სასწავლო გეგმებისა და პროგრამების კრებული : პროფესია-კვების პროდუქტების კონტროლიორი, ქიმიურ-ბაქტერიოლოგიური ანალიზის ლაბორანტი / საქ. რესპ. განათლ. სამ. სამეცნ. მეთოდ. ცენტრი. - თბ., 1993 (განათლ. სამ. სტ.). - 96 გვ. ; 20 სმ.см.. - უფ., 200 ც.[MFN: 9021]
ხილისა და ბოსტნეულის შენახვის ტექნოლოგია : სახელმძღვ. სას. სამ. უმაღ. სასწ. აგრონ. სპეც. სტუდ.. - თბ. : განათლება, 1992 (საუ-ს სტ.). - 300გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 300. - ISBN 5-505-01154-3 : 35მ., 2000ც.[MFN: 10623]
Summary: სახელმძღვანელოში განხილულია მცენარეული ნედლეულის დახასიათება. განსაკუთრებით გამახვილებულია ყურადღება იმ ღონისძიებებზე, რომლებითაც უზრუნველყოფილია დანაკარგების შემცირება ნედლეულის აღების, ტრანსპორტირების, პირველადი დამუშავებისა და შენახვის დროს
K 19.312/4 - General Stock K 19.313/4 - General Stock K 19.588/4 = 664-84/85/ხ-54 - Civil Education Reading Hall K 19.589/4 = 664-84/85/ხ-54 - Civil Education Reading Hall F 4.476/4 - Depositary Georgian Publications P 696/1991 - Depositary Georgian Publications K 19.314/4 - Exchange and Spare Stocks Division
კვების მრეწველობის ტექნოლოგია : პროგრამა ბიზნესის ორგანიზაცია და მართვა კვების მრეწველობის სპეც. სტუდ. : დამტკ...1. 06 1998წ. / თსუ ; [შემდგ.: რ. ჩხაიძე ; რედ.: დ. ძნელაძე]. - თბ. : თბილ. უნ-ტის გამ-ბა, 1998. - 8გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 7-8. - [50თ.], 150ც.[MFN: 11609]
სამრეწველო წარმოების ორგანიზაცია, დაგეგმვა და მართვა კვების მრეწველობაში : პროგრამა (მიკროეკონომიკისა და მენეჯმენტის ფაკ-ტის სტუდ.) : დამტკ... 6 XI 1998წ. / თსუ ; [შემდგ.: სოკრატ ჩოჩიშვილი ; რედ.: ნ. ფარესაშვილი]. - თბ. : თბილ. უნ-ტის გამ-ბა, 1998. - 18გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 10-11. - [50თ.], 200ც.[MFN: 12163]
კვების მრეწველობის ზოგადი ტექნოლოგიის კურსი : მიკროეკონომიკისა და მენეჯმენტის ფაკ. სტუდ. / [რედ.: პ. ჩაგელიშვილი]. - თბ. : თბილ. უნ-ტის გამ-ბა, 1999. - 180გვ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 178-179. - ISBN 99928-31-60-X : [4ლ.], 300ც.[MFN: 12601]