Database: | DIS - National Dissertations and Abstracts |
Display Format
|
Records: | 66,523 |
By Universal Decimal Classification (UDC)
![](themes/default/images/tabl.gif) |
Records |
![](themes/default/images/tabr.gif) |
Found 162 records. Other records you can see in sub-subjects. |
-
Тортладзе, Леван Александрович
Интенсификация производства говядины в молочном скотоводстве : Дисс... докт. с/х наук 06.02.04 / Груз. гос. зоо.-вет. уч.-научн. ин-т. - Тб., 1998. - 448с. : табл., рис. ; 29смсм.. - Библиогр.: с. 300-353. - Прилож.: с. 354-448. - [10л.][MFN: 26172] UDC: 664.905 Subjects: - Частная зоотехния; Технология производства продуктов животноводства;
D 2.676 - Depositary Georgian Publications
* Double: Интенсификация производства говядины в молочном скотоводстве
-
კილასონია, კონსტანტინე
ზოგიერთი სუბტროპიკული ნაყოფის პექტინოვან ნივთიერებათა გამოკვლევა და მათი გამოყენება ჟელირებული პროდუქტების წარმოებაში : დის. ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: სილაგაძე მარია ; საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. ინ-ტი. - თბ., 2002. - 124გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 88-99[MFN: 26302] UDC: 634.424.8 + 634.6 + 664.859.4 Subjects: - სუბტროპიკული მცენარეები; ხილის პიურეები;
D 3.704 - Depositary Georgian Publications
* Double: ზოგიერთი სუბტროპიკული ნაყოფის პექტინოვან ნივთიერებათა გამოკვლევა და მათი გამოყენება ჟელირებული პროდუქტების წარმოებაში
-
შილდელაშვილი, ირა
კახეთის ზონაში გავრცელებული შინდის ტექნოლოგიური მაჩვენებლების შესწავლა ზოგიერთი კვების პროდუქტების წარმოებისათვის : დის. ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ბ. წერეთელი ; საუ, მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2003. - 123გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 104-114[MFN: 26591] UDC: 664.8 + 664.84/85 Subjects: - საკონსერვო წარმოება; ხილ-ბოსტნეულის დაკონსერვება;
D 3.991 - Depositary Georgian Publications
* Double: კახეთის ზონაში გავრცელებული შინდის ტექნოლოგიური მაჩვენებლების შესწავლა ზოგიერთი კვების პროდუქტების წარმოებისათვის
-
ლაფაჩი, ავთანდილ
საკონსერვო მრეწველობის რეაბილიტაცია და მისი ეკონომიკური ეფექტიანობის ამაღლების გზები (შიდა ქართლის მხარის მაგალითზე) : დის. ეკონ. მეცნ. კანდ. 08.00.07 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ოთარ გიორგობიანი ; საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად. აგროსამრეწვ. კომპლ. ეკონ. და მართვის ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2003. - 149გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 130-145[MFN: 27003] UDC: 664.89 Subjects: - საკონსერვო მრეწველობა;
D 4.400 - Depositary Georgian Publications
* Double: საკონსერვო მრეწველობის რეაბილიტაცია და მისი ეკონომიკური ეფექტიანობის ამაღლების გზები (შიდა ქართლის მხარის მაგალითზე)
-
Абадов, Масим Казым оглы
Разработка технологии получения разных пищевых продуктов из плодов шиповника : Дис...канд. биол. наук 03.00.23 / Науч. руковод.: А.А. Набиев ; М-во образования Азер. Республики, Азер. технол. ун-т. - Гянджа, 2003. - 113с.. - Библиогр.: с. 101-110[MFN: 27179] UDC: 664:577.1 + 634.7 Subjects: - საკვები პროდუქტების დამზადების ბიოქიმია; ასკილი;
W 75 - Depositary Georgian Publications
* Double: Разработка технологии получения разных пищевых продуктов из плодов шиповника
-
ბედუკიძე, სარა
საღვარიანი წისქვილები არაგვის ხეობაში : დის...ისტ.მეცნ.კანდ. / საქ. სსრ მეცნ. აკად., ისტ. ინ-ტი. - თბ., 1950. - 225გვ.. - ოფიც. ოპონენტები: ცინცაძე ი., რობაქიძე ა.. - ბიბლიოგრ. ტექსტ. შენიშვნ. და გვ.: 184-189[MFN: 27347] UDC: 392(=94.631) + 664.71 Subjects: - წისქვილები საქართველოში;
D 5066 - Depositary Georgian Publications
* Double: საღვარიანი წისქვილები არაგვის ხეობაში
-
ომიაძე, ნინო.
მცენარეული ფენოლოქსიდაზები და პეროქსიდაზები და მათი კვების მრეწველობაში გამოყენების შესაძლებლობანი : დის... ბიოლ. მეცნ. დოქტ. 03.00.23 / მეცნ.-კონსულტ.: გურამ ფრუიძე, გიორგი კვესიტაძე ; საქ. მეცნ. აკად. ბიოქიმიისა და ბიოტექნოლ. ინ-ტი. - თბ., 2004. - 208გვ. : ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 184-208[MFN: 27968] UDC: 573.6 + 664 Subjects: - ბიოტექნოლოგია; კვების მრეწველობა;
D 4.636 - Depositary Georgian Publications
* Double: მცენარეული ფენოლოქსიდაზები და პეროქსიდაზები და მათი კვების მრეწველობაში გამოყენების შესაძლებლობანი
-
მჭედლიშვილი, ნანი.
ფერმენტულად დაჟანგული ფენოლური ნაერთები-ბუნებრივი საღებავების წარმოების საფუძველი : დის...ბიოლ. მეცნ. დოქტ. 03.00.23 / მეცნ.-კონსულტ.: გურამ ფრუიძე ; საქ. მეცნ. აკად. ბიოქიმ. და ბიოტექნოლ. ინ-ტი. - თბ., 2004. - 216გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 184-216[MFN: 28001] UDC: 577.15 + 664:577.1 Subjects: - ბუნებრივი საღებავების წარმოება;
D 4.647 - Depositary Georgian Publications
* Double: ფერმენტულად დაჟანგული ფენოლური ნაერთები-ბუნებრივი საღებავების წარმოების საფუძველი
-
პაპავა, ლუიზა.
მცენარეული საკვები ზეთების და კომბინირებული საკვების თბოფიზიკური თვისებების გამოკვლევა : დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ომარ კიღურაძე ; სტუ. - თბ., 2004. - 138გვ. : ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 132-138[MFN: 28156] UDC: 665.3 + 664:53 Subjects: - მცენარეული ზეთების ტექნოლოგია;
D 4.817 - Depositary Georgian Publications
* Double: მცენარეული საკვები ზეთების და კომბინირებული საკვების თბოფიზიკური თვისებების გამოკვლევა
-
Адеишвили, Евгени.
Моделирование работы установки высокотемпературной микронизации (ВТМ) зерна и круп : Дис... канд.техн.наук / Науч. руковод.: Рухадзе Ш. ; М-во образов. Грузии, Кутаисск. гос. техн. ун-т, Моск. гос. ун-т пищ. произв.. - Кутаиси, 2004. - 121с.. - Библиогр.: с. 95-104[MFN: 28270] UDC: 664.7.05 Subjects: - მარცვლეული პროდუქტების წარმოება;
D 4.811 - Depositary Georgian Publications
* Double: Моделирование работы установки высокотемпературной микронизации (ВТМ) зерна и круп
Pages: «« First « Prev | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Next » Last »» |
|