Database: CART - Georgian National Bibliography
Display Format
Bibliography
Records: 217,248
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 20 records.
სამადუღრო საწარმოთა ტექნოლოგიური მოწყობილობა : პროგრამა ტექნოლოგიის სპეც. სტუდ. / საქ. აგრარ. უნ-ტი ; [შემდგ.: ს. მესარქიშვილი]. - თბ., 1992 (საუ-ს სტ.). - 10 გვ. ; 20 სმ.см.. - უფ., 200 ც.[MFN: 8901 ]
UDC: 663.12/13(073)
• მესარქიშვილი, ს. (შემდგ.); • საქართველოს აგრარ. უნ-ტი (თბილისი);
Subjects : - საფუვრების წარმოების მოწყობილობები ;
K 218.271/3 - General StockF 68.406/3 - Depositary Georgian Publications
* Double: სამადუღრო საწარმოთა ტექნოლოგიური მოწყობილობა
საქართველოს სსრ რტპ -193-63 : თხევადი საკვები ლუდის საფუარი / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. საგეგმო კომისია, საქ. სსრ რესპ. ტექნ. პირობები. - თბ., 1964. - 4გვ. ; 22სმ.см.. - ტექსტი ქართ. და რუს.. - უფ., 800ც.[MFN: 22159 ]
UDC: 663.4(479.22) + 663.12
15
Subjects : - ლუდის წარმოება საქართველოში ; ლუდის საფუარი ;
P 1170/1964 - Depositary Georgian Publications
* Double: საქართველოს სსრ რტპ -193-63
თუთბერიძე, ი.ა. საფუარების წმინდა კულტურების შერჩევის შესახებ : (საფუარების წმინდა კულტურების აპრობაციის შედეგები დასავლეთ საქართველოს მეღვინეობის წარმოების პირობებში) = К отбору чистых культур дрожжей : (Результаты апробации местных рас дрожжей в производственных условиях виноделия Западной Грузии) / სსსრ. მიწსახკომი. საქარის მევენახეობა-მეღვინეობის საცდელი სადგური. მიკრობიოლოგიური სადგური / ი.ა. თუთბერიძე. - ქუთაისი, 1936. - 30 გვ. ; 25 სმсм.. - თავფურცელი და ტექსტი პარალელურად ქართულ-რუსულ ენებზე. - 2 მ., 1000 ც.[MFN: 49043 ]
UDC: 663.12
Subjects : - საფუარები ;
K 2.556/4 - General StockK 6.258/4 - General StockF 5.899/4 - Depositary Georgian PublicationsP 82/1936 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ; არქივი
* Double: საფუარების წმინდა კულტურების შერჩევის შესახებ
ბეროზაშვილი, ნ. საფუარების სიცივისამტანი რასების ახალი წმინდა კულტურები მეღვინეობისათვის / საქ. სსრ მიწსახკომი, საქ. მევენახეობა-მეღვინეობის სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. - თელავი : მევენახეობა-მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი, 1938 (კოლმეურნის ხმის სტამბა). - 21გვ. : ილუსტრაციები ; 21სმ.см.. - უთავფურცლო. - რეზუმე-ქართულ და რუსულ ენებზე. - ბიბლიოგრაფია: ლიტერატურა (4 სახელწოდება). - 1მ., 1000ც.[MFN: 52493 ]
UDC: 663.2 + 663.1
Subjects : - მეღვინეობა ;
K 46.896/3 - General StockK 245.941/3 - General StockK 16.499/3 0V - Reading Hall of WinemakingF 16.569/3 - Depositary Georgian PublicationsP 606/1938 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: საფუარების სიცივისამტანი რასების ახალი წმინდა კულტურები მეღვინეობისათვის
ერქომაიშვილი, ს. საკვები საფუარი და მისი გამოყენება მეცხოველეობაში / საქ. სსრ პოლიტ. და მეცნ. ცოდნის გამავრც. საზ-ბა. - თბ., 1961 (პოლიგრაფკომბინატი "კომუნისტი"). - 36გვ. : ცხრილ. ; 20სმ.см.. - (სერია მე-6. მეცხოველეობა. 1 ). - 10კ., 6800ც.[MFN: 78556 ]
UDC: 636.085/087 + 663.14
Subjects : - საკვები საფუარი ; სასოფლო-სამეურნეო ცხოველების კვება ;
K 95.850/3 - General StockK 95.851/3 - General StockK 95.852/3 - General StockF 25.367/3 - Depositary Georgian PublicationsP 749/1961 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: საკვები საფუარი და მისი გამოყენება მეცხოველეობაში
მეთოდური მითითებანი ტექნიკურ მიკრობიოლოგიაში : დაუსწრ. ფაკ-ტის ტექნ. სპეციალობის სტუდენტებისათვის / შემდგ: გ. მეგრელიძე ; საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1968. - 15გვ. ; 20სმ.см.. - უფასო, 1000ც.[MFN: 93204 ]
UDC: 663.1(072) + 579(072)
Subjects : - ტექნიკური მიკრობიოლოგია - მეთოდური მითითებები ;
F 36.256/3 - Depositary Georgian PublicationsP 1143/1968 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: მეთოდური მითითებანი ტექნიკურ მიკრობიოლოგიაში
თარხნიშვილი, ალექსი კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია : [სახელმძღვ. უმაღლ. სასწავლებლების კვების სპეც. სტუდენტებისათვის. - თბ.. - 22სმ.см.[MFN: 95964 ]
Subjects : - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია - სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის ;
ნაწ. 1 : [შაქრის საკონდიტრო ნაწარმის, პურფუნთუშეულის, მაკარონისა და საფუვრის დამზადების ტექნოლოგია] . - განათლება, 1970. - 353 გვ. : ილ.; 2 ჩართ. ფ. ნახ.. - 1 მ. 10 კ., 3000 ც.[MFN: 95967 ]
UDC: 664(075.8) + 664.143/149 + 664.66 + 664.691/694 + 663.12/14
Subjects : - კვების პროდუქტების ტექნოლოგია - სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის ; შაქრის საკონდიტრო ნაწარმი ; პურფუნთუშეულის წარმოება ; მაკარონის დამზადება ; საფუვრის დამზადება ;
K 141.608/3 - General StockK 141.609/3 - General StockK 141.610/3 - General StockF 39.886/3 - Depositary Georgian PublicationsP 95/1970 - Depositary Georgian PublicationsK 141.606/3 - Exchange and Spare Stocks DivisionK 141.607/3 - Exchange and Spare Stocks Division
Kept in : სპებ
* Double: [შაქრის საკონდიტრო ნაწარმის, პურფუნთუშეულის, მაკარონისა და საფუვრის დამზადების ტექნოლოგია]
მოსიაშვილი, გულო ყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზი . - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 207გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ.202-203. - 32კ., 1000ც.[MFN: 96189 ]
UDC: 634.8 + 663.2 + 663.1
Subjects : - ყურძნის მიკრობიოლოგიური ანალიზი ;
K 137.613/3 - General StockK 138.160/3 - General StockK 138.538/3 - General StockF 38.176/3 - Depositary Georgian PublicationsP 2482/1969 - Depositary Georgian PublicationsK 139.139/3 - Exchange and Spare Stocks DivisionK 139.138/3 - Exchange and Spare Stocks Division
Kept in : სპებ
* Double: ყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზი
მოსიაშვილი, გ. პექტოლიტური ფერმენტების პროდუცენტი საფუარა მიკროორგანიზმები / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნიერებისა და ტექნიკის სახელმწ. კომ-ტი. საქართველოს სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და ტექნიკურ-ეკონომიურ გამოკვლევათა სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. ტექნიკური ინფორმაცია. - თბ., 1970. - 2გვ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა N 2 ). - დაბეჭდილია როტაპრინტზე. - 2კ., 400ც.[MFN: 98281 ]
UDC: 663.12
• პატარაია, მ. (ავტ.);
Subjects : - საფუარის წარმოება ;
K 138.731/3 - General StockK 139.285/3 - General StockF 38.918/3 - Depositary Georgian PublicationsPT 2101/1970 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: პექტოლიტური ფერმენტების პროდუცენტი საფუარა მიკროორგანიზმები
ალხანაშვილი, ვ. და სხვ. საფუარის შერჩევა და გამოყენება ტკბილის უწყვეტი დუღილისათვის / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. სახელმწ. კომ-ტი. - თბ., 1975. - 12გვ. ; 20სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია. მეღვინეობა N10/საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლევ. სამეც. კვლევ. ინ-ტი ). - რეზ. რუს. ენ.. - 5კ., 470ც.[MFN: 104181 ]
UDC: 663.262 + 663.14
• გიაშვილი, დ. (ავტ.); მოსიაშვილი, გ. (ავტ.);
Subjects : - საფუარი ; ტკბილის დუღილი ;
PT 3261/1975 - Depositary Georgian Publications
* Double: საფუარის შერჩევა და გამოყენება ტკბილის უწყვეტი დუღილისათვის
Pages: | 1 | 2 | Next »