The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:CART - Georgian National Bibliography Display Format 
Records:217,248

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Wine. Winemaking. Oenology.  --  663.2*
Records Found 531 records.
  1. განთქმული ქართული ღვინის ღირსებისათვის : [კრებული] / საქ. სსრ პოლიტ. და მეცნ. ცოდნის გამავრც. საზ-ბა. - თბ., 1959 ("ზარია ვოსტოკა"-ს სტ). - 39გვ. ; 21სმ.см.. - (სერია VI. N3). - 1მ., 11200ც.[MFN: 76641]

    UDC: 663.2(479.22)

    Subjects:
    - მეღვინეობა საქართველოში; ქართული ღვინო;

    K 85.263/3 - General Stock
    K 85.264/3 - General Stock
    K 85.737/3 0V - Reading Hall of Winemaking
    F 22.634/3 - Depositary Georgian Publications
    P 1130/1959 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: განთქმული ქართული ღვინის ღირსებისათვის

     

  1. ავალიანი, შ.

    ღვინის ტექნოლოგია / გ. ბერიძის რედ.. - მე-3 შევს. და გადამუშ. გამოც.. - თბ. : ცოდნა, 1960 (საქმთავარპოლიგრაფგამომც. მე-2 სტ). - 423გვ. : ილ. ; 26სმ.см.. - ბიბლიოგრ: გვ. 417-420. - 8მ.45კ., 2000ც.[MFN: 77820]

    UDC: 663.2

    Subjects:
    - ღვინის ტექნოლოგია;

    K 9.614/4 - General Stock
    K 9.617/4 - General Stock
    K 34.659/4 - General Stock
    F 2.288/4 - Depositary Georgian Publications
    P 1295/1960 - Depositary Georgian Publications
    K 9.613/4 - Exchange and Spare Stocks Division

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ღვინის ტექნოლოგია

     

  1. პატარაია, კ.

    ნახევრად ტკბილი და ბუნებრივ-შუშხუნა ნატურალური ღვინოების ანალიზის ქრომატოგრაფიული მეთოდი / შეადგ. კ.ნ. პატარაიამ და ვ. ბურჯანაძემ ; საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. სამეცნ-ტექნ. კომ-ტის სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი. - [თბილისი], 1960 (დაბეჭდილია სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 6 გვ. : ილ. ; 21 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია : სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტინის დანართი / სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - ფ.ა., 300 ც.[MFN: 78350]

    UDC: 663.2:543

    ბურჯანაძე, ვ. (ავტ.); 

    Subjects:
    - ღვინოების ქიმიური ანალიზი - ქრომატოგრაფიული მეთოდი;

    Not in National Library of Georgia

     

    * Double: ნახევრად ტკბილი და ბუნებრივ-შუშხუნა ნატურალური ღვინოების ანალიზის ქრომატოგრაფიული მეთოდი

     

  1. პატარაია, კ.

    სუფრის მშრალი ღვინოების ანალიზი წვეთურ-ქრომატული მეთოდით / შეადგ. კ.ნ. პატარაიამ და ვ.ფ. ბურჯანაძემ ; საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. სამეცნ-ტექნ. კომ-ტი. - თბ., 1960 (დაბეჭდილია სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 6გვ. ; 21სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია / სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - უთავფურცლო. - ფ.ა., 300ც.[MFN: 78354]

    UDC: 663.2:543

    ბურჯანაძე, ვ. (ავტ.); 

    Subjects:
    - ღვინოების ქიმიური ანალიზი - წვეთურ-ქრომატული მეთოდი;

    Not in National Library of Georgia

     

    * Double: სუფრის მშრალი ღვინოების ანალიზი წვეთურ-ქრომატული მეთოდით

     

  1. პატარაია, კ.

    ყურძნის ღვინის მოკლე კლასიფიკაცია / შეადგ. კ. პატარაიამ და ვ. ბურჯანაძემ ; საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. სამეცნ-ტექნ. კომ-ტი. - [თბილისი], [1960] (დაბეჭდილია სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 4 გვ. ; 18 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია : სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტინის დანართი / სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - უთავფურცლო. - ფ.ა., 300 ც.[MFN: 78357]

    UDC: 663.2

    ბურჯანაძე, ვ. (ავტ.); 

    Subjects:
    - ღვინოების კლასიფიკაცია;

    Not in National Library of Georgia

     

    * Double: ყურძნის ღვინის მოკლე კლასიფიკაცია

     

  1. გუჯეჯიანი, გ.

    ღვინის დამუშავებისათვის საჭირო კათიონიტის რაოდენობის განსაზღვრა და ტიტრული მჟავიანობის რეგულირების საკითხი / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სამეცნ.-კვლევ. სამუშაოთა კოორდინაციის სახელმწ. კომიტეტი. - [თბილისი], 1961 (დაბეჭდილია სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 6 გვ. : ცხრილ. ; 19 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია : სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენის დანართი / სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - უფ., 300 ც.[MFN: 78647]

    UDC: 663.2

    Subjects:
    - მეღვინეობა;

    P 2598/1961 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ღვინის დამუშავებისათვის საჭირო კათიონიტის რაოდენობის განსაზღვრა და ტიტრული მჟავიანობის რეგულირების საკითხი

     

  1. კენკიშვილი, ვ.

    ყურძნის წვენის დამზადების გაუმჯობესებული მეთოდი : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციის ბიულეტენის დანართი / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სამეცნ.-კვლევ. სამუშაოთა კოორდინაციის სახელმწ. კომ-ტი. - თბ. : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1961 (დაბეჭდილია სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 9გვ. ; 19სმ.см.. - უფ., 300ც.[MFN: 78649]

    UDC: 663.236

    Subjects:
    - ყურძნის წვენის დამზადება;

    P 69/1961 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ყურძნის წვენის დამზადების გაუმჯობესებული მეთოდი

     

  1. ბერიძე, გ.

    ღვინის დაყენება, მოვლა და შენახვა. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1961 (პოლიგრაფკომბინატი "კომუნისტი"). - 75გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 20სმ.см.. - 12კ., 5000ც.[MFN: 78811]

    UDC: 663.25 + 663.257 + 663.256.2

    Subjects:
    - ღვინის დაყენება; ღვინის მოვლა; ღვინის შენახვა;

    K 98.425/3 - General Stock
    K 98.426/3 - General Stock
    K 298.580/3 - General Stock
    F 85.746/3 - Depositary Georgian Publications
    P 2210/1961 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ღვინის დაყენება, მოვლა და შენახვა

     

  1. გიაშვილი, დავით

    ქართული მარანი. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1961 (პოლიგრაფკომბინატი "კომუნისტი"). - 57გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ. შენიშვნებში. - 9კ., 5000ც.[MFN: 78813]

    UDC: 663.2(479.22) + 663.283

    Subjects:
    - მეღვინეობა საქართველოში;

    K 98.770/3 - General Stock
    K 98.772/3 - General Stock
    K 98.771/3 0V - Reading Hall of Winemaking
    F 26.090/3 - Depositary Georgian Publications
    P 2217/1961 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ქართული მარანი

     

  1. გუჯეჯიანი, გივი

    ღვინის ამღვრევის მიზეზები და მათი გამოსწორების ზოგიერთი საშუალება. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1961 (პოლიგრაფკომბინატი "კომუნისტი"). - 30გვ. : ცხრილ. ; 20სმ.см.. - 5კ., 5000ც.[MFN: 78816]

    UDC: 663.257

    Subjects:
    - ღვინის ამღვრევა;

    K 98.581/3 - General Stock
    K 101.010/3 - General Stock
    F 82.954/3 - Depositary Georgian Publications
    P 2212/1961 - Depositary Georgian Publications

    Kept in: სპებ

     

    * Double: ღვინის ამღვრევის მიზეზები და მათი გამოსწორების ზოგიერთი საშუალება

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |  Next »  Last »»