The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:CART - Georgian National Bibliography Display Format 
Records:217,248

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Main ingredients for the blending of drinks. Fruit andvegetable juices. Syrups. Liqueurs. Soft drinks.  --  663.8*
Records Found 61 records.
  1. ჩიჩუა, ვლადიერ

    სორბინის მჟავასა და თბური რეჟიმის გავლენა ფერმენტ ინვერტაზას (B-ფრუქტოფურანოზიდაზა) ეფექტიანობაზე ხილის წყლების დამზადებისას / ვ. ჩიჩუა, გ. მიქელაძე, რ. ჯებაშვილი. - თბილისი, 1973. - 10გვ. : ილ. ; 21სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია / საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნიერების და ტექნიკის სახელმწიფო კომიტეტი, საქართველოს სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციისა და ტექნიკურ-ეკონომიკურ გამოკვლევათა სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. კვების მრეწველობა ; N 17). - რეზუმე რუს. ენ.. - 5კ., 500ც.[MFN: 107915]

    UDC: 663.8

    მიქელაძე, გივი (ავტ.);  ჯებაშვილი, რაულ (ავტ.); 

    Subjects:
    - ხილის წყლების დამზადება;

    F 99.591/3 [Convolutus] - Depositary Georgian Publications

    * Notes of copies

     

    * Double: სორბინის მჟავასა და თბური რეჟიმის გავლენა ფერმენტ ინვერტაზას (B-ფრუქტოფურანოზიდაზა) ეფექტიანობაზე ხილის წყლების დამზადებისას

     

  1. ფერმენტული შედგენილობის გავლენა ხილკენკროვანი წვენების გამოსავლიანობაზე / ი. ვოლფზდორფი და სხვ. ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1976. - 7გვ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N15). - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 480ც.[MFN: 108700]

    UDC: 663.8:577.15

    Subjects:
    - ხილ-კენკროვანი წვენები - ფერმენტული შემადგენლობა;

    PT 90/1976 - Depositary Georgian Publications
    F 108.728/3 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ფერმენტული შედგენილობის გავლენა ხილკენკროვანი წვენების გამოსავლიანობაზე

     

  1. ხილში შემავალი ზოგიერთი კომპონენტის გავლენა უალკოჰოლო სასმელების მდგრადობაზე / პ. ნიორაძე და სხვ. ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1976. - 5გვ. : 1 დაკეც. ფ. ილ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N22). - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 330ც.[MFN: 108753]

    UDC: 663.86

    Subjects:
    - უალკოჰოლო სასმელების წარმოება;

    PT 94/1976 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ხილში შემავალი ზოგიერთი კომპონენტის გავლენა უალკოჰოლო სასმელების მდგრადობაზე

     

  1. ჩიჩუა, ვ.

    ხილეული წვენების ქიმიური შედგენილობის გავლენა საქაროგის ინვერსიის ფერმენტულ პროცესზე ხილის წყლების წარმოების დროს / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1976. - 11გვ. : ილ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N11). - ლიტ. სია გვ. 10. - რეზ. რუს. ენ.. - 5კ., 330ც.[MFN: 108764]

    UDC: 663.8

    Subjects:
    - ხილის წვენების წარმოება;

    PT 86/1976 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ხილეული წვენების ქიმიური შედგენილობის გავლენა საქაროგის ინვერსიის ფერმენტულ პროცესზე ხილის წყლების წარმოების დროს

     

  1. ჩაგელიშვილი, პ.

    ლუდისა და უალკოჰოლო სასმელების ტექნოლოგია. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1974. - 210გვ. ; 21სმ.см.. - 62კ., 2000ც.[MFN: 109236]

    UDC: 663.4 + 663.86

    Subjects:
    - ლუდის ტექნოლოგია; უალკოჰოლო სასმელების ტექნოლოგია;

    K 158.454/3 - General Stock
    K 158.455/3 - General Stock
    K 158.456/3 - General Stock
    K 158.457/3 - General Stock
    F 44.315/3 - Depositary Georgian Publications
    P 2784/1974 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ლუდისა და უალკოჰოლო სასმელების ტექნოლოგია

     

  1. მიქელაძე, გ. და სხვ.

    ხილკენკროვანი უპექტინო წვენების დაკონსერვება უალკოჰოლო სასმელების მრეწველობისათვის დასპირტული წვენების ნაცვლად / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ-ისა და ტექნ-ის სახელმწ. კომ-ტი. საქართველოს სამეც-ტექნ. ინფორმაციისა და ტექნ-ეკონ. გამოკვლევათა სამეცნ-კვლევ. ინ-ტი. - [თბილისი], 1974. - 6 გვ. ; 20 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია. საკონსერვო მრეწველობა ; N 8). - ბიბლიოგრ.: გვ.5.-რეზ. რუს. ენ.. - 3 კ., 550 ც.[MFN: 109674]

    UDC: 663.813 + 663.86

    ვოლფზდორფი, ი. (ავტ.);  მაჭარაშვილი, გ. (ავტ.); 

    Subjects:
    - ხილ-კენკროვანი წვენები; უალკოჰოლო სასმელები;

    PT 287/1974 [convolutus] - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ხილკენკროვანი უპექტინო წვენების დაკონსერვება უალკოჰოლო სასმელების მრეწველობისათვის დასპირტული წვენების ნაცვლად

     

  1. პექტინოვანი და ცილოვანი ნივთიერების გავლენა უალკოჰოლო სასმელების მდგომარეობაზე / ლ. ქუთათელაძე და სხვ. ; საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1976. - 6გვ. : 1 დაკეც. ფ. ; 19სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N23). - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 330ც.[MFN: 110837]

    UDC: 663.86

    Subjects:
    - უალკოჰოლო სასმელები;

    PT 126/1976 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: პექტინოვანი და ცილოვანი ნივთიერების გავლენა უალკოჰოლო სასმელების მდგომარეობაზე

     

  1. სიგუა, ალექსანდრე

    მიტროფანე ლაღიძე : [უალკოჰოლო სასმელების სპეციალისტი]. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1980. - 44გვ. : ილ. ; 16სმ.см.. - 5კ., 5000ც.[MFN: 111657]

    UDC: 663.86(479.22)(092)

    Person Name:
    - ლაღიძე მ.;

    Subjects:
    - უალკოჰოლო სასმელების წარმოება საქართველოში;

    K 49.004/2 - General Stock
    K 49.005/2 - General Stock
    K 49.022/2 = (22)663.64(092)/ს-476 - Kartvelology Division
    F 13.418/2 - Depositary Georgian Publications
    P 588/1980 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: მიტროფანე ლაღიძე

     

  1. ქუთათელაძე, ლ.

    უალკოჰოლო სასმელების სტაბილურობის გაუმჯობესების გზები / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1977. - 5გვ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N14). - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 355ც.[MFN: 118054]

    UDC: 663.86

    Subjects:
    - უალკოჰოლო სასმელების წარმოება;

    PT 112/1977 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: უალკოჰოლო სასმელების სტაბილურობის გაუმჯობესების გზები

     

  1. სხირტლაძე, შ.

    ხილკენკროვანი წვენებისა და ღვინოების ტექნოლოგია. - თბ. : განათლება, 1977. - 407გვ. : ილ. ; 22სმ.см.. - 1მ.76კ. ყდ., 1000ც.[MFN: 119198]

    UDC: 663.8 + 663.3

    Subjects:
    - ხილ-კენკროვანი წვენები; ხილ-კენკროვანი ღვინოები;

    K 171.924/3 - General Stock
    K 171.925/3 - General Stock
    F 48.338/3 - Depositary Georgian Publications
    P 1793/1977 - Depositary Georgian Publications
    K 171.922/3 - Exchange and Spare Stocks Division
    K 171.923/3 - Exchange and Spare Stocks Division

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ხილკენკროვანი წვენებისა და ღვინოების ტექნოლოგია

     

 


Pages:  « Prev  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |  Next »