Database: CART - Georgian National Bibliography
Display Format
Bibliography
Records: 217,248
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 531 records.
განთქმული ქართული ღვინის ღირსებისათვის : [კრებული] / საქ. სსრ პოლიტ. და მეცნ. ცოდნის გამავრც. საზ-ბა. - თბ., 1959 ("ზარია ვოსტოკა"-ს სტ). - 39გვ. ; 21სმ.см.. - (სერია VI. N3 ). - 1მ., 11200ც.[MFN: 76641 ]
UDC: 663.2(479.22)
Subjects : - მეღვინეობა საქართველოში ; ქართული ღვინო ;
K 85.263/3 - General StockK 85.264/3 - General StockK 85.737/3 0V - Reading Hall of WinemakingF 22.634/3 - Depositary Georgian PublicationsP 1130/1959 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: განთქმული ქართული ღვინის ღირსებისათვის
ავალიანი, შ. ღვინის ტექნოლოგია / გ. ბერიძის რედ.. - მე-3 შევს. და გადამუშ. გამოც.. - თბ. : ცოდნა, 1960 (საქმთავარპოლიგრაფგამომც. მე-2 სტ). - 423გვ. : ილ. ; 26სმ.см.. - ბიბლიოგრ: გვ. 417-420. - 8მ.45კ., 2000ც.[MFN: 77820 ]
UDC: 663.2
Subjects : - ღვინის ტექნოლოგია ;
K 9.614/4 - General StockK 9.617/4 - General StockK 34.659/4 - General StockF 2.288/4 - Depositary Georgian PublicationsP 1295/1960 - Depositary Georgian PublicationsK 9.613/4 - Exchange and Spare Stocks Division
Kept in : სპებ
* Double: ღვინის ტექნოლოგია
პატარაია, კ. ნახევრად ტკბილი და ბუნებრივ-შუშხუნა ნატურალური ღვინოების ანალიზის ქრომატოგრაფიული მეთოდი / შეადგ. კ.ნ. პატარაიამ და ვ. ბურჯანაძემ ; საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. სამეცნ-ტექნ. კომ-ტის სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი. - [თბილისი], 1960 (დაბეჭდილია სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 6 გვ. : ილ. ; 21 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია : სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტინის დანართი / სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - ფ.ა., 300 ც.[MFN: 78350 ]
UDC: 663.2:543
• ბურჯანაძე, ვ. (ავტ.);
Subjects : - ღვინოების ქიმიური ანალიზი - ქრომატოგრაფიული მეთოდი ;
Not in National Library of Georgia
* Double: ნახევრად ტკბილი და ბუნებრივ-შუშხუნა ნატურალური ღვინოების ანალიზის ქრომატოგრაფიული მეთოდი
პატარაია, კ. სუფრის მშრალი ღვინოების ანალიზი წვეთურ-ქრომატული მეთოდით / შეადგ. კ.ნ. პატარაიამ და ვ.ფ. ბურჯანაძემ ; საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. სამეცნ-ტექნ. კომ-ტი. - თბ., 1960 (დაბეჭდილია სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 6გვ. ; 21სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია / სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - უთავფურცლო. - ფ.ა., 300ც.[MFN: 78354 ]
UDC: 663.2:543
• ბურჯანაძე, ვ. (ავტ.);
Subjects : - ღვინოების ქიმიური ანალიზი - წვეთურ-ქრომატული მეთოდი ;
Not in National Library of Georgia
* Double: სუფრის მშრალი ღვინოების ანალიზი წვეთურ-ქრომატული მეთოდით
პატარაია, კ. ყურძნის ღვინის მოკლე კლასიფიკაცია / შეადგ. კ. პატარაიამ და ვ. ბურჯანაძემ ; საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწ. სამეცნ-ტექნ. კომ-ტი. - [თბილისი], [1960] (დაბეჭდილია სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 4 გვ. ; 18 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია : სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტინის დანართი / სამეცნ-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - უთავფურცლო. - ფ.ა., 300 ც.[MFN: 78357 ]
UDC: 663.2
• ბურჯანაძე, ვ. (ავტ.);
Subjects : - ღვინოების კლასიფიკაცია ;
Not in National Library of Georgia
* Double: ყურძნის ღვინის მოკლე კლასიფიკაცია
გუჯეჯიანი, გ. ღვინის დამუშავებისათვის საჭირო კათიონიტის რაოდენობის განსაზღვრა და ტიტრული მჟავიანობის რეგულირების საკითხი / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სამეცნ.-კვლევ. სამუშაოთა კოორდინაციის სახელმწ. კომიტეტი. - [თბილისი], 1961 (დაბეჭდილია სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 6 გვ. : ცხრილ. ; 19 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია : სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენის დანართი / სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი). - უფ., 300 ც.[MFN: 78647 ]
UDC: 663.2
Subjects : - მეღვინეობა ;
P 2598/1961 - Depositary Georgian Publications
* Double: ღვინის დამუშავებისათვის საჭირო კათიონიტის რაოდენობის განსაზღვრა და ტიტრული მჟავიანობის რეგულირების საკითხი
კენკიშვილი, ვ. ყურძნის წვენის დამზადების გაუმჯობესებული მეთოდი : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციის ბიულეტენის დანართი / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს სამეცნ.-კვლევ. სამუშაოთა კოორდინაციის სახელმწ. კომ-ტი. - თბ. : სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტი, 1961 (დაბეჭდილია სამეცნ.-ტექნ. ინფორმაციისა და პროპაგანდის ინ-ტის როტაპრინტზე). - 9გვ. ; 19სმ.см.. - უფ., 300ც.[MFN: 78649 ]
UDC: 663.236
Subjects : - ყურძნის წვენის დამზადება ;
P 69/1961 - Depositary Georgian Publications
* Double: ყურძნის წვენის დამზადების გაუმჯობესებული მეთოდი
ბერიძე, გ. ღვინის დაყენება, მოვლა და შენახვა . - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1961 (პოლიგრაფკომბინატი "კომუნისტი"). - 75გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 20სმ.см.. - 12კ., 5000ც.[MFN: 78811 ]
UDC: 663.25 + 663.257 + 663.256.2
Subjects : - ღვინის დაყენება ; ღვინის მოვლა ; ღვინის შენახვა ;
K 98.425/3 - General StockK 98.426/3 - General StockK 298.580/3 - General StockF 85.746/3 - Depositary Georgian PublicationsP 2210/1961 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: ღვინის დაყენება, მოვლა და შენახვა
გიაშვილი, დავით ქართული მარანი . - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1961 (პოლიგრაფკომბინატი "კომუნისტი"). - 57გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ. შენიშვნებში. - 9კ., 5000ც.[MFN: 78813 ]
UDC: 663.2(479.22) + 663.283
Subjects : - მეღვინეობა საქართველოში ;
K 98.770/3 - General StockK 98.772/3 - General StockK 98.771/3 0V - Reading Hall of WinemakingF 26.090/3 - Depositary Georgian PublicationsP 2217/1961 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: ქართული მარანი
გუჯეჯიანი, გივი ღვინის ამღვრევის მიზეზები და მათი გამოსწორების ზოგიერთი საშუალება . - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1961 (პოლიგრაფკომბინატი "კომუნისტი"). - 30გვ. : ცხრილ. ; 20სმ.см.. - 5კ., 5000ც.[MFN: 78816 ]
UDC: 663.257
Subjects : - ღვინის ამღვრევა ;
K 98.581/3 - General StockK 101.010/3 - General StockF 82.954/3 - Depositary Georgian PublicationsP 2212/1961 - Depositary Georgian Publications
Kept in : სპებ
* Double: ღვინის ამღვრევის მიზეზები და მათი გამოსწორების ზოგიერთი საშუალება
Pages: «« First « Prev | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | Next » Last »»