The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:CART - Georgian National Bibliography Display Format 
Records:217,248

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Wine. Winemaking. Oenology.  --  663.2*
Records Found 531 records.
  1. მეღვინეობის კურსის პროგრამა : ტექნოლ. ფაკ-ტის მეღვინეობის სპეციალობის სტუდენტებისათვის / საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1968. - 30გვ. ; 20სმ.см.. - უფასო, 500ც.[MFN: 93912]

    UDC: 663.2(073)

    Subjects:
    - მეღვინეობა - პროგრამები;

    F 36.484/3 - Depositary Georgian Publications
    P 1490/1968 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: მეღვინეობის კურსის პროგრამა

     

  1. პროგრამა კურსისა "მეღვინეობისა და საკონსერვო წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაციის საფუძვლები" : კურსის ხანგრძლივობა: თეორიული მეცადინეობა-34 საათი, ლაბორატორიული მეცადინეობა-17 საათი / შემდგ: ი. ნასიძე ; საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1968. - 10გვ. ; 20სმ.см.. - უფასო, 300ც.[MFN: 93913]

    UDC: 663.2.002.5(073) + 664.8.002.5(073)

    Subjects:
    - მეღვინეობა - ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაცია; საკონსერვო წარმოება - ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაცია;

    F 36.490/3 - Depositary Georgian Publications
    P 1493/1968 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: პროგრამა კურსისა "მეღვინეობისა და საკონსერვო წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაციის საფუძვლები"

     

  1. საქართველოს სსრ რტპ. 197-68 : ღვინოები ყურძნისა / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. საგეგმო კომ-ტი. საქ. სსრ რესპ. ტექნიკ. პირობები. - თბ., 1969. - 31გვ. ; 19სმ.см.. - პარალ. ტექსტი რუს. ენ.. - უფასო, 2000ც.[MFN: 94015]

    UDC: 663.2(083.744)

    Subjects:
    - ყურძნის ღვინოები - ტექნიკური მოთხოვნები;

    P 1120/1969 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: საქართველოს სსრ რტპ. 197-68

     

  1. გონგლაძე, ილია

    სიცივის როლი მეღვინეობაში / ი. გონგლაძე. - თბ. : სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1968. - 15გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა. N6 : ტექნიკური ინფორმაცია). - პარალ. ტექსტი რუს. ენ.. - 6კ., 500ც.[MFN: 94370]

    UDC: 663.2

    საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისია

    Subjects:
    - მეღვინეობა;

    K 134.377/3 - General Stock
    F 37.627/3 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: სიცივის როლი მეღვინეობაში

     

  1. გუჯეჯიანი, გივი

    სადესერტო ღვინოები და მათში მიმდინარე ფიზიკურ-ქიმიური გარდაქმნები / გივი გუჯეჯიანი, ვაჟა მამაიაშვილი. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 50გვ. ; 20სმ.см.. - 33კ., 1000ც.[MFN: 94371]

    UDC: 663.225 + 663.25

    მამაიაშვილი, ვაჟა (ავტ.); 

    Subjects:
    - სადესერტო ღვინოები;

    K 135.385/3 - General Stock
    K 135.386/3 - General Stock
    K 135.387/3 0V - Reading Hall of Winemaking
    F 37.943/3 - Depositary Georgian Publications
    P 1560/1969 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: სადესერტო ღვინოები და მათში მიმდინარე ფიზიკურ-ქიმიური გარდაქმნები

     

  1. ნახევრადტკბილი ღვინოების ბიოლოგიური სტაბილაზაცია ულტრა ბგერით / რ. ჩხაიძე, ლ. ბერიშვილი, რ. ლომსაძე, მ. ასკაროვი. - თბ., 1968. - 18გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა. N1 : ტექნიკური ინფორმაცია). - პარალ. ტექსტი რუს. ენ.. - 8კ., 500ც.[MFN: 94605]

    UDC: 663.2:577.44

    ჩხაიძე, რ.ტ. (რევაზ ტარასის ძე, ავტ.);  ბერიშვილი, ლევან ივანეს ძე (ავტ.);  ლომსაძე, რევაზ ნიკოლოზის ძე (ავტ.);  ასკაროვი, მიხეილ არკადის ძე (ავტ.); 
    საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისია. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი

    Subjects:
    - ნახევრად ტკბილი ღვინოების სტაბილაზაცია;

    K 131.530/3 - General Stock
    K 131.531/3 0V - Reading Hall of Winemaking
    F 36.539/3 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ნახევრადტკბილი ღვინოების ბიოლოგიური სტაბილაზაცია ულტრა ბგერით

     

  1. გუჯეჯიანი, გივი

    ღვინის სტაბილიზაციის მეთოდები / საქ. სსრ კვების მრეწვ. სამინისტრო. "სამტრესტი". მეღვინის ბიბ-კა. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 53გვ. ; 16სმ.см.. - 6კ., 500ც.[MFN: 94736]

    UDC: 663.256

    Subjects:
    - ღვინის სტაბილიზაცია;

    K 37.687/2 - General Stock
    K 37.755/2 - General Stock
    K 37.756/2 - General Stock
    K 38.238/2 - General Stock
    F 10.507/2 - Depositary Georgian Publications
    P 1665/1969 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ღვინის სტაბილიზაციის მეთოდები

     

  1. მჭედლიშვილი, გრიგოლ

    ქართული ღვინო "საამო" / საქ. სსრ კვების მრეწვ. სამინისტრო. "სამტრესტი". მეღვინის ბიბ-კა. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 45გვ. ; 16სმ.см.. - 5კ., 500ც.[MFN: 94753]

    UDC: 663.2(479.22)

    Subjects:
    - ქართული ღვინოები;

    K 37.684/2 - General Stock
    K 38.056/2 - General Stock
    K 38.236/2 0V - Reading Hall of Winemaking
    F 10.508/2 - Depositary Georgian Publications
    P 1664/1969 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ქართული ღვინო "საამო"

     

  1. ქართული ორდინალური ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესბის ღონისძიებანი : (მოხსენებათა თეზისები). - თბ. : სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციისა და ტექნიკურ-ეკონომიკურ გამოკვლევათა სამეცნიერო-კვლევითი ინ-ტი, 1969 (დაბეჭდ. როტოპრინტზე). - 14გვ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა. N6 : ტექნიკური ინფორმაცია). - 6კ., 700ც.[MFN: 95174]

    UDC: 663.2(479.22)

    საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნიკის სახელმწ. კომიტეტის სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და ტექნ-ეკონ. გამოკვლევათა სამეცნ-კვლევ. ინ-ტისაქ. სსრ კვების მრეწვ. სამინისტროს "სამტრესტი". კვების მრეწვ. საქ. სამეცნ-ტექნ. საზ-ბა; 

    Subjects:
    - ქართული ღვინოები;

    K 136.254/3 - General Stock
    F 38.012/3 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ქართული ორდინალური ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესბის ღონისძიებანი

     

  1. ქართული ღვინოებისა და კონიაკების დამზადების ტექნოლოგიური წესები / მასალები შეკრიბეს და გადაამუშავეს გ. ბერაძემ, თ. კანდელაკმა და გ. გუჯეჯიანმა ; საქ. სსრ კვების მრეწვ. სამინისტრო. "სამტრესტი". - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 376გვ. : ცხრილ. 7 ფ. ილ. ცხრილ. ; 20სმ.см.. - 68კ. ყდ., 2000ც.[MFN: 95177]

    UDC: 663.2(479.22) + 663.241(479.22)

    Subjects:
    - მეღვინეობა საქართველოში; კონიაკის წარმოება საქართველოში;

    K 138.684/3 - General Stock
    K 140.535/3 - General Stock
    K 139.875/3 0V - Reading Hall of Winemaking
    F 37.995/3 - Depositary Georgian Publications
    P 1805/1969 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ქართული ღვინოებისა და კონიაკების დამზადების ტექნოლოგიური წესები

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |  Next »  Last »»