Database: | DIS - National Dissertations and Abstracts |
Display Format
|
Records: | 66,523 |
By Universal Decimal Classification (UDC)
|
Records |
|
Found 23 records. |
-
ბაღაშვილი, ირმა
მორსების წარმოების ოპტიმალური პირობების შემუშავება საქართველოში მოზარდი კენკროვანებისაგან : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად., მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2003. - 31გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 5300] UDC: 663.3
KA 1.196 - General Stock FA 1.327 - Depositary Georgian Publications PS 187/2003 - Depositary Georgian Publications
* Double: მორსების წარმოების ოპტიმალური პირობების შემუშავება საქართველოში მოზარდი კენკროვანებისაგან
-
ოშაყმაშვილი, ცისანა.
თაფლის ბუყიდან ალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 2004. - 43გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 8339] UDC: 663.5 + 663.374.393
KA 1.973 - General Stock FA 2.107 - Depositary Georgian Publications PS 264/2004 - Depositary Georgian Publications
* Double: თაფლის ბუყიდან ალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება
-
ედიბერიძე, ეთერი.
მაღალმჟავიანი ხილ-კენკროვანთა წვენებისა და ღვინომასალების ხარისხის გაუმჯობესების რაციონალური ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 2005. - 68გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 10149] UDC: 663.3
KA 2.335 - General Stock FA 2.411 - Depositary Georgian Publications PS 117/2005 - Depositary Georgian Publications
* Double: მაღალმჟავიანი ხილ-კენკროვანთა წვენებისა და ღვინომასალების ხარისხის გაუმჯობესების რაციონალური ტექნოლოგიის დამუშავება
-
Васадзе, Н.Е. (Николай Елиазарович)
Разработка и внедрение бражной колонны для перегонки сброженных яблочных соков : Автореферат дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук : 05.18.12 / Н.Е. Васадзе ; Киевский технол. ин-т пищев. пром-ти. - Киев, 1984. - 22с. : ил.[MFN: 14525] UDC: 663.3 • Киевский технологический институт пищевой промышленности;
Not in National Library of Georgia * Double: Разработка и внедрение бражной колонны для перегонки сброженных яблочных соков
-
Уларджишвили, Важа
Разработка оптимальных режимов использования ферментативного катализа при переработке яблок и обработке виноматериалов : Автореф... канд. техн. наук 05.18.08 / ВНИИ винод. и виногр.. - Ялта, 1979. - 25 c.[MFN: 18849] UDC: 663.3 + 634.11
TA 2.063 - Depositary Georgian Publications
* Double: Разработка оптимальных режимов использования ферментативного катализа при переработке яблок и обработке виноматериалов
-
Канделаки, Гиго
Исследование по разработке технологии производства плодоягодных виноматериалов с применением ферментного препарата - аваморина ППК : Автореф... канд. техн. наук 05.36.06 / Ташкен. полит. ин-т. - Ташкент, 1972. - 29 c.[MFN: 18899] UDC: 663.35
TA 2.113 - Depositary Georgian Publications
* Double: Исследование по разработке технологии производства плодоягодных виноматериалов с применением ферментного препарата - аваморина ППК
-
ებელაშვილი, ნ.ვ.
სიდრისა და პუარეს დამზადების საკითხის გამოკვლევა საქართველოში : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. / ნ.ვ. ებელაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ. ბერიძე ი.გ. ; საქ. სსრ სოფ. მეურნ. სამინ., მებაღ., მევენახ.-მეღვინ. სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. - თბ., 1975. - 165 გვ. : ცხრ., სურ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 141-165[MFN: 24293] UDC: 663.31/32 + 663.34 Subjects: - სიდრის დამზადება; პუარეს დამზადება;
D 15.845 - Depositary Georgian Publications
* Double: სიდრისა და პუარეს დამზადების საკითხის გამოკვლევა საქართველოში
-
შათირიშვილი, აივენგო
ღვინის საფუარის (Saccharomyces cerevisiae var. vini) ადგილობრივი პოპულაციების გენეტიკური შესწავლა : დის...ბიოლ. მეცნ. დოქტ. 03.01.07 / თსუ. - თბ., 1995. - 325გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 286-325[MFN: 24642] UDC: 575 + 663.252.41 + 663.326 Subjects: - გენეტიკა;
D 677 - Depositary Georgian Publications
* Double: ღვინის საფუარის (Saccharomyces cerevisiae var. vini) ადგილობრივი პოპულაციების გენეტიკური შესწავლა
-
ხოსიტაშვილი, მარიამ
თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით : დის... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.07 ; საქ. ს/მ მეცნ. აკად., მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 1999. - 374გვ. : ცხრ. ; 29სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 229-261. - [10ლ.][MFN: 24751] UDC: 663.2 + 663.374.393 + 663.5 Subjects: - ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია;
D 3.038 - Depositary Georgian Publications
* Double: თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით
-
ბაღაშვილი, ირმა
მორსების წარმოების ოპტიმალური პირობების შემუშავება საქართველოში მოზარდი კენკროვნებისაგან : დის. ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მეცნ. ხელმძღვ.: ლ. მუჯირი ; საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად., მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - [თბ.], 2003. - 130გვ. : სურ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 98-105[MFN: 26687] UDC: 663.3 Subjects: - ხილ-კენკროვანი სასმელები;
D 4.084 - Depositary Georgian Publications
* Double: მორსების წარმოების ოპტიმალური პირობების შემუშავება საქართველოში მოზარდი კენკროვნებისაგან
Pages: | 1 | 2 | 3 | Next » |
|