The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:CART - Georgian National Bibliography Display Format 
Records:217,248

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Production and preservation of solid foodstuffs.  --  664*
Sugar. Molasses. Glucose etc.  --  664.1*
Starch. Amylaceous materials.  --  664.2*
Edible oils and fats. Margarine. Protein foodstuffs.  --  664.3*
Edible minerals.  --  664.4*
Spices. Condiments.  --  664.5*
Technology and processing of cereal grains.  --  664.6/.7*
Food preservation technique.  --  664.8/.9*
Records Found 503 records.  Other records you can see in sub-subjects.
  1. შმალკო, ვ.

    სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა ტექნოლოგია. - თბ. : საქ. სას-სამ. ინ-ტის გამ-ბა და სტ., 1960. - 425გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 25სმ.см.. - 9მ.20კ., 1000ც.[MFN: 80617]

    UDC: 664

    Subjects:
    - სოფლის მეურნეობის პროდუქტების ტექნოლოგია;

    K 9.916/4 - General Stock
    K 9.917/4 - General Stock
    F 2.331/4 - Depositary Georgian Publications
    P 2630/1960 - Depositary Georgian Publications
    K 9.919/4 - Exchange and Spare Stocks Division
    K 9.920/4 - Exchange and Spare Stocks Division
    K 9.918/4 - Exchange and Spare Stocks Division

    Kept in: სპებ

     

    * Double: სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა ტექნოლოგია

     

  1. წესები პურის გამოცხობისა, რომლებიც სავალდებულოა სამომხმარებლო კოოპერაციის პურის საცხობ ყველა საწარმოსათვის : დამტკ. ცენტრსოიუზის გამგეობის 1961 წლის 13 აპრილის დადგენილებით, სხდომის ოქმი N22, მოსკოვი, II / ცენტრსოიუზი, წარმოებათა ორგანიზაციის სამმართველო. - თბ. : ცეკავშირი, 1961. - 20გვ. ; 20სმ.см.. - უფ., 1500ც.[MFN: 80713]

    UDC: 664.61

    Subjects:
    - პურის ცხობა;

    F 26.606/3 - Depositary Georgian Publications
    P 2739/1961 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: წესები პურის გამოცხობისა, რომლებიც სავალდებულოა სამომხმარებლო კოოპერაციის პურის საცხობ ყველა საწარმოსათვის

     

  1. ძნელაძე, დ.

    სადიპლომო შრომის შედგენის მეთოდიკა ღვინისა და დაკონსერვების ტექნოლოგიის სპეციალობათა სტუდენტებისათვის : ეკონ. ნაწ. / საქ. სსრ სოფლის მეურნ. პროდუქტების წარმოებისა და დამზადების სამინისტრო, საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ. : საქ. სას.-სამ. ინ-ტის გამ-ბა და სტ., 1962. - 22გვ. ; 21სმ.см.. - უფ., 600ც.[MFN: 81567]

    UDC: 663.2(076.5)(072) + 664.8/9(076.5)(072) + 378.147.88

    Subjects:
    - ღვინის ტექნოლოგია - სადიპლომო შრომის შედგენის მეთოდიკა; საკვები პროდუქტების დაკონსერვების ტექნოლოგია - სადიპლომო შრომის შედგენის მეთოდიკა;

    K 117.393/3 - General Stock
    F 27.531/3 - Depositary Georgian Publications
    P 2075/1962 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: სადიპლომო შრომის შედგენის მეთოდიკა ღვინისა და დაკონსერვების ტექნოლოგიის სპეციალობათა სტუდენტებისათვის

     

  1. საცალო საქონელბრუნვაში აღსარიცხავი საქონლის ნომენკლატურა : (სასაქონლო ლექსიკონი) / სსრკ მინისტრთა საბჭოსთან არსებული ცენტრ. სტატ. სამმართველო. - თბ. : ცეკავშირი, 1962. - 94გვ. ; 20სმ.см.. - უფასო, 6000ც.[MFN: 81899]

    UDC: 67/68(083.72) + 664(083.72)

    Subjects:
    - სამრეწველო საქონლის ნომენკლატურა;

    F 27.439/3 - Depositary Georgian Publications
    P 914/1962 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: საცალო საქონელბრუნვაში აღსარიცხავი საქონლის ნომენკლატურა

     

  1. სასურსათო განყოფილების მე-3 კურსის მოსწავლეთათვის, მეთოდური მითითებანი და NN 1, 2, 3, 4, 5 საკონტროლო დავალებანი სასურსათო საქონელმცოდნეობაში / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს უმაღლ. და საშ. სპეც. განათლ. სახელმწ. კომ-ტის სამეცნ-მეთოდ. კაბინეტი. - [თბ.], 1962 (ქუთაისი პედ. ინ-ტის სტ). - 71გვ. ; 20სმ.см.. - ფ.ა., 500ც.[MFN: 82392]

    UDC: 664.002.6(072) + 664.002.6(076.1)

    Subjects:
    - სასურსათო საქონელმცოდნეობა - მეთოდური მითითებები; სასურსათო საქონელმცოდნეობა - საკონტროლო დავალებები;

    P 1188/1962 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: სასურსათო განყოფილების მე-3 კურსის მოსწავლეთათვის, მეთოდური მითითებანი და NN 1, 2, 3, 4, 5 საკონტროლო დავალებანი სასურსათო საქონელმცოდნეობაში

     

  1. ძნელაძე, დ.

    პროგრამა, მეთოდური მითითებანი და საკურსო შრომების თემატიკა საგნებში "კვების მრეწველობის ეკონომიკა" და კვების მრეწველობის საწარმოთა ორგანიზაცია და დაგეგმვა" : ტექნოლ. განხრის სტუდენტთათვის / საქ. სსრ სოფლის მეურნ. პროდუქტების წარმოებისა და დამზადების სამინისტრო. შრომის წითელი დროშის ორდენის საქ. სას.-სამ. ინ-ტის დაუსწრ. სწავლების ფაკ-ტი. - თბ., 1962 (საქ. სას.-სამ. ინ-ტის სტ). - 23გვ. ; 21სმ.см.. - უფ., 500ც.[MFN: 82512]

    UDC: 338.45:664 + 664:658.5](072) + 338.45:664 + 664:658](073)

    Subjects:
    - კვების მრეწველობის ეკონომიკა; კვების მრეწველობის საწარმოთა ორგანიზაცია;

    K 112.066/3 - General Stock
    F 27.899/3 - Depositary Georgian Publications
    P 2532/1962 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: პროგრამა, მეთოდური მითითებანი და საკურსო შრომების თემატიკა საგნებში "კვების მრეწველობის ეკონომიკა" და კვების მრეწველობის საწარმოთა ორგანიზაცია და დაგეგმვა"

     

  1. ხატიაშვილი, შ.

    ხილ-ბოსტნეულის შენახვისა და გადამუშავების ზოგადი საფუძვლები : [სახელმძღვ. სას.-სამ. ტექნ. / რედ.: ხ. შალამბერიძე]. - თბ. : საქ. სას.-სამ. ინ-ტის გამ-ბა, 1962. - 209გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 24სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 205-206. - 62კ., 3000ც.[MFN: 82691]

    UDC: 664.83/85(075.32)

    Subjects:
    - ხილ-ბოსტნეულის გადამუშავება - სახელმძღვანელოები ტექნიკუმებისათვის;

    K 106.915/3 - General Stock
    K 106.917/3 - General Stock
    K 106.918/3 - General Stock
    K 106.919/3 - General Stock
    F 28.121/3 - Depositary Georgian Publications
    P 575/1962 - Depositary Georgian Publications
    K 106.916/3 - Exchange and Spare Stocks Division

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ხილ-ბოსტნეულის შენახვისა და გადამუშავების ზოგადი საფუძვლები

     

  1. მეთოდური მითითებანი და საკონტროლო დავალებანი NN7, 8, 9, 10, 11, 12 სასურსათო საქონელმცოდნეობაში : სასურსათო განყ-ბის მე-4 კურსის მსმენელთათვის / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს უმაღლ. და საშ. სპეც. განათლ. სახელმწ. კომ-ტის სამეცნ.-მეთოდ. კაბინეტი. - თბ., 1963. - 74გვ. ; 22სმ.см.. - უფ., 700ც.[MFN: 82803]

    UDC: 664.002.6(072) + 664.002.6(076.1)

    Subjects:
    - სასურსათო საქონელმცოდნეობა - მეთოდური მითითებები; სასურსათო საქონელმცოდნეობა - საკონტროლო დავალებები;

    K 107.734/3 - General Stock
    F 28.197/3 - Depositary Georgian Publications
    P 595/1963 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: მეთოდური მითითებანი და საკონტროლო დავალებანი NN7, 8, 9, 10, 11, 12 სასურსათო საქონელმცოდნეობაში

     

  1. კერესელიძე, კ.

    კურკიანი ნაყოფითა და სიროფით მინის ქილების ამვსები ვიბრაციული დოზატორი / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - [თბილისი], [1963]. - 11 გვ. : ილ. ; 20 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია. კვების მრეწველობა ; N 10). - უთავფურც.. - რეზ. რუს. ენ.. - 12 კ., 1000 ც.[MFN: 82814]

    UDC: 664.85.036.5

    Subjects:
    - ხილის დაკონსერვება ქილებში;

    K 109.575/3 - General Stock
    F 28.734/3 - Depositary Georgian Publications
    PT 1531/1963 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: კურკიანი ნაყოფითა და სიროფით მინის ქილების ამვსები ვიბრაციული დოზატორი

     

  1. მესხიშვილი, გივი

    კვების პროდუქტების შრობა. - თბ. : ცოდნა, 1963. - 275გვ. : ილ. და ცხრილ. 2ფ. ცხრილ. ; 22სმ.см.. - ბიბლიოგრ: გვ. 272-273. - 66კ., 1000ც.[MFN: 83262]

    UDC: 664.047

    ბუაჩიძე, სერგო (ავტ.); 

    Subjects:
    - კვების პროდუქტების შრობა;

    K 114.576/3 - General Stock
    K 118.133/3 - General Stock
    K 130.616/3 - General Stock
    F 29.986/3 - Depositary Georgian Publications
    P 184/1963 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: კვების პროდუქტების შრობა

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |  Next »  Last »»