ მახათაძე

    Annotation:  კვების პროდუქტების ხარისხის გაურესების პრობლემაზე

    Subjects:  სასურსათო უსაფრთხოება.

     

 


Pages:  « Prev  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |  Next »