The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:DIS - National Dissertations and Abstracts Display Format 
Records:66,523

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Cider. Perry. Other fruit wines, sap wines.  --  663.3*
Records Found 23 records.
  1. ბაღაშვილი, ირმა

    მორსების წარმოების ოპტიმალური პირობების შემუშავება საქართველოში მოზარდი კენკროვანებისაგან : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად., მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2003. - 31გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 5300]

    UDC: 663.3

    KA 1.196 - General Stock
    FA 1.327 - Depositary Georgian Publications
    PS 187/2003 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: მორსების წარმოების ოპტიმალური პირობების შემუშავება საქართველოში მოზარდი კენკროვანებისაგან

     

  1. ოშაყმაშვილი, ცისანა.

    თაფლის ბუყიდან ალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 2004. - 43გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 8339]

    UDC: 663.5 + 663.374.393

    KA 1.973 - General Stock
    FA 2.107 - Depositary Georgian Publications
    PS 264/2004 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: თაფლის ბუყიდან ალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება

     

  1. ედიბერიძე, ეთერი.

    მაღალმჟავიანი ხილ-კენკროვანთა წვენებისა და ღვინომასალების ხარისხის გაუმჯობესების რაციონალური ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 2005. - 68გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 10149]

    UDC: 663.3

    KA 2.335 - General Stock
    FA 2.411 - Depositary Georgian Publications
    PS 117/2005 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: მაღალმჟავიანი ხილ-კენკროვანთა წვენებისა და ღვინომასალების ხარისხის გაუმჯობესების რაციონალური ტექნოლოგიის დამუშავება

     

  1. Васадзе, Н.Е. (Николай Елиазарович)

    Разработка и внедрение бражной колонны для перегонки сброженных яблочных соков : Автореферат дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук : 05.18.12 / Н.Е. Васадзе ; Киевский технол. ин-т пищев. пром-ти. - Киев, 1984. - 22с. : ил.[MFN: 14525]

    UDC: 663.3

    Киевский технологический институт пищевой промышленности

    Not in National Library of Georgia

     

    * Double: Разработка и внедрение бражной колонны для перегонки сброженных яблочных соков

     

  1. Уларджишвили, Важа

    Разработка оптимальных режимов использования ферментативного катализа при переработке яблок и обработке виноматериалов : Автореф... канд. техн. наук 05.18.08 / ВНИИ винод. и виногр.. - Ялта, 1979. - 25 c.[MFN: 18849]

    UDC: 663.3 + 634.11

    TA 2.063 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: Разработка оптимальных режимов использования ферментативного катализа при переработке яблок и обработке виноматериалов

     

  1. Канделаки, Гиго

    Исследование по разработке технологии производства плодоягодных виноматериалов с применением ферментного препарата - аваморина ППК : Автореф... канд. техн. наук 05.36.06 / Ташкен. полит. ин-т. - Ташкент, 1972. - 29 c.[MFN: 18899]

    UDC: 663.35

    TA 2.113 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: Исследование по разработке технологии производства плодоягодных виноматериалов с применением ферментного препарата - аваморина ППК

     

  1. ებელაშვილი, ნ.ვ.

    სიდრისა და პუარეს დამზადების საკითხის გამოკვლევა საქართველოში : დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. / ნ.ვ. ებელაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ. ბერიძე ი.გ. ; საქ. სსრ სოფ. მეურნ. სამინ., მებაღ., მევენახ.-მეღვინ. სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. - თბ., 1975. - 165 გვ. : ცხრ., სურ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 141-165[MFN: 24293]

    UDC: 663.31/32 + 663.34

    Subjects:
    - სიდრის დამზადება; პუარეს დამზადება;

    D 15.845 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: სიდრისა და პუარეს დამზადების საკითხის გამოკვლევა საქართველოში

     

  1. შათირიშვილი, აივენგო

    ღვინის საფუარის (Saccharomyces cerevisiae var. vini) ადგილობრივი პოპულაციების გენეტიკური შესწავლა : დის...ბიოლ. მეცნ. დოქტ. 03.01.07 / თსუ. - თბ., 1995. - 325გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 286-325[MFN: 24642]

    UDC: 575 + 663.252.41 + 663.326

    Subjects:
    - გენეტიკა;

    D 677 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ღვინის საფუარის (Saccharomyces cerevisiae var. vini) ადგილობრივი პოპულაციების გენეტიკური შესწავლა

     

  1. ხოსიტაშვილი, მარიამ

    თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით : დის... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.07 ; საქ. ს/მ მეცნ. აკად., მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 1999. - 374გვ. : ცხრ. ; 29სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 229-261. - [10ლ.][MFN: 24751]

    UDC: 663.2 + 663.374.393 + 663.5

    Subjects:
    - ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია;

    D 3.038 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით

     

  1. ბაღაშვილი, ირმა

    მორსების წარმოების ოპტიმალური პირობების შემუშავება საქართველოში მოზარდი კენკროვნებისაგან : დის. ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მეცნ. ხელმძღვ.: ლ. მუჯირი ; საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად., მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - [თბ.], 2003. - 130გვ. : სურ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 98-105[MFN: 26687]

    UDC: 663.3

    Subjects:
    - ხილ-კენკროვანი სასმელები;

    D 4.084 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: მორსების წარმოების ოპტიმალური პირობების შემუშავება საქართველოში მოზარდი კენკროვნებისაგან

     

 


Pages:  | 1 | 2 | 3 |  Next »