The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:DIS - National Dissertations and Abstracts Display Format 
Records:66,523

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Production and preservation of solid foodstuffs.  --  664*
Sugar. Molasses. Glucose etc.  --  664.1*
Starch. Amylaceous materials.  --  664.2*
Edible oils and fats. Margarine. Protein foodstuffs.  --  664.3*
Edible minerals.  --  664.4*
Spices. Condiments.  --  664.5*
Technology and processing of cereal grains.  --  664.6/.7*
Food preservation technique.  --  664.8/.9*
Records Found 162 records.  Other records you can see in sub-subjects.
  1. Тортладзе, Леван Александрович

    Интенсификация производства говядины в молочном скотоводстве : Дисс... докт. с/х наук 06.02.04 / Груз. гос. зоо.-вет. уч.-научн. ин-т. - Тб., 1998. - 448с. : табл., рис. ; 29смсм.. - Библиогр.: с. 300-353. - Прилож.: с. 354-448. - [10л.][MFN: 26172]

    UDC: 664.905

    Subjects:
    - Частная зоотехния; Технология производства продуктов животноводства;

    D 2.676 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: Интенсификация производства говядины в молочном скотоводстве

     

  1. კილასონია, კონსტანტინე

    ზოგიერთი სუბტროპიკული ნაყოფის პექტინოვან ნივთიერებათა გამოკვლევა და მათი გამოყენება ჟელირებული პროდუქტების წარმოებაში : დის. ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: სილაგაძე მარია ; საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. ინ-ტი. - თბ., 2002. - 124გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 88-99[MFN: 26302]

    UDC: 634.424.8 + 634.6 + 664.859.4

    Subjects:
    - სუბტროპიკული მცენარეები; ხილის პიურეები;

    D 3.704 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ზოგიერთი სუბტროპიკული ნაყოფის პექტინოვან ნივთიერებათა გამოკვლევა და მათი გამოყენება ჟელირებული პროდუქტების წარმოებაში

     

  1. შილდელაშვილი, ირა

    კახეთის ზონაში გავრცელებული შინდის ტექნოლოგიური მაჩვენებლების შესწავლა ზოგიერთი კვების პროდუქტების წარმოებისათვის : დის. ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ბ. წერეთელი ; საუ, მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2003. - 123გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 104-114[MFN: 26591]

    UDC: 664.8 + 664.84/85

    Subjects:
    - საკონსერვო წარმოება; ხილ-ბოსტნეულის დაკონსერვება;

    D 3.991 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: კახეთის ზონაში გავრცელებული შინდის ტექნოლოგიური მაჩვენებლების შესწავლა ზოგიერთი კვების პროდუქტების წარმოებისათვის

     

  1. ლაფაჩი, ავთანდილ

    საკონსერვო მრეწველობის რეაბილიტაცია და მისი ეკონომიკური ეფექტიანობის ამაღლების გზები (შიდა ქართლის მხარის მაგალითზე) : დის. ეკონ. მეცნ. კანდ. 08.00.07 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ოთარ გიორგობიანი ; საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად. აგროსამრეწვ. კომპლ. ეკონ. და მართვის ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2003. - 149გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 130-145[MFN: 27003]

    UDC: 664.89

    Subjects:
    - საკონსერვო მრეწველობა;

    D 4.400 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: საკონსერვო მრეწველობის რეაბილიტაცია და მისი ეკონომიკური ეფექტიანობის ამაღლების გზები (შიდა ქართლის მხარის მაგალითზე)

     

  1. Абадов, Масим Казым оглы

    Разработка технологии получения разных пищевых продуктов из плодов шиповника : Дис...канд. биол. наук 03.00.23 / Науч. руковод.: А.А. Набиев ; М-во образования Азер. Республики, Азер. технол. ун-т. - Гянджа, 2003. - 113с.. - Библиогр.: с. 101-110[MFN: 27179]

    UDC: 664:577.1 + 634.7

    Subjects:
    - საკვები პროდუქტების დამზადების ბიოქიმია; ასკილი;

    W 75 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: Разработка технологии получения разных пищевых продуктов из плодов шиповника

     

  1. ბედუკიძე, სარა

    საღვარიანი წისქვილები არაგვის ხეობაში : დის...ისტ.მეცნ.კანდ. / საქ. სსრ მეცნ. აკად., ისტ. ინ-ტი. - თბ., 1950. - 225გვ.. - ოფიც. ოპონენტები: ცინცაძე ი., რობაქიძე ა.. - ბიბლიოგრ. ტექსტ. შენიშვნ. და გვ.: 184-189[MFN: 27347]

    UDC: 392(=94.631) + 664.71

    Subjects:
    - წისქვილები საქართველოში;

    D 5066 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: საღვარიანი წისქვილები არაგვის ხეობაში

     

  1. ომიაძე, ნინო.

    მცენარეული ფენოლოქსიდაზები და პეროქსიდაზები და მათი კვების მრეწველობაში გამოყენების შესაძლებლობანი : დის... ბიოლ. მეცნ. დოქტ. 03.00.23 / მეცნ.-კონსულტ.: გურამ ფრუიძე, გიორგი კვესიტაძე ; საქ. მეცნ. აკად. ბიოქიმიისა და ბიოტექნოლ. ინ-ტი. - თბ., 2004. - 208გვ. : ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 184-208[MFN: 27968]

    UDC: 573.6 + 664

    Subjects:
    - ბიოტექნოლოგია; კვების მრეწველობა;

    D 4.636 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: მცენარეული ფენოლოქსიდაზები და პეროქსიდაზები და მათი კვების მრეწველობაში გამოყენების შესაძლებლობანი

     

  1. მჭედლიშვილი, ნანი.

    ფერმენტულად დაჟანგული ფენოლური ნაერთები-ბუნებრივი საღებავების წარმოების საფუძველი : დის...ბიოლ. მეცნ. დოქტ. 03.00.23 / მეცნ.-კონსულტ.: გურამ ფრუიძე ; საქ. მეცნ. აკად. ბიოქიმ. და ბიოტექნოლ. ინ-ტი. - თბ., 2004. - 216გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 184-216[MFN: 28001]

    UDC: 577.15 + 664:577.1

    Subjects:
    - ბუნებრივი საღებავების წარმოება;

    D 4.647 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ფერმენტულად დაჟანგული ფენოლური ნაერთები-ბუნებრივი საღებავების წარმოების საფუძველი

     

  1. პაპავა, ლუიზა.

    მცენარეული საკვები ზეთების და კომბინირებული საკვების თბოფიზიკური თვისებების გამოკვლევა : დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.12 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ომარ კიღურაძე ; სტუ. - თბ., 2004. - 138გვ. : ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 132-138[MFN: 28156]

    UDC: 665.3 + 664:53

    Subjects:
    - მცენარეული ზეთების ტექნოლოგია;

    D 4.817 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: მცენარეული საკვები ზეთების და კომბინირებული საკვების თბოფიზიკური თვისებების გამოკვლევა

     

  1. Адеишвили, Евгени.

    Моделирование работы установки высокотемпературной микронизации (ВТМ) зерна и круп : Дис... канд.техн.наук / Науч. руковод.: Рухадзе Ш. ; М-во образов. Грузии, Кутаисск. гос. техн. ун-т, Моск. гос. ун-т пищ. произв.. - Кутаиси, 2004. - 121с.. - Библиогр.: с. 95-104[MFN: 28270]

    UDC: 664.7.05

    Subjects:
    - მარცვლეული პროდუქტების წარმოება;

    D 4.811 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: Моделирование работы установки высокотемпературной микронизации (ВТМ) зерна и круп

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |  Next »  Last »»