The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:CART - Georgian National Bibliography Display Format 
Records:217,248

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Production and preservation of solid foodstuffs.  --  664*
Sugar. Molasses. Glucose etc.  --  664.1*
Starch. Amylaceous materials.  --  664.2*
Edible oils and fats. Margarine. Protein foodstuffs.  --  664.3*
Edible minerals.  --  664.4*
Spices. Condiments.  --  664.5*
Technology and processing of cereal grains.  --  664.6/.7*
Food preservation technique.  --  664.8/.9*
Records Found 503 records.  Other records you can see in sub-subjects.
  1. ფარცხალაძე, კ.

    კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგია : დამხმ. სახელმძღვ. / სტუ. - თბ. : ტექნ. უნ-ტი, 1998. - 135გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 131. - [2ლ.], 100ც.[MFN: 12809]

    UDC: 664.037.1(075.8)

    Subjects:
    - კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგია - სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის;

    K 230.408/3 - General Stock
    F 74.895/3 - Depositary Georgian Publications
    P 62/1998 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგია

     

  1. მეთოდური მითითებანი ლაბორატორიული სამუშაოების შესასრულებლად კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგიის კურსში / სტუ ; [შემდგ.: კ. ფარცხალაძე]. - თბ. : ტექნ. უნ-ტი, 1999 (სტუ-ს სტ.). - 32გვ. : ნახ. ; 20სმ.см.. - ISBN 99928-36-93-8 : [1ლ.50თ.], 100ც.[MFN: 13306]

    UDC: 664.037.1(076.5)(072)

    ფარცხალაძე, კ. (შემდგ.); 
    საქართველოს ტექნ. უნ-ტი (თბილისი)

    Subjects:
    - კვების პროდუქტების სამაცივრო დამუშავება;

    F 76.633/3 - Depositary Georgian Publications
    K 233.025/3 - General Stock
    K 233.992/3 - General Stock
    K 233.993/3 - General Stock
    P 415/1999 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: მეთოდური მითითებანი ლაბორატორიული სამუშაოების შესასრულებლად კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგიის კურსში

     

  1. მშვილდაძე, გიორგი

    პურპროდუქტების ქვეკომპლექსის განვითარების ძირითადი მიმართულებები საბაზრო ურთიერთობების პირობებში : [მონოგრაფია] / გიორგი მშვილდაძე ; [რედ. პ. გიორგაძე]. - თბ : [ცოდნა], 2009. - 98გვ. : ცხ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 95-98. - ISBN 978-9941-0-1293-8[MFN: 13723]

    UDC: 664.6(479.22) + 633.1(479.22) + 338.436.33:633.1(479.22)

    16 + 9

    Subjects:
    - მარცვლეულის მეურნეობები საქართველოში; მარცვლეულის ბაზრის რეგულირება საქართველოში; პურპროდუქტების წარმოება საქართველოში;

    K 266.065/3 - General Stock
    K 266.066/3 - General Stock
    F 91.766/3 - Depositary Georgian Publications
    P 374/3 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: პურპროდუქტების ქვეკომპლექსის განვითარების ძირითადი მიმართულებები საბაზრო ურთიერთობების პირობებში

     

  1. ზედგინიძე, ირაკლი

    შესავალი სპეციალობაში : სახელმძღვ. / სტუ. - თბ. : ტექნ. უნ-ტი-"ინფორმატიზაციის ცენტრი", 1999. - 192გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 187. - ISBN 99928-18-2-3 : [6ლ.], 150ც.[MFN: 14726]

    UDC: 664(075.8) + 664:658.562(075.8)

    Subjects:
    - კვების მრეწველობა; საკვები პროდუქტების ხარისხი;

    K 233.929/3 - General Stock
    K 234.212/3 - General Stock
    K 234.213/3 - General Stock
    F 77.473/3 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: შესავალი სპეციალობაში

     

  1. ცხვედაძე, ზაქარია

    ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები / [რედ.: ლ. თორთლაძე]. - თბ. : დედაენა, 2001 ("მერანი-3"-ის სტ.). - 136გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 134. - [3ლ.][MFN: 15412]

    UDC: 637.5 + 664.91/94

    Subjects:
    - ხორცის გადამუშავება; ხორცის კონსერვები; ძეხვეულის დამზადება;

    F 78.084/3 - Depositary Georgian Publications
    P 117/2001 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები

     

  1. ღვინიანიძე, თემურ

    სასურსათო ნედლეულის საქონელმცოდნეობა : [სახელმძღვ. სტუდ.] / თემურ ღვინიანიძე ; [რედ. ვარდენ ხვედელიძე] ; საქ. განათლ. და მეცნ. სამინ., აკ. წერეთლის სახელმწ. უნ-ტი. - ქუთაისი : აკ. წერეთლის უნ-ტის გამ-ბა, 2008. - 196გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - დანართი: გვ. 186-191. - ბიბლიოგრ.: გვ. 192-193. - ISBN 978-99940-52-72-1[MFN: 17746]

    UDC: 664.002.6(075.8)

    15

    Subjects:
    - სასურსათო პროდუქტების საქონელმცოდნეობა - სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის;

    K 266.174/3 - General Stock
    K 266.562/3 - General Stock
    F 91.801/3 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: სასურსათო ნედლეულის საქონელმცოდნეობა

     

  1. მიქელაძე, გივი

    გემოვანი სასურსათო პროდუქტების საქონელმცოდნეობა და ექსპერტიზა / [რედ.: დ. წულაია]. - თბ. : თბილ. უნ-ტის გამ-ბა, 2003. - 416გვ. : სურ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 406. - ISBN 99940-13-99-8 : სახელშეკრ. ფასი, 300ც.[MFN: 19642]

    UDC: 664.002.6

    Subjects:
    - კვების პროდუქტების საქონელმცოდნეობა;

    K 242.686/3 - General Stock
    F 80.840/3 - Depositary Georgian Publications
    P 353/2003 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: გემოვანი სასურსათო პროდუქტების საქონელმცოდნეობა და ექსპერტიზა

     

  1. კანთელაძე, ნათელა

    ტკბილი ნამცხვრები / [რედ.: ნანა ნანიტაშვილი]. - თბ. : რაეო, 2004. - 48გვ. ; 13სმ.см.. - ("რაეოს" საოჯახო ბიბლიოთეკა). - ISBN 99928-30-38-7 : სახელშეკრ. ფასი[MFN: 20134]

    UDC: 641.85 + 664.684

    Subjects:
    - კულინარია; ნამცხვრები;

    K 9.575/1 - General Stock
    F 4.217/1 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ტკბილი ნამცხვრები

     

  1. ბრეგვაძე, გიორგი

    პურსაცხობი მრეწველობის წარმოქმნა და განვითარება საქართველოში : (უძველეს დროიდან XX საუკუნის 40-იან წლებამდე). - თბ. : უნივერსალი, 2004. - 132გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 123-130. - ISBN 99928-0-191-3 : [ფ.ა.][MFN: 20278]

    UDC: 664.6 + 338.45:664.6](479.22)

    Subjects:
    - პურსაცხობი მრეწველობა საქართველოში;

    K 243.388/3 - General Stock
    K 243.389/3 - General Stock
    F 81.295/3 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: პურსაცხობი მრეწველობის წარმოქმნა და განვითარება საქართველოში

     

  1. ორგანულად მიღებული სურსათი / კოდექს ალიმენტარიუსის კომისია ; [თარგმანი: ირინა აბრამიშვილი ; რედ.: ლევან ჩიტეიშვილი]. - თბ. : მამუკა გელეიშვილი, 2004. - 65გვ. ; 20სმ.см.. - [ფ.ა.][MFN: 20614]

    UDC: 664:54

    კოდექს ალიმენტარიუსის კომისია

    Subjects:
    - სასურსათო საკითხი; კვების მრეწველობა;

    K 243.766/3 - General Stock
    K 243.767/3 - General Stock
    K 243.768/3 - General Stock
    F 84.163/3 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ორგანულად მიღებული სურსათი

     

 


Pages:  « Prev  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  Next »  Last »»