Database: | CART - Georgian National Bibliography |
Display Format
|
Records: | 217,248 |
By Universal Decimal Classification (UDC)
|
Records |
|
Found 503 records. Other records you can see in sub-subjects. |
-
ფარცხალაძე, კ.
კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგია : დამხმ. სახელმძღვ. / სტუ. - თბ. : ტექნ. უნ-ტი, 1998. - 135გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 131. - [2ლ.], 100ც.[MFN: 12809] UDC: 664.037.1(075.8) Subjects: - კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგია - სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის;
K 230.408/3 - General Stock F 74.895/3 - Depositary Georgian Publications P 62/1998 - Depositary Georgian Publications
* Double: კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგია
-
მეთოდური მითითებანი ლაბორატორიული სამუშაოების შესასრულებლად კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგიის კურსში / სტუ ; [შემდგ.: კ. ფარცხალაძე]. - თბ. : ტექნ. უნ-ტი, 1999 (სტუ-ს სტ.). - 32გვ. : ნახ. ; 20სმ.см.. - ISBN 99928-36-93-8 : [1ლ.50თ.], 100ც.[MFN: 13306] UDC: 664.037.1(076.5)(072) • ფარცხალაძე, კ. (შემდგ.); • საქართველოს ტექნ. უნ-ტი (თბილისი); Subjects: - კვების პროდუქტების სამაცივრო დამუშავება;
F 76.633/3 - Depositary Georgian Publications K 233.025/3 - General Stock K 233.992/3 - General Stock K 233.993/3 - General Stock P 415/1999 - Depositary Georgian Publications
* Double: მეთოდური მითითებანი ლაბორატორიული სამუშაოების შესასრულებლად კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგიის კურსში
-
მშვილდაძე, გიორგი
პურპროდუქტების ქვეკომპლექსის განვითარების ძირითადი მიმართულებები საბაზრო ურთიერთობების პირობებში : [მონოგრაფია] / გიორგი მშვილდაძე ; [რედ. პ. გიორგაძე]. - თბ : [ცოდნა], 2009. - 98გვ. : ცხ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 95-98. - ISBN 978-9941-0-1293-8[MFN: 13723] UDC: 664.6(479.22) + 633.1(479.22) + 338.436.33:633.1(479.22) 16 + 9 Subjects: - მარცვლეულის მეურნეობები საქართველოში; მარცვლეულის ბაზრის რეგულირება საქართველოში; პურპროდუქტების წარმოება საქართველოში;
K 266.065/3 - General Stock K 266.066/3 - General Stock F 91.766/3 - Depositary Georgian Publications P 374/3 - Depositary Georgian Publications
* Double: პურპროდუქტების ქვეკომპლექსის განვითარების ძირითადი მიმართულებები საბაზრო ურთიერთობების პირობებში
-
ზედგინიძე, ირაკლი
შესავალი სპეციალობაში : სახელმძღვ. / სტუ. - თბ. : ტექნ. უნ-ტი-"ინფორმატიზაციის ცენტრი", 1999. - 192გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 187. - ISBN 99928-18-2-3 : [6ლ.], 150ც.[MFN: 14726] UDC: 664(075.8) + 664:658.562(075.8) Subjects: - კვების მრეწველობა; საკვები პროდუქტების ხარისხი;
K 233.929/3 - General Stock K 234.212/3 - General Stock K 234.213/3 - General Stock F 77.473/3 - Depositary Georgian Publications
* Double: შესავალი სპეციალობაში
-
ცხვედაძე, ზაქარია
ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები / [რედ.: ლ. თორთლაძე]. - თბ. : დედაენა, 2001 ("მერანი-3"-ის სტ.). - 136გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 134. - [3ლ.][MFN: 15412] UDC: 637.5 + 664.91/94 Subjects: - ხორცის გადამუშავება; ხორცის კონსერვები; ძეხვეულის დამზადება;
F 78.084/3 - Depositary Georgian Publications P 117/2001 - Depositary Georgian Publications
* Double: ხორცის გადამუშავების ტექნოლოგიის საკითხები
-
ღვინიანიძე, თემურ
სასურსათო ნედლეულის საქონელმცოდნეობა : [სახელმძღვ. სტუდ.] / თემურ ღვინიანიძე ; [რედ. ვარდენ ხვედელიძე] ; საქ. განათლ. და მეცნ. სამინ., აკ. წერეთლის სახელმწ. უნ-ტი. - ქუთაისი : აკ. წერეთლის უნ-ტის გამ-ბა, 2008. - 196გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - დანართი: გვ. 186-191. - ბიბლიოგრ.: გვ. 192-193. - ISBN 978-99940-52-72-1[MFN: 17746] UDC: 664.002.6(075.8) 15 Subjects: - სასურსათო პროდუქტების საქონელმცოდნეობა - სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის;
K 266.174/3 - General Stock K 266.562/3 - General Stock F 91.801/3 - Depositary Georgian Publications
* Double: სასურსათო ნედლეულის საქონელმცოდნეობა
-
მიქელაძე, გივი
გემოვანი სასურსათო პროდუქტების საქონელმცოდნეობა და ექსპერტიზა / [რედ.: დ. წულაია]. - თბ. : თბილ. უნ-ტის გამ-ბა, 2003. - 416გვ. : სურ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 406. - ISBN 99940-13-99-8 : სახელშეკრ. ფასი, 300ც.[MFN: 19642] UDC: 664.002.6 Subjects: - კვების პროდუქტების საქონელმცოდნეობა;
K 242.686/3 - General Stock F 80.840/3 - Depositary Georgian Publications P 353/2003 - Depositary Georgian Publications
* Double: გემოვანი სასურსათო პროდუქტების საქონელმცოდნეობა და ექსპერტიზა
-
კანთელაძე, ნათელა
ტკბილი ნამცხვრები / [რედ.: ნანა ნანიტაშვილი]. - თბ. : რაეო, 2004. - 48გვ. ; 13სმ.см.. - ("რაეოს" საოჯახო ბიბლიოთეკა). - ISBN 99928-30-38-7 : სახელშეკრ. ფასი[MFN: 20134] UDC: 641.85 + 664.684 Subjects: - კულინარია; ნამცხვრები;
K 9.575/1 - General Stock F 4.217/1 - Depositary Georgian Publications
* Double: ტკბილი ნამცხვრები
-
ბრეგვაძე, გიორგი
პურსაცხობი მრეწველობის წარმოქმნა და განვითარება საქართველოში : (უძველეს დროიდან XX საუკუნის 40-იან წლებამდე). - თბ. : უნივერსალი, 2004. - 132გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 123-130. - ISBN 99928-0-191-3 : [ფ.ა.][MFN: 20278] UDC: 664.6 + 338.45:664.6](479.22) Subjects: - პურსაცხობი მრეწველობა საქართველოში;
K 243.388/3 - General Stock K 243.389/3 - General Stock F 81.295/3 - Depositary Georgian Publications
* Double: პურსაცხობი მრეწველობის წარმოქმნა და განვითარება საქართველოში
-
ორგანულად მიღებული სურსათი / კოდექს ალიმენტარიუსის კომისია ; [თარგმანი: ირინა აბრამიშვილი ; რედ.: ლევან ჩიტეიშვილი]. - თბ. : მამუკა გელეიშვილი, 2004. - 65გვ. ; 20სმ.см.. - [ფ.ა.][MFN: 20614] UDC: 664:54 • კოდექს ალიმენტარიუსის კომისია; Subjects: - სასურსათო საკითხი; კვების მრეწველობა;
K 243.766/3 - General Stock K 243.767/3 - General Stock K 243.768/3 - General Stock F 84.163/3 - Depositary Georgian Publications
* Double: ორგანულად მიღებული სურსათი
Pages: « Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Next » Last »» |
|