მონაცემთა ბაზა: CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 217,248
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 531 ჩანაწერი.
მეღვინეობის კურსის პროგრამა : ტექნოლ. ფაკ-ტის მეღვინეობის სპეციალობის სტუდენტებისათვის / საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1968. - 30გვ. ; 20სმ.см.. - უფასო, 500ც.[MFN: 93912 ]
UDC: 663.2(073)
თემატიკა : - მეღვინეობა - პროგრამები ;
F 36.484/3 - საარქივო ფონდიP 1490/1968 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: მეღვინეობის კურსის პროგრამა
პროგრამა კურსისა "მეღვინეობისა და საკონსერვო წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაციის საფუძვლები" : კურსის ხანგრძლივობა: თეორიული მეცადინეობა-34 საათი, ლაბორატორიული მეცადინეობა-17 საათი / შემდგ: ი. ნასიძე ; საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1968. - 10გვ. ; 20სმ.см.. - უფასო, 300ც.[MFN: 93913 ]
UDC: 663.2.002.5(073) + 664.8.002.5(073)
თემატიკა : - მეღვინეობა - ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაცია ; საკონსერვო წარმოება - ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაცია ;
F 36.490/3 - საარქივო ფონდიP 1493/1968 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: პროგრამა კურსისა "მეღვინეობისა და საკონსერვო წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაციის საფუძვლები"
საქართველოს სსრ რტპ. 197-68 : ღვინოები ყურძნისა / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. საგეგმო კომ-ტი. საქ. სსრ რესპ. ტექნიკ. პირობები. - თბ., 1969. - 31გვ. ; 19სმ.см.. - პარალ. ტექსტი რუს. ენ.. - უფასო, 2000ც.[MFN: 94015 ]
UDC: 663.2(083.744)
თემატიკა : - ყურძნის ღვინოები - ტექნიკური მოთხოვნები ;
P 1120/1969 - საარქივო ფონდი
* Double: საქართველოს სსრ რტპ. 197-68
გონგლაძე, ილია სიცივის როლი მეღვინეობაში / ი. გონგლაძე. - თბ. : სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1968. - 15გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა . N6 : ტექნიკური ინფორმაცია). - პარალ. ტექსტი რუს. ენ.. - 6კ., 500ც.[MFN: 94370 ]
UDC: 663.2
• საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისია ;
თემატიკა : - მეღვინეობა ;
K 134.377/3 - წიგნთსაცავიF 37.627/3 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: სიცივის როლი მეღვინეობაში
გუჯეჯიანი, გივი სადესერტო ღვინოები და მათში მიმდინარე ფიზიკურ-ქიმიური გარდაქმნები / გივი გუჯეჯიანი, ვაჟა მამაიაშვილი. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 50გვ. ; 20სმ.см.. - 33კ., 1000ც.[MFN: 94371 ]
UDC: 663.225 + 663.25
• მამაიაშვილი, ვაჟა (ავტ.);
თემატიკა : - სადესერტო ღვინოები ;
K 135.385/3 - წიგნთსაცავიK 135.386/3 - წიგნთსაცავიK 135.387/3 0V - მეღვინეობის დარბაზიF 37.943/3 - საარქივო ფონდიP 1560/1969 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: სადესერტო ღვინოები და მათში მიმდინარე ფიზიკურ-ქიმიური გარდაქმნები
ნახევრადტკბილი ღვინოების ბიოლოგიური სტაბილაზაცია ულტრა ბგერით / რ. ჩხაიძე, ლ. ბერიშვილი, რ. ლომსაძე, მ. ასკაროვი. - თბ., 1968. - 18გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა . N1 : ტექნიკური ინფორმაცია). - პარალ. ტექსტი რუს. ენ.. - 8კ., 500ც.[MFN: 94605 ]
UDC: 663.2:577.44
• ჩხაიძე, რ.ტ. (რევაზ ტარასის ძე, ავტ.); ბერიშვილი, ლევან ივანეს ძე (ავტ.); ლომსაძე, რევაზ ნიკოლოზის ძე (ავტ.); ასკაროვი, მიხეილ არკადის ძე (ავტ.); • საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. კომისია. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი ;
თემატიკა : - ნახევრად ტკბილი ღვინოების სტაბილაზაცია ;
K 131.530/3 - წიგნთსაცავიK 131.531/3 0V - მეღვინეობის დარბაზიF 36.539/3 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ნახევრადტკბილი ღვინოების ბიოლოგიური სტაბილაზაცია ულტრა ბგერით
გუჯეჯიანი, გივი ღვინის სტაბილიზაციის მეთოდები / საქ. სსრ კვების მრეწვ. სამინისტრო. "სამტრესტი". მეღვინის ბიბ-კა. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 53გვ. ; 16სმ.см.. - 6კ., 500ც.[MFN: 94736 ]
UDC: 663.256
თემატიკა : - ღვინის სტაბილიზაცია ;
K 37.687/2 - წიგნთსაცავიK 37.755/2 - წიგნთსაცავიK 37.756/2 - წიგნთსაცავიK 38.238/2 - წიგნთსაცავიF 10.507/2 - საარქივო ფონდიP 1665/1969 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ღვინის სტაბილიზაციის მეთოდები
მჭედლიშვილი, გრიგოლ ქართული ღვინო "საამო" / საქ. სსრ კვების მრეწვ. სამინისტრო. "სამტრესტი". მეღვინის ბიბ-კა. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 45გვ. ; 16სმ.см.. - 5კ., 500ც.[MFN: 94753 ]
UDC: 663.2(479.22)
თემატიკა : - ქართული ღვინოები ;
K 37.684/2 - წიგნთსაცავიK 38.056/2 - წიგნთსაცავიK 38.236/2 0V - მეღვინეობის დარბაზიF 10.508/2 - საარქივო ფონდიP 1664/1969 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ქართული ღვინო "საამო"
ქართული ორდინალური ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესბის ღონისძიებანი : (მოხსენებათა თეზისები). - თბ. : სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციისა და ტექნიკურ-ეკონომიკურ გამოკვლევათა სამეცნიერო-კვლევითი ინ-ტი, 1969 (დაბეჭდ. როტოპრინტზე). - 14გვ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა . N6 : ტექნიკური ინფორმაცია). - 6კ., 700ც.[MFN: 95174 ]
UDC: 663.2(479.22)
• საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნიკის სახელმწ. კომიტეტის სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და ტექნ-ეკონ. გამოკვლევათა სამეცნ-კვლევ. ინ-ტი ; საქ. სსრ კვების მრეწვ. სამინისტროს "სამტრესტი" . კვების მრეწვ. საქ. სამეცნ-ტექნ. საზ-ბა;
თემატიკა : - ქართული ღვინოები ;
K 136.254/3 - წიგნთსაცავიF 38.012/3 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ქართული ორდინალური ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესბის ღონისძიებანი
ქართული ღვინოებისა და კონიაკების დამზადების ტექნოლოგიური წესები / მასალები შეკრიბეს და გადაამუშავეს გ. ბერაძემ, თ. კანდელაკმა და გ. გუჯეჯიანმა ; საქ. სსრ კვების მრეწვ. სამინისტრო. "სამტრესტი". - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1969. - 376გვ. : ცხრილ. 7 ფ. ილ. ცხრილ. ; 20სმ.см.. - 68კ. ყდ., 2000ც.[MFN: 95177 ]
UDC: 663.2(479.22) + 663.241(479.22)
თემატიკა : - მეღვინეობა საქართველოში ; კონიაკის წარმოება საქართველოში ;
K 138.684/3 - წიგნთსაცავიK 140.535/3 - წიგნთსაცავიK 139.875/3 0V - მეღვინეობის დარბაზიF 37.995/3 - საარქივო ფონდიP 1805/1969 - საარქივო ფონდი
დაცულია : სპებ
* Double: ქართული ღვინოებისა და კონიაკების დამზადების ტექნოლოგიური წესები
გვერდები: «« პირველი « წინა | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | შემდეგი » ბოლო »»