Database: CART - Georgian National Bibliography
Display Format
Bibliography
Records: 217,248
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 61 records.
ფიშმანი, გრიგოლ მანდარინის წვენის კონცენტრირება წყლის გამოყვანით / გ. ფიშმანი. - თბ. : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და პროპაგანდის ინ-ტი, [1969] (დაბეჭდ. როტოპრინტზე). - 12გვ. : ნახ. და ცხრილ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა . N4 : ტექნიკური ინფორმაცია). - 5კ., 600ც.[MFN: 95172 ]
UDC: 663.813
• საქ. მინისტრთა საბჭოს მეცნიერებისა და ტექნიკის კომისია ; სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და პროპაგანდის ინ-ტი ;
Subjects : - მანდარინის წვენი ;
K 136.239/3 - General StockF 37.891/3 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: მანდარინის წვენის კონცენტრირება წყლის გამოყვანით
ფიშმანი, გ. და სხვა ფერმენტული პრეპარატების გამოყენება ციტრუსოვანთა წვენების წარმოებაში / სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და პროპაგანდის ინ-ტი. - [თბ.], 1971. - 8გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N8). - პარალ. ტექსტი რუს. ენ.. - 3კ., 500ც.[MFN: 97462 ]
UDC: 663.813
• იაკობაშვილი, რ. (ავტ.); მინასიანი, ა. (ავტ.);
Subjects : - ციტრუსოვანb კულტურების წვენების წარმოება ;
Not in National Library of Georgia
* Double: ფერმენტული პრეპარატების გამოყენება ციტრუსოვანთა წვენების წარმოებაში
სამადაშვილი, მ. ნახევარფაბრიკატული წვენების ასპეტიკური მეთოდით დაკონსერვება და შენახვა დიდი ტევადობის ჭურჭელში / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნიერებისა და ტექნიკის სახელმწ. კომ-ტი. საქართველოს სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და ტექნიკურ-ეკონომიურ გამოკვლევათა სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. ტექნიკური ინფორმაცია. - თბ., 1970. - 7გვ. ; 20სმ.см.. - (საკონსერვო მრეწველობა N 2 ). - ბიბლიოგრ: გვ. 6. - რეზუმე რუს. ენ.. - დაბეჭდილია როტაპრინტზე. - 3კ., 500ც.[MFN: 98282 ]
UDC: 663.8
• ვალეიკო, ვ. (ავტ.);
Subjects : - ნახევარფაბრიკატული წვენების დაკონსერვება ; ნახევარფაბრიკატული წვენების შენახვა ;
K 138.746/3 - General StockF 38.869/3 - Depositary Georgian PublicationsPT 2099/1970 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: ნახევარფაბრიკატული წვენების ასპეტიკური მეთოდით დაკონსერვება და შენახვა დიდი ტევადობის ჭურჭელში
ჩხეიძე, ზ. ლიქიორის ტექნოლოგია . - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1973. - 114გვ. : ილ. ; 19სმ.см.. - 13კ., 1000ც.[MFN: 100716 ]
UDC: 663.83
• კალანდაძე, ბ. (ავტ.);
Subjects : - ლიქიორის ტექნოლოგია ;
K 150.864/3 - General StockK 153.966/3 - General StockF 42.146/3 - Depositary Georgian PublicationsP 416/1973 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: ლიქიორის ტექნოლოგია
მიქელაძე, გ. ხილის წვენების დაწმენდა პროტეოლიტური ფერმენტული პრეპარატების გამოყენებით / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 1971. - 11გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N10). - ბიბლიოგრ.: გვ. 10. - რეზუმე რუს. ენ.. - დაბეჭდილია როტაპრინტზე. - 5კ., 500ც.[MFN: 101125 ]
UDC: 663.8
• ქუთათელაძე, ლ. (ავტ.);
Subjects : - ხილის წვენების დაწმენდა ;
PT 2570/1968 - Depositary Georgian PublicationsF 108.729/3 - Depositary Georgian Publications
* Double: ხილის წვენების დაწმენდა პროტეოლიტური ფერმენტული პრეპარატების გამოყენებით
მიქელაძე, გ. ხილის წვენების დაწმენდა პროტეოლიზური ფერმენტული პრეპარატების გამოყენებით / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნიკ. სახელმწ. კომ-ტი. საქართველოს სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლევათა სამეცნ.-კვლევ. ინ-ტი. ტექნიკური ინფორმაცია. - თბ., 1971. - 11გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (მეღვინეობა N.6 ). - ბიბლიოგრ.:გვ. 10. - რეზუმე რუს. ენ.. - დაბეჭდილია როტაპრინტზე. - 5კ., 500ც.[MFN: 101126 ]
UDC: 663.8
• ქუთათელაძე, ლ. (ავტ.);
Subjects : - ხილის წვენების დაწმენდა ;
PT 2562/1968 - Depositary Georgian Publications
* Double: ხილის წვენების დაწმენდა პროტეოლიზური ფერმენტული პრეპარატების გამოყენებით
ხილ-კენკრას დასპირტული წვენები და მორსი უალკოჰოლო სასმელების და ლიქიორ-არყის ნაწარმის დასამზადებლად : საქართველოს სსრ რტპ-612-59 / საქ. სსრ მინ. საბჭოს სახელმწ. საგეგმო კომიტეტი. საქ. სსრ ტექნ. პირობები. - თბ., 1966 (სტ. N 12). - 11გვ. ; 22სმ.см.. - თავფურც. და ტექსტი ქართ. და რუს. ენებზე. - უფ., 1000ც.[MFN: 103722 ]
UDC: 663.813 + 663.83 + 663.86 + 663.5
Subjects : - ხილ-კენკრას დასპირტული წვენები ; უალკოჰოლო სასმელები ; ლიქიორი ; არაყი ;
F 35.197/3 - Depositary Georgian PublicationsP 9.665/3 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: ხილ-კენკრას დასპირტული წვენები და მორსი უალკოჰოლო სასმელების და ლიქიორ-არყის ნაწარმის დასამზადებლად
უგულავა, ნ. და სხვ. მიკროელემენტების შემცველობა საქართველოს მაყვლის წვენსა და ღვინომასალაში : კრიტერიუმი მათი ნატურალურობის დასადგენად / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნ. და ტექნ. სახელმწ. კომ-ტი. საქ. სამეცნ-კვლევ. ინ-ტი. ტექნიკური ინფორმაცია. - 6გვ. ; 19სმ.см.. - (მეღვინეობა N.5 ). - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 470ც.[MFN: 105340 ]
UDC: 663.813:577.118 + 663.2:577.118
• ნიჟარაძე, ა. (ავტ.); გრიბოვსკაია, ი. (ავტ.);
Subjects : - მიკროელემენტები მაყვლის წვენში ; მიკროელემენტები ღვინომასალაში ;
PT 2226/1975 - Depositary Georgian Publications
* Double: მიკროელემენტების შემცველობა საქართველოს მაყვლის წვენსა და ღვინომასალაში
ჩაგელიშვილი, პ. პროდუქციის ხარისხის მართვის მეთოდები საქართველოს უალკოჰოლო სასმელების ქარხნებში / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - [თბ., 1974]. - 10გვ. ; 20სმ.см.. - (კვების მრეწველობა : ტექნ. ინფორმაცია ; N15). - რეზ. რუს. ენ.. - 5კ., 550ც.[MFN: 107764 ]
UDC: 663.86(479.22) + 658.562
Subjects : - უალკოჰოლო სასმელების წარმოება საქართველოში ; პროდუქციის ხარისხი ;
PT 287/1974 [convolutus] - Depositary Georgian Publications
* Double: პროდუქციის ხარისხის მართვის მეთოდები საქართველოს უალკოჰოლო სასმელების ქარხნებში
ნიჟარაძე, ანდრო თავისუფალი ამინომჟავების შემცველობის მიხედვით ხილ-კენკროვანი წვენების ნატურალურობის დადგენის შესახებ / ა. ნიჟარაძე, ნ. ბაღათურია, ი. კუპატაძე. - თბილისი, 1973. - 7გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია / საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს მეცნიერების და ტექნიკის სახელმწიფო კომიტეტი, საქართველოს სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციისა და ტექნიკურ-ეკონომიკურ გამოკვლევათა სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. კვების მრეწველობა ; N 13). - ბიბლიოგრ.: გვ. 6. - რეზ. რუს. ენ.. - 3კ., 500ც.[MFN: 107906 ]
UDC: 663.813 + 547.466
• ბაღათურია, ნუგზარ (ავტ.); კუპატაძე, იზოლდა (ავტ.);
Subjects : - ხილ-კენკროვანი წვენების ნატურალურობა ; ხილ-კენკროვანი წვენები - თავისუფალი ამინომჟავების შემცველობა ;
F 99.591/3 [Convolutus] - Depositary Georgian Publications
* Notes of copies F 99.591/3 - ერთი ყდის ქვეშ: ტექნიკური ინფორმაცია - კვების მრეწველობა (1973 წ.): NN 1, 7, 12-17; Техническая информация - Пищевая промышленность (за 1973 г.): NN 2, 6, 8-11, 18-20
* Double: თავისუფალი ამინომჟავების შემცველობის მიხედვით ხილ-კენკროვანი წვენების ნატურალურობის დადგენის შესახებ
Pages: « Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Next »