მონაცემთა ბაზა: | DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 66,523 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
![](themes/default/images/tabl.gif) |
ჩანაწერები |
![](themes/default/images/tabr.gif) |
მოიძებნა 32 ჩანაწერი. |
-
მახარობლიძე, მაკა
ლიმონის მეორადი ნედლეულის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა მისი სამრეწველო გამოყენების მიზნით : სადის. მაც... ტექნ. მეცნ. კანდ. 06.04.05. - თბ., 1994. - 18გვ.. - ზესათ.: მებაღეობის ინ-ტი[MFN: 1656] UDC: 663.5 + 634.3
Fა 69.432/3 - საარქივო ფონდი Kა 218.411/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ლიმონის მეორადი ნედლეულის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა მისი სამრეწველო გამოყენების მიზნით
-
ქიზიყურაშვილი, ნინო
კრებსის ციკლის კეტომჟავების გარდაქმნა მეორეულ სპირტულ დუღილში : ავტორეფ... ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.23. - თბ., 1997. - 39ფ.. - ზესათ.: საქ. ბიოქიმ. ინ-ტი[MFN: 2214] UDC: 577.124 + 547.48 + 663.5
Fა 71.800/3 - საარქივო ფონდი Kა 227.603/3 - წიგნთსაცავი
* Double: კრებსის ციკლის კეტომჟავების გარდაქმნა მეორეულ სპირტულ დუღილში
-
ხოსიტაშვილი, მარიამ
თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით : ავტორეფ...ტექნ.მეცნ.დოქტ.05.18.07. - თბ., 2000. - 51გვ.. - ზესათ.: საქ. აგრარ. უნ-ტი. - [30თ.][MFN: 2982] UDC: 663.5 + 663.8
FA 4.201 - საარქივო ფონდი
* Double: თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით
-
ღლონტი, თეიმურაზ
საკონიაკე სპირტის მიღებისა და მომინანქრებულ ავზში დავარგების სრულყოფის ფიზიკურ-ქიმიური და ტექნოლოგიური საფუძვლები : ავტორეფ...ტექნ.მეცნ.კანდ. 05.18.07.. - თბ., 2002. - 48გვ.. - ზესათ.: საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენ. და მეღვინ. სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. - [20თ.][MFN: 3256] UDC: 663.241 + 663.5
FA 440 - საარქივო ფონდი PS 21/2002 - საარქივო ფონდი
* Double: საკონიაკე სპირტის მიღებისა და მომინანქრებულ ავზში დავარგების სრულყოფის ფიზიკურ-ქიმიური და ტექნოლოგიური საფუძვლები
-
გიგილაშვილი, შორენა
ყურძნის ჭაჭიდან არომატული სპირტების მიღების ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლის მეურნ. მეცნ. აკად. მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2003. - 33გვ.[MFN: 5671] UDC: 663.5
KA 1.262 - წიგნთსაცავი FA 1.401 - საარქივო ფონდი PS 304/2003 - საარქივო ფონდი
* Double: ყურძნის ჭაჭიდან არომატული სპირტების მიღების ტექნოლოგიის დამუშავება
-
ოშაყმაშვილი, ცისანა.
თაფლის ბუყიდან ალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 2004. - 43გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 8339] UDC: 663.5 + 663.374.393
KA 1.973 - წიგნთსაცავი FA 2.107 - საარქივო ფონდი PS 264/2004 - საარქივო ფონდი
* Double: თაფლის ბუყიდან ალკოჰოლიანი სასმელების დამზადების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება
-
კაციტაძე, მაია.
საკონიაკე ღვინომასალებსა და სპირტებში ტოქსიკურ ნივთიერება-დიბუთილფტალატის არსებობა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2005. - 38გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 11827] UDC: 663.241 + 663.5
FA 2.524 - საარქივო ფონდი PS 324/2005 - საარქივო ფონდი
* Double: საკონიაკე ღვინომასალებსა და სპირტებში ტოქსიკურ ნივთიერება-დიბუთილფტალატის არსებობა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე
-
ხუხუნაიშვილი, ლილი.
საკონიაკე ღვინომასალების და კონიაკის წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების სრულყოფა კომპლექსური ბიოპოლიმერების გარდაქმნით : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2005. - 34გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 11976] UDC: 663.241 + 663.5
KA 2.624 - წიგნთსაცავი FA 4.350 - საარქივო ფონდი
* Double: საკონიაკე ღვინომასალების და კონიაკის წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების სრულყოფა კომპლექსური ბიოპოლიმერების გარდაქმნით
-
კუჭავა, გიგა.
კონიაკსა და სხვა ალკოჰოლურ სასმელებში კუმარინის გამოკვლევა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად., მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 41გვ. : ცხრ., სურ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12214] UDC: 663.241 + 663.5 + 577.19
KA 2.833 - წიგნთსაცავი FA 4.564 - საარქივო ფონდი PS 115/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: კონიაკსა და სხვა ალკოჰოლურ სასმელებში კუმარინის გამოკვლევა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე
-
ბეგიაშვილი, ნანა.
ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესების მეცნიერული საფუძვლები : ავტორეფფ... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 81გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12622] UDC: 663.8 + 663.5 სრული ტექსტი
KA 3.056 - წიგნთსაცავი FA 4.790 - საარქივო ფონდი PS 353/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესების მეცნიერული საფუძვლები
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | შემდეგი » |
|