The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:66,523

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
სპირტისა და არყის წარმოება.  --  663.5*
ჩანაწერები მოიძებნა 32 ჩანაწერი.
  1. მახარობლიძე, მაკა

    ლიმონის მეორადი ნედლეულის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა მისი სამრეწველო გამოყენების მიზნით : სადის. მაც... ტექნ. მეცნ. კანდ. 06.04.05. - თბ., 1994. - 18გვ.. - ზესათ.: მებაღეობის ინ-ტი[MFN: 1656]

    UDC: 663.5 + 634.3

    Fა 69.432/3 - საარქივო ფონდი
    Kა 218.411/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ლიმონის მეორადი ნედლეულის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა მისი სამრეწველო გამოყენების მიზნით

     

  1. ქიზიყურაშვილი, ნინო

    კრებსის ციკლის კეტომჟავების გარდაქმნა მეორეულ სპირტულ დუღილში : ავტორეფ... ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.23. - თბ., 1997. - 39ფ.. - ზესათ.: საქ. ბიოქიმ. ინ-ტი[MFN: 2214]

    UDC: 577.124 + 547.48 + 663.5

    Fა 71.800/3 - საარქივო ფონდი
    Kა 227.603/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: კრებსის ციკლის კეტომჟავების გარდაქმნა მეორეულ სპირტულ დუღილში

     

  1. ხოსიტაშვილი, მარიამ

    თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით : ავტორეფ...ტექნ.მეცნ.დოქტ.05.18.07. - თბ., 2000. - 51გვ.. - ზესათ.: საქ. აგრარ. უნ-ტი. - [30თ.][MFN: 2982]

    UDC: 663.5 + 663.8

    FA 4.201 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით

     

  1. ღლონტი, თეიმურაზ

    საკონიაკე სპირტის მიღებისა და მომინანქრებულ ავზში დავარგების სრულყოფის ფიზიკურ-ქიმიური და ტექნოლოგიური საფუძვლები : ავტორეფ...ტექნ.მეცნ.კანდ. 05.18.07.. - თბ., 2002. - 48გვ.. - ზესათ.: საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენ. და მეღვინ. სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. - [20თ.][MFN: 3256]

    UDC: 663.241 + 663.5

    FA 440 - საარქივო ფონდი
    PS 21/2002 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: საკონიაკე სპირტის მიღებისა და მომინანქრებულ ავზში დავარგების სრულყოფის ფიზიკურ-ქიმიური და ტექნოლოგიური საფუძვლები

     

  1. გიგილაშვილი, შორენა

    ყურძნის ჭაჭიდან არომატული სპირტების მიღების ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლის მეურნ. მეცნ. აკად. მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2003. - 33გვ.[MFN: 5671]

    UDC: 663.5

    KA 1.262 - წიგნთსაცავი
    FA 1.401 - საარქივო ფონდი
    PS 304/2003 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ყურძნის ჭაჭიდან არომატული სპირტების მიღების ტექნოლოგიის დამუშავება

     

  1. ოშაყმაშვილი, ცისანა.

    თაფლის ბუყიდან ალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 2004. - 43გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 8339]

    UDC: 663.5 + 663.374.393

    KA 1.973 - წიგნთსაცავი
    FA 2.107 - საარქივო ფონდი
    PS 264/2004 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: თაფლის ბუყიდან ალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება

     

  1. კაციტაძე, მაია.

    საკონიაკე ღვინომასალებსა და სპირტებში ტოქსიკურ ნივთიერება-დიბუთილფტალატის არსებობა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2005. - 38გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 11827]

    UDC: 663.241 + 663.5

    FA 2.524 - საარქივო ფონდი
    PS 324/2005 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: საკონიაკე ღვინომასალებსა და სპირტებში ტოქსიკურ ნივთიერება-დიბუთილფტალატის არსებობა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე

     

  1. ხუხუნაიშვილი, ლილი.

    საკონიაკე ღვინომასალების და კონიაკის წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების სრულყოფა კომპლექსური ბიოპოლიმერების გარდაქმნით : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2005. - 34გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 11976]

    UDC: 663.241 + 663.5

    KA 2.624 - წიგნთსაცავი
    FA 4.350 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: საკონიაკე ღვინომასალების და კონიაკის წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების სრულყოფა კომპლექსური ბიოპოლიმერების გარდაქმნით

     

  1. კუჭავა, გიგა.

    კონიაკსა და სხვა ალკოჰოლურ სასმელებში კუმარინის გამოკვლევა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად., მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 41გვ. : ცხრ., სურ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12214]

    UDC: 663.241 + 663.5 + 577.19

    KA 2.833 - წიგნთსაცავი
    FA 4.564 - საარქივო ფონდი
    PS 115/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: კონიაკსა და სხვა ალკოჰოლურ სასმელებში კუმარინის გამოკვლევა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე

     

  1. ბეგიაშვილი, ნანა.

    ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესების მეცნიერული საფუძვლები : ავტორეფფ... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 81გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12622]

    UDC: 663.8 + 663.5

    სრული ტექსტი

    KA 3.056 - წიგნთსაცავი
    FA 4.790 - საარქივო ფონდი
    PS 353/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესების მეცნიერული საფუძვლები

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 |  შემდეგი »