Database: CART - Georgian National Bibliography
Display Format
Bibliography
Records: 217,248
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 61 records.
ჩიჩუა, ვლადიერ სორბინის მჟავასა და თბური რეჟიმის გავლენა ფერმენტ ინვერტაზას (B-ფრუქტოფურანოზიდაზა) ეფექტიანობაზე ხილის წყლების დამზადებისას / ვ. ჩიჩუა, გ. მიქელაძე, რ. ჯებაშვილი. - თბილისი, 1973. - 10გვ. : ილ. ; 21სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია / საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნიერების და ტექნიკის სახელმწიფო კომიტეტი, საქართველოს სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციისა და ტექნიკურ-ეკონომიკურ გამოკვლევათა სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. კვების მრეწველობა ; N 17). - რეზუმე რუს. ენ.. - 5კ., 500ც.[MFN: 107915 ]
UDC: 663.8
• მიქელაძე, გივი (ავტ.); ჯებაშვილი, რაულ (ავტ.);
Subjects : - ხილის წყლების დამზადება ;
F 99.591/3 [Convolutus] - Depositary Georgian Publications
* Notes of copies F 99.591/3 - ერთი ყდის ქვეშ: ტექნიკური ინფორმაცია - კვების მრეწველობა (1973 წ.): NN 1, 7, 12-17; Техническая информация - Пищевая промышленность (за 1973 г.): NN 2, 6, 8-11, 18-20
* Double: სორბინის მჟავასა და თბური რეჟიმის გავლენა ფერმენტ ინვერტაზას (B-ფრუქტოფურანოზიდაზა) ეფექტიანობაზე ხილის წყლების დამზადებისას
ფერმენტული შედგენილობის გავლენა ხილკენკროვანი წვენების გამოსავლიანობაზე / ი. ვოლფზდორფი და სხვ. ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1976. - 7გვ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N15). - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 480ც.[MFN: 108700 ]
UDC: 663.8:577.15
Subjects : - ხილ-კენკროვანი წვენები - ფერმენტული შემადგენლობა ;
PT 90/1976 - Depositary Georgian PublicationsF 108.728/3 - Depositary Georgian Publications
* Double: ფერმენტული შედგენილობის გავლენა ხილკენკროვანი წვენების გამოსავლიანობაზე
ხილში შემავალი ზოგიერთი კომპონენტის გავლენა უალკოჰოლო სასმელების მდგრადობაზე / პ. ნიორაძე და სხვ. ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1976. - 5გვ. : 1 დაკეც. ფ. ილ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N22). - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 330ც.[MFN: 108753 ]
UDC: 663.86
Subjects : - უალკოჰოლო სასმელების წარმოება ;
PT 94/1976 - Depositary Georgian Publications
* Double: ხილში შემავალი ზოგიერთი კომპონენტის გავლენა უალკოჰოლო სასმელების მდგრადობაზე
ჩიჩუა, ვ. ხილეული წვენების ქიმიური შედგენილობის გავლენა საქაროგის ინვერსიის ფერმენტულ პროცესზე ხილის წყლების წარმოების დროს / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1976. - 11გვ. : ილ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N11). - ლიტ. სია გვ. 10. - რეზ. რუს. ენ.. - 5კ., 330ც.[MFN: 108764 ]
UDC: 663.8
Subjects : - ხილის წვენების წარმოება ;
PT 86/1976 - Depositary Georgian Publications
* Double: ხილეული წვენების ქიმიური შედგენილობის გავლენა საქაროგის ინვერსიის ფერმენტულ პროცესზე ხილის წყლების წარმოების დროს
ჩაგელიშვილი, პ. ლუდისა და უალკოჰოლო სასმელების ტექნოლოგია . - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1974. - 210გვ. ; 21სმ.см.. - 62კ., 2000ც.[MFN: 109236 ]
UDC: 663.4 + 663.86
Subjects : - ლუდის ტექნოლოგია ; უალკოჰოლო სასმელების ტექნოლოგია ;
K 158.454/3 - General StockK 158.455/3 - General StockK 158.456/3 - General StockK 158.457/3 - General StockF 44.315/3 - Depositary Georgian PublicationsP 2784/1974 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: ლუდისა და უალკოჰოლო სასმელების ტექნოლოგია
მიქელაძე, გ. და სხვ. ხილკენკროვანი უპექტინო წვენების დაკონსერვება უალკოჰოლო სასმელების მრეწველობისათვის დასპირტული წვენების ნაცვლად / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ-ისა და ტექნ-ის სახელმწ. კომ-ტი. საქართველოს სამეც-ტექნ. ინფორმაციისა და ტექნ-ეკონ. გამოკვლევათა სამეცნ-კვლევ. ინ-ტი. - [თბილისი], 1974. - 6 გვ. ; 20 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია . საკონსერვო მრეწველობა ; N 8). - ბიბლიოგრ.: გვ.5.-რეზ. რუს. ენ.. - 3 კ., 550 ც.[MFN: 109674 ]
UDC: 663.813 + 663.86
• ვოლფზდორფი, ი. (ავტ.); მაჭარაშვილი, გ. (ავტ.);
Subjects : - ხილ-კენკროვანი წვენები ; უალკოჰოლო სასმელები ;
PT 287/1974 [convolutus] - Depositary Georgian Publications
* Double: ხილკენკროვანი უპექტინო წვენების დაკონსერვება უალკოჰოლო სასმელების მრეწველობისათვის დასპირტული წვენების ნაცვლად
პექტინოვანი და ცილოვანი ნივთიერების გავლენა უალკოჰოლო სასმელების მდგომარეობაზე / ლ. ქუთათელაძე და სხვ. ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1976. - 6გვ. : 1 დაკეც. ფ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N23). - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 330ც.[MFN: 110837 ]
UDC: 663.86
Subjects : - უალკოჰოლო სასმელები ;
PT 126/1976 - Depositary Georgian Publications
* Double: პექტინოვანი და ცილოვანი ნივთიერების გავლენა უალკოჰოლო სასმელების მდგომარეობაზე
სიგუა, ალექსანდრე მიტროფანე ლაღიძე : [უალკოჰოლო სასმელების სპეციალისტი]. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1980. - 44გვ. : ილ. ; 16სმ.см.. - 5კ., 5000ც.[MFN: 111657 ]
UDC: 663.86(479.22)(092)
Person Name : - ლაღიძე მ. ;
Subjects : - უალკოჰოლო სასმელების წარმოება საქართველოში ;
K 49.004/2 - General StockK 49.005/2 - General StockK 49.022/2 = (22)663.64(092)/ს-476 - Kartvelology DivisionF 13.418/2 - Depositary Georgian PublicationsP 588/1980 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: მიტროფანე ლაღიძე
ქუთათელაძე, ლ. უალკოჰოლო სასმელების სტაბილურობის გაუმჯობესების გზები / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1977. - 5გვ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N14). - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 355ც.[MFN: 118054 ]
UDC: 663.86
Subjects : - უალკოჰოლო სასმელების წარმოება ;
PT 112/1977 - Depositary Georgian Publications
* Double: უალკოჰოლო სასმელების სტაბილურობის გაუმჯობესების გზები
სხირტლაძე, შ. ხილკენკროვანი წვენებისა და ღვინოების ტექნოლოგია . - თბ. : განათლება, 1977. - 407გვ. : ილ. ; 22სმ.см.. - 1მ.76კ. ყდ., 1000ც.[MFN: 119198 ]
UDC: 663.8 + 663.3
Subjects : - ხილ-კენკროვანი წვენები ; ხილ-კენკროვანი ღვინოები ;
K 171.924/3 - General StockK 171.925/3 - General StockF 48.338/3 - Depositary Georgian PublicationsP 1793/1977 - Depositary Georgian PublicationsK 171.922/3 - Exchange and Spare Stocks DivisionK 171.923/3 - Exchange and Spare Stocks Division
Kept in : სპებ
* Double: ხილკენკროვანი წვენებისა და ღვინოების ტექნოლოგია
Pages: « Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Next »